Opublikowano 30 września 20204 l Czemu 5? Imo nazwa spoko za pare lat będziemy i tak wszyscy mówić Xbox i tyle
Opublikowano 30 września 20204 l Xbox od zawsze miał przecież nazewnictwo oscylujące wokół literek vide pad od pierwszego Xboxa był Ską, X360 tez miał model S, XO również a potem dołożyli wersje X więc uznali że to będzie genialny pomysł nazwać konsole po prostu Xbox S lub X ale już mieli pierwszego Xboxa który nazywał się Xbox więc mamy series Już nie powiem ile razy szukając w google czegoś dotyczącego Xboxa Series X wpisywałem napierw Xbox One ale to jeszcze zrzucę na karb pamięci mięsniowej i ja to jeszcze jako tako, kumam co chce kupić i na co, ale te tabuny januszy, którzy nie zrozumieją różnic między xbox one s a xboxem series s ehh, gdyby wyje,bali z oferty XOS to by to jeszcze miało sens
Opublikowano 30 września 20204 l 11 minutes ago, kubson said: Czemu 5? Imo nazwa spoko za pare lat będziemy i tak wszyscy mówić Xbox i tyle Żeby uniknąć nieporozumień, że xbox 4 jest starszy od ps5. Iphone też przeskoczył numer 9.
Opublikowano 30 września 20204 l 1 godzinę temu, Moldar napisał: Ja bym przyjął nawet tego halo, strasznie się napaliłem, choć graficznie nie robił, ale wyszło jak wyszło. A tak, w sumie to nie ma nic dla mnie ma start za bardzo, ale i tak kupuje. Racja, ale takiej decyzje nie podejmuje się za 3 lata, ale jakoś w ciągu następnego roku. Więc jeżeli mają wyjść jakieś nowe sprzęty, to już o nich rozmawiają. No właśnie, a czy MS nie miał jeszcze trzeciej nazwy kodowej Xboksa Series w obiegu?
Opublikowano 30 września 20204 l 2 godziny temu, MatekDM napisał: A skąd wiesz jak wyglądają, skoro Microsoft nie pokazał żadnej rozgrywki? Z Forzy też nie. Dostaliśmy tech demko. AC: Valhalla działa w 4K/60 na XSX i PS5. Tu jest ten problem, że nie widać żadnej gierki, która pokazałaby te mityczną moc XSX. Może też być tak, że pomimo że gra chodzi w 4K i 60 klatkach na obydwu platformach, różnice będą wychodzić przy liczbie detali czy efektów. Teraz mamy tak np. z Mafią DE, obydwie chodzą w 1440p i 30 fpsach, ale One X ma np. antialiasing czy więcej detali w porównaniu do Prosiaka. Edytowane 30 września 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 30 września 20204 l Godzinę temu, C1REX napisał: Żeby uniknąć nieporozumień, że xbox 4 jest starszy od ps5. Iphone też przeskoczył numer 9. Po co przywoływać ajfona jak przecież sam Windows od MS wskoczył z 8 na 10 od razu.
Opublikowano 30 września 20204 l 9 minutes ago, MYSZa7 said: Może też być tak, że pomimo że gra chodzi w 4K i 60 klatkach na obydwu platformach, różnice będą wychodzić przy liczbie detali czy efektów. Teraz mamy tak np. z Mafią DE, obydwie chodzą w 4K i 30 fpsach, ale One X ma np. antialiasing czy więcej detali w porównaniu do Prosiaka. Ja stawiam, że series X ma 60klatek,a ps5 30-60. Wystarczy, by menu dociągnęli do 60 i już można oficjalnie się chwalić.
Opublikowano 30 września 20204 l 19 minut temu, MYSZa7 napisał: Może też być tak, że pomimo że gra chodzi w 4K i 60 klatkach na obydwu platformach, różnice będą wychodzić przy liczbie detali czy efektów. Teraz mamy tak np. z Mafią DE, obydwie chodzą w 4K i 30 fpsach, ale One X ma np. antialiasing czy więcej detali w porównaniu do Prosiaka. Myślę że na bank tak będzie i na tym się skończy btw. Mafia DE działa na Prosiaku i Koksie w 1440p i 30 klatkach, przy czym jedyna różnica na koksie jest taka, że ma dodatkowo AA.
Opublikowano 30 września 20204 l 32 minuty temu, mugen napisał: No właśnie, a czy MS nie miał jeszcze trzeciej nazwy kodowej Xboksa Series w obiegu? tak, ale nie chodzi raczej o trzecią konsole
Opublikowano 30 września 20204 l To będzie mój pierwszy X po pięciu konsolach Sony i jedyne co mogę zarzucić MS, to że na start nie ma gry, która pokazała by możliwości nowej generacji (najmocniejszej konsoli). Później przeglądam bibliotekę GP i się zastanawiam kiedy ja to wszystko nadrobię. Exy, wiele indyków, w które nie grałem. Na start Ori (X2) i Forza Motorsport. Mimo wszystko liczę na skok jakościowy w kwestii wizualnej. Przesiadam się z PS4 Fat i tv 1080p. Edytowane 30 września 20204 l przez Aleks
Opublikowano 30 września 20204 l jeśli napalasz sie na grafike to mysle ze na początek Horizon 4 i Gearsy 5 z updatami cie zadowolą.
Opublikowano 30 września 20204 l 2 minuty temu, Aleks napisał: To będzie mój pierwszy X po pięciu konsolach Sony i jedyne co mogę zarzucić MS, to że na start nie ma gry, która pokazała by możliwości nowej generacji (najmocniejszej konsoli). Później przeglądam bibliotekę GP i się zastanawiam kiedy ja to wszystko nadrobię. Exy, wiele indyków, w które nie grałem. Na start Ori (X2) i Forza Motorsport. Mimo wszystko liczę na skok jakościowy w kwestii wizualnej. Przesiadam się z PS4 Fat i tv 1080p. IMO zacznij od Horizona 3 i 4.
Opublikowano 30 września 20204 l tak jak pan Mazzeo powiedzial Gears 5 oraz FH4 zrobia ci dobrze, sam nie moge doczekac sie tej Forzy w 4k i 60fps
Opublikowano 30 września 20204 l W Horizonie możesz tak ustawienia dostosować, że będzie symulacja. Jest po prostu lepszy.
Opublikowano 30 września 20204 l 5 minut temu, Aleks napisał: Właściwie co to za dylematy przy GP. Sprawdzi się jedno i drugie. Dylematów żadnych: ściągasz i grasz, hulaj dusza - piekła nie ma.
Opublikowano 30 września 20204 l 43 minuty temu, MaZZeo napisał: Nie jest tak ładny i sporo nudniejszy. W deszczu wyglada lepiej niż życie.
Opublikowano 30 września 20204 l Podkręcona wersja Horizona to ma być 4 czy 3 też? Ale się jaram, bo mój oststni Horizon to 2 na xone fat Z tego co gdzieś czytałem to trójka lepsza od czwórki?
Opublikowano 30 września 20204 l Autor Są różne zdania. Ale mogłeś odnieść takie wrażenie bo Rozi robi mocną propagandę trojce
Opublikowano 30 września 20204 l Autor Mnie się podobała każda część, jedynka, dwójka, trójką, czworka, w każdej spędziłem dziesiątki godzin i bawiłem się super
Opublikowano 30 września 20204 l 11 minut temu, balon napisał: Podkręcona wersja Horizona to ma być 4 czy 3 też? Ale się jaram, bo mój oststni Horizon to 2 na xone fat Z tego co gdzieś czytałem to trójka lepsza od czwórki? Obydwie po patchu na nową generację: Horizon 3 w 4K/30 fps na Series X Horizon 4 w 4K/60 fps na Series X