Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Może gameplay z nextgenowego Perfect Dark of the Initiative? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Panowie jakie są opcje i ceny game passa? Na miesiąc, 3m-ce i rok? Gdzieś mi chyba śmignęło takie fajne podsumowanie tych usług i ich wariantów. Rzućcie proszę linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 @balon, łap leniu Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Godzinę temu, ASX napisał: https://twitter.com/klobrille/status/1312835220463407104?s=19 Czyżby w poniedziałek o 15:00 miały spaść kolejne bomby Ponoć mieli odblokować kolejne tytuły dla dziennikarzy do testowania na XSX/XSS w tym gry z next gen upgrade (Gearsy, Horizon 4), pewnie to to. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 11 minut temu, MaZZeo napisał: Ponoć mieli odblokować kolejne tytuły dla dziennikarzy do testowania na XSX/XSS w tym gry z next gen upgrade (Gearsy, Horizon 4), pewnie to to. To będzie wpis na blogu Xboxa, więc spodziewam się raczej kolejnego przejęcia, czegoś technicznego albo zapowiedzi uformowania nowych studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Jeśli miałoby to być o przejęciach to może Bloober oficjalnie w XGS? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Ps4pro miało chyba dwie wersje - super głośną i w miarę cichą. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Miała jeszcze trzecią wersję ultra cichą, ale trzeba było sobie paste thermo wymienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 W dodatku dzwięk mierzono w odległości ok. 1cm od sprzętu, więc zapewne realnie będzie jeszcze ciszej. Destiny ok. 30 db co odpowiada... szeptowi. Czekam na testy w grach next-genowych, ale przyznam, że jestem pod wrażeniem (chociaż nie powiem żebym był zaskoczony). Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 8 minut temu, C1REX napisał: Ps4pro miało chyba dwie wersje - super głośną i w miarę cichą. Prawda to? Były trzy wersje - CUH-7016, 7116 i 7216 z czego ta ostatnia była najbardziej dopracowana i najcichsza. Pierwsza potrafiła się czasem zamienić w odrzutowiec. Ja mam te drugą i niekiedy ją słychać, ale na szczęście nie jest to aż tak uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Tu jeszcze ciekawe video, nie ma za dużo nowości w nim ale dobrze się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 38 minut temu, MaZZeo napisał: Ponoć mieli odblokować kolejne tytuły dla dziennikarzy do testowania na XSX/XSS w tym gry z next gen upgrade (Gearsy, Horizon 4), pewnie to to. to chyba to o czym wspominasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 7 godzin temu, eX4cT_PL napisał: Tu jeszcze ciekawe video, nie ma za dużo nowości w nim ale dobrze się ogląda. Coś pięknego jak Xbox zasłania mu spory kawałek tv. U mnie bedzie podobnie ale postaram sie go wypchnąć całkiem na skraj szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 7 godzin temu, MatekDM napisał: Były trzy wersje - CUH-7016, 7116 i 7216 z czego ta ostatnia była najbardziej dopracowana i najcichsza. Pierwsza potrafiła się czasem zamienić w odrzutowiec. Ja mam te drugą i niekiedy ją słychać, ale na szczęście nie jest to aż tak uciążliwe. Miałem ostatnią wersję i też wyła. Loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 8 godzin temu, Wredny napisał: @balon, łap leniu Dzięki, tylko tam nie ma cen np z GP/GPU (tzn jest 4 zł ) oraz wariantów czasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 49 minut temu, balon napisał: Dzięki, tylko tam nie ma cen np z GP/GPU (tzn jest 4 zł ) oraz wariantów czasowych. Miesiąc GP na konsole lub PC - 40 zł Miesiąc GPU - 55 zł Masz jeszcze zdrapki na okresy maksymalnie 3 miesięcy, ale ich ceny się za bardzo się wahają by podawać coś konkretnego. Później zaktualizuje opis usług i dodam ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 050 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Czekam na kolejne informacje jak wygłodniały pies, póki co tempo siadło. Jestem ciekaw jakie info pojawi się dzisiaj o 15. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 5 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Też spodziewam się nowych informacji o wstecznej i darmowych remasterach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 5 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 W ogóle całkiem sprytnie wygląda ich pomysł na promocję konsoli, na prawie 2 miesiące przed premierą rozesłali do różnych redakcji dziesiątki jeśli nie setki konsol i teraz są w stanie odblokowywać zdalnie kolejne funkcje sprzętu, dzięki czemu redakcję i różne stronki cały czas mają o czym pisać. Nie muszą też organizować kosztownych spotkań które są mocno utrudnione w czasie pandemii i ściągać samolotami dziennikarzy w jedno miejsce bo prawie każdy z nich ma już konsole w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Jeśli starczy im paliwa do premiery to czemu nie. Zastanawiam się bardziej czy do tego czasu dowiemy się nieco więcej o grach na premierę albo nadchodzących tytułach (w szczególności materiałów z The Medium). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 396 Opublikowano 5 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Ja już czekam tylko na 10 listopada. Wejść do sklepu, wyjść z konsolą pod pachą i rozpocząć obchody Święta Niepodległości tak, jak Pan Spencer przykazał - opalając się w blasku najpotężniejszej na Ziemi konsoli do gier wideło. 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 050 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 4 minutes ago, Bzduras said: Ja już czekam tylko na 10 listopada. Wejść do sklepu, wyjść z konsolą pod pachą i rozpocząć obchody Święta Niepodległości tak, jak Pan Spencer przykazał - opalając się w blasku najpotężniejszej na Ziemi konsoli do gier wideło. Gdzie zamawiałeś? Mam nadzieję, że mój sklep 9 listopada mi nie anuluje preordera Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 396 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Gdzie zamawiałeś? MM z opłatą. Mam nadzieję, że mnie nie wysterują, jestem jednak dobrej myśli - Szczecin to ostoja PS, lokalny sklepik również robi antyreklamę Microsoftowi gdzie tylko się da, więc pewnie gro ludu wybierze piątą sonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 W ogóle ostatnio mam tak, że już chciałbym mieć XSX'a nawet ze względu na loadingi. Gram w coś i kurde, ależ to się ładuje. Już mogłoby szybciej. Co do eventu to pewnie paczyki dla gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi