Opublikowano 4 października 20204 l Panowie jakie są opcje i ceny game passa? Na miesiąc, 3m-ce i rok? Gdzieś mi chyba śmignęło takie fajne podsumowanie tych usług i ich wariantów. Rzućcie proszę linkiem.
Opublikowano 4 października 20204 l W dniu 4.10.2020 o 19:26, ASX napisał(a): https://twitter.com/klobrille/status/1312835220463407104?s=19 Czyżby w poniedziałek o 15:00 miały spaść kolejne bomby Ponoć mieli odblokować kolejne tytuły dla dziennikarzy do testowania na XSX/XSS w tym gry z next gen upgrade (Gearsy, Horizon 4), pewnie to to.
Opublikowano 4 października 20204 l W dniu 4.10.2020 o 20:33, MaZZeo napisał(a): Ponoć mieli odblokować kolejne tytuły dla dziennikarzy do testowania na XSX/XSS w tym gry z next gen upgrade (Gearsy, Horizon 4), pewnie to to. To będzie wpis na blogu Xboxa, więc spodziewam się raczej kolejnego przejęcia, czegoś technicznego albo zapowiedzi uformowania nowych studiów.
Opublikowano 4 października 20204 l Jeśli miałoby to być o przejęciach to może Bloober oficjalnie w XGS?
Opublikowano 4 października 20204 l Ps4pro miało chyba dwie wersje - super głośną i w miarę cichą. Prawda to?
Opublikowano 4 października 20204 l Miała jeszcze trzecią wersję ultra cichą, ale trzeba było sobie paste thermo wymienić
Opublikowano 4 października 20204 l W dodatku dzwięk mierzono w odległości ok. 1cm od sprzętu, więc zapewne realnie będzie jeszcze ciszej. Destiny ok. 30 db co odpowiada... szeptowi. Czekam na testy w grach next-genowych, ale przyznam, że jestem pod wrażeniem (chociaż nie powiem żebym był zaskoczony).
Opublikowano 4 października 20204 l W dniu 4.10.2020 o 20:56, C1REX napisał(a): Ps4pro miało chyba dwie wersje - super głośną i w miarę cichą. Prawda to? Były trzy wersje - CUH-7016, 7116 i 7216 z czego ta ostatnia była najbardziej dopracowana i najcichsza. Pierwsza potrafiła się czasem zamienić w odrzutowiec. Ja mam te drugą i niekiedy ją słychać, ale na szczęście nie jest to aż tak uciążliwe.
Opublikowano 4 października 20204 l Tu jeszcze ciekawe video, nie ma za dużo nowości w nim ale dobrze się ogląda.
Opublikowano 4 października 20204 l W dniu 4.10.2020 o 20:33, MaZZeo napisał(a): Ponoć mieli odblokować kolejne tytuły dla dziennikarzy do testowania na XSX/XSS w tym gry z next gen upgrade (Gearsy, Horizon 4), pewnie to to. to chyba to o czym wspominasz
Opublikowano 5 października 20204 l W dniu 4.10.2020 o 21:06, eX4cT_PL napisał(a): Tu jeszcze ciekawe video, nie ma za dużo nowości w nim ale dobrze się ogląda. Coś pięknego jak Xbox zasłania mu spory kawałek tv. U mnie bedzie podobnie ale postaram sie go wypchnąć całkiem na skraj szafki.
Opublikowano 5 października 20204 l W dniu 4.10.2020 o 21:05, MatekDM napisał(a): Były trzy wersje - CUH-7016, 7116 i 7216 z czego ta ostatnia była najbardziej dopracowana i najcichsza. Pierwsza potrafiła się czasem zamienić w odrzutowiec. Ja mam te drugą i niekiedy ją słychać, ale na szczęście nie jest to aż tak uciążliwe. Miałem ostatnią wersję i też wyła. Loteria.
Opublikowano 5 października 20204 l W dniu 4.10.2020 o 20:18, Wredny napisał(a): @balon, łap leniu Dzięki, tylko tam nie ma cen np z GP/GPU (tzn jest 4 zł ) oraz wariantów czasowych.
Opublikowano 5 października 20204 l W dniu 5.10.2020 o 05:11, balon napisał(a): Dzięki, tylko tam nie ma cen np z GP/GPU (tzn jest 4 zł ) oraz wariantów czasowych. Miesiąc GP na konsole lub PC - 40 zł Miesiąc GPU - 55 zł Masz jeszcze zdrapki na okresy maksymalnie 3 miesięcy, ale ich ceny się za bardzo się wahają by podawać coś konkretnego. Później zaktualizuje opis usług i dodam ceny.
Opublikowano 5 października 20204 l Czekam na kolejne informacje jak wygłodniały pies, póki co tempo siadło. Jestem ciekaw jakie info pojawi się dzisiaj o 15.
Opublikowano 5 października 20204 l Autor Też spodziewam się nowych informacji o wstecznej i darmowych remasterach.
Opublikowano 5 października 20204 l Autor W ogóle całkiem sprytnie wygląda ich pomysł na promocję konsoli, na prawie 2 miesiące przed premierą rozesłali do różnych redakcji dziesiątki jeśli nie setki konsol i teraz są w stanie odblokowywać zdalnie kolejne funkcje sprzętu, dzięki czemu redakcję i różne stronki cały czas mają o czym pisać. Nie muszą też organizować kosztownych spotkań które są mocno utrudnione w czasie pandemii i ściągać samolotami dziennikarzy w jedno miejsce bo prawie każdy z nich ma już konsole w domu
Opublikowano 5 października 20204 l Jeśli starczy im paliwa do premiery to czemu nie. Zastanawiam się bardziej czy do tego czasu dowiemy się nieco więcej o grach na premierę albo nadchodzących tytułach (w szczególności materiałów z The Medium).
Opublikowano 5 października 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja już czekam tylko na 10 listopada. Wejść do sklepu, wyjść z konsolą pod pachą i rozpocząć obchody Święta Niepodległości tak, jak Pan Spencer przykazał - opalając się w blasku najpotężniejszej na Ziemi konsoli do gier wideło.
Opublikowano 5 października 20204 l W dniu 5.10.2020 o 07:33, Bzduras napisał(a): Ja już czekam tylko na 10 listopada. Wejść do sklepu, wyjść z konsolą pod pachą i rozpocząć obchody Święta Niepodległości tak, jak Pan Spencer przykazał - opalając się w blasku najpotężniejszej na Ziemi konsoli do gier wideło. Gdzie zamawiałeś? Mam nadzieję, że mój sklep 9 listopada mi nie anuluje preordera
Opublikowano 5 października 20204 l W dniu 5.10.2020 o 07:37, Czoperrr napisał(a): Gdzie zamawiałeś? MM z opłatą. Mam nadzieję, że mnie nie wysterują, jestem jednak dobrej myśli - Szczecin to ostoja PS, lokalny sklepik również robi antyreklamę Microsoftowi gdzie tylko się da, więc pewnie gro ludu wybierze piątą sonkę.
Opublikowano 5 października 20204 l W ogóle ostatnio mam tak, że już chciałbym mieć XSX'a nawet ze względu na loadingi. Gram w coś i kurde, ależ to się ładuje. Już mogłoby szybciej. Co do eventu to pewnie paczyki dla gierek.