kubson 3 189 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Czemu 5? Imo nazwa spoko za pare lat będziemy i tak wszyscy mówić Xbox i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Xbox od zawsze miał przecież nazewnictwo oscylujące wokół literek vide pad od pierwszego Xboxa był Ską, X360 tez miał model S, XO również a potem dołożyli wersje X więc uznali że to będzie genialny pomysł nazwać konsole po prostu Xbox S lub X ale już mieli pierwszego Xboxa który nazywał się Xbox więc mamy series Już nie powiem ile razy szukając w google czegoś dotyczącego Xboxa Series X wpisywałem napierw Xbox One ale to jeszcze zrzucę na karb pamięci mięsniowej i ja to jeszcze jako tako, kumam co chce kupić i na co, ale te tabuny januszy, którzy nie zrozumieją różnic między xbox one s a xboxem series s ehh, gdyby wyje,bali z oferty XOS to by to jeszcze miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 11 minutes ago, kubson said: Czemu 5? Imo nazwa spoko za pare lat będziemy i tak wszyscy mówić Xbox i tyle Żeby uniknąć nieporozumień, że xbox 4 jest starszy od ps5. Iphone też przeskoczył numer 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 1 godzinę temu, Moldar napisał: Ja bym przyjął nawet tego halo, strasznie się napaliłem, choć graficznie nie robił, ale wyszło jak wyszło. A tak, w sumie to nie ma nic dla mnie ma start za bardzo, ale i tak kupuje. Racja, ale takiej decyzje nie podejmuje się za 3 lata, ale jakoś w ciągu następnego roku. Więc jeżeli mają wyjść jakieś nowe sprzęty, to już o nich rozmawiają. No właśnie, a czy MS nie miał jeszcze trzeciej nazwy kodowej Xboksa Series w obiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 (edytowane) 2 godziny temu, MatekDM napisał: A skąd wiesz jak wyglądają, skoro Microsoft nie pokazał żadnej rozgrywki? Z Forzy też nie. Dostaliśmy tech demko. AC: Valhalla działa w 4K/60 na XSX i PS5. Tu jest ten problem, że nie widać żadnej gierki, która pokazałaby te mityczną moc XSX. Może też być tak, że pomimo że gra chodzi w 4K i 60 klatkach na obydwu platformach, różnice będą wychodzić przy liczbie detali czy efektów. Teraz mamy tak np. z Mafią DE, obydwie chodzą w 1440p i 30 fpsach, ale One X ma np. antialiasing czy więcej detali w porównaniu do Prosiaka. Edytowane 30 września 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Godzinę temu, C1REX napisał: Żeby uniknąć nieporozumień, że xbox 4 jest starszy od ps5. Iphone też przeskoczył numer 9. Po co przywoływać ajfona jak przecież sam Windows od MS wskoczył z 8 na 10 od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 9 minutes ago, MYSZa7 said: Może też być tak, że pomimo że gra chodzi w 4K i 60 klatkach na obydwu platformach, różnice będą wychodzić przy liczbie detali czy efektów. Teraz mamy tak np. z Mafią DE, obydwie chodzą w 4K i 30 fpsach, ale One X ma np. antialiasing czy więcej detali w porównaniu do Prosiaka. Ja stawiam, że series X ma 60klatek,a ps5 30-60. Wystarczy, by menu dociągnęli do 60 i już można oficjalnie się chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 19 minut temu, MYSZa7 napisał: Może też być tak, że pomimo że gra chodzi w 4K i 60 klatkach na obydwu platformach, różnice będą wychodzić przy liczbie detali czy efektów. Teraz mamy tak np. z Mafią DE, obydwie chodzą w 4K i 30 fpsach, ale One X ma np. antialiasing czy więcej detali w porównaniu do Prosiaka. Myślę że na bank tak będzie i na tym się skończy btw. Mafia DE działa na Prosiaku i Koksie w 1440p i 30 klatkach, przy czym jedyna różnica na koksie jest taka, że ma dodatkowo AA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Mój błąd, poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 32 minuty temu, mugen napisał: No właśnie, a czy MS nie miał jeszcze trzeciej nazwy kodowej Xboksa Series w obiegu? tak, ale nie chodzi raczej o trzecią konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 (edytowane) To będzie mój pierwszy X po pięciu konsolach Sony i jedyne co mogę zarzucić MS, to że na start nie ma gry, która pokazała by możliwości nowej generacji (najmocniejszej konsoli). Później przeglądam bibliotekę GP i się zastanawiam kiedy ja to wszystko nadrobię. Exy, wiele indyków, w które nie grałem. Na start Ori (X2) i Forza Motorsport. Mimo wszystko liczę na skok jakościowy w kwestii wizualnej. Przesiadam się z PS4 Fat i tv 1080p. Edytowane 30 września 2020 przez Aleks Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 jeśli napalasz sie na grafike to mysle ze na początek Horizon 4 i Gearsy 5 z updatami cie zadowolą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 2 minuty temu, Aleks napisał: To będzie mój pierwszy X po pięciu konsolach Sony i jedyne co mogę zarzucić MS, to że na start nie ma gry, która pokazała by możliwości nowej generacji (najmocniejszej konsoli). Później przeglądam bibliotekę GP i się zastanawiam kiedy ja to wszystko nadrobię. Exy, wiele indyków, w które nie grałem. Na start Ori (X2) i Forza Motorsport. Mimo wszystko liczę na skok jakościowy w kwestii wizualnej. Przesiadam się z PS4 Fat i tv 1080p. IMO zacznij od Horizona 3 i 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 tak jak pan Mazzeo powiedzial Gears 5 oraz FH4 zrobia ci dobrze, sam nie moge doczekac sie tej Forzy w 4k i 60fps 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Czemu Horizon? Bardziej do mnie przemawia 'symulacyjny' Motorsport. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Nie jest tak ładny i sporo nudniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Właściwie co to za dylematy przy GP. Sprawdzi się jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 W Horizonie możesz tak ustawienia dostosować, że będzie symulacja. Jest po prostu lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 536 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 5 minut temu, Aleks napisał: Właściwie co to za dylematy przy GP. Sprawdzi się jedno i drugie. Dylematów żadnych: ściągasz i grasz, hulaj dusza - piekła nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 43 minuty temu, MaZZeo napisał: Nie jest tak ładny i sporo nudniejszy. W deszczu wyglada lepiej niż życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Podkręcona wersja Horizona to ma być 4 czy 3 też? Ale się jaram, bo mój oststni Horizon to 2 na xone fat Z tego co gdzieś czytałem to trójka lepsza od czwórki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 30 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Są różne zdania. Ale mogłeś odnieść takie wrażenie bo Rozi robi mocną propagandę trojce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 4 ma 4 pory roku, wiec lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 30 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Mnie się podobała każda część, jedynka, dwójka, trójką, czworka, w każdej spędziłem dziesiątki godzin i bawiłem się super Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 11 minut temu, balon napisał: Podkręcona wersja Horizona to ma być 4 czy 3 też? Ale się jaram, bo mój oststni Horizon to 2 na xone fat Z tego co gdzieś czytałem to trójka lepsza od czwórki? Obydwie po patchu na nową generację: Horizon 3 w 4K/30 fps na Series X Horizon 4 w 4K/60 fps na Series X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi