ASX 14 592 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Francuski jutuber pisze że dzisiaj dostał paczkę z Series s Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Just now, ASX said: Francuski jutuber pisze że dzisiaj dostał paczkę z Series s A series S nie przychodzi w zestawie z białym padem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 W sumie powinien być biały pad, więc może to być tylko atrapa która w USA dostawali kilka tygodni temu. Tak czy siak mam nadzieję ze wyślą Series S i pozwolą go przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Oby. Chciałbym wiedzieć czego dokladnie oczekiwać po S-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 z ciekawych rzeczy gościu wspomniana o trybie auto HDR który będzie implementowany do gier które tego wcześniej nią miały i ponoć dobrze to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 3 minutes ago, Bigby said: Oby. Chciałbym wiedzieć czego dokladnie oczekiwać po S-ce. Jakoś mam przeczucie, że NIKT nie dostał samej Series S. PR powinien skupiać się głównie na Series X bo jest czym się chwalić. Wyobrażacie to piekło medialne, jakby ktoś by zrobił testy Series S i stwierdził, że nowy Xbox jest słaby? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 11 minut temu, Kaczi napisał: z ciekawych rzeczy gościu wspomniana o trybie auto HDR który będzie implementowany do gier które tego wcześniej nią miały i ponoć dobrze to wyglada W niektorych grach efekt jest odwrotny do zamierzonego niestety, są wyprane kolory, albo przepalenia, ale sama technologia mega ciekawa i fajnie, że Microsoft daje coś dodatkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Phil obiecał, że będzie cicho i słowa dotrzymał. Edytowane 5 Października 2020 przez tedi007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 To zapewne zależy od kodu gry, może odpracują to w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 No właśnie liczę na jakieś testy series s bo właśnie ta konsolka jestem zainteresowany najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 43 minuty temu, MatekDM napisał: W niektorych grach efekt jest odwrotny do zamierzonego niestety, są wyprane kolory, albo przepalenia, ale sama technologia mega ciekawa i fajnie, że Microsoft daje coś dodatkowego. W jakich niby grach z tym hdrem są wyprane kolory albo przepalenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Autor filmiku wymieniał Sunset Overdrive ale nie były to jakieś problemy uniemożliwiające grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Autor filmiku wymieniał Sunset Overdrive ale nie były to jakieś problemy uniemożliwiające grę. Widziałem ten filmik i nie zauważyłem tego ale może tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 8 minut temu, Czoperrr napisał: Autor filmiku wymieniał Sunset Overdrive ale nie były to jakieś problemy uniemożliwiające grę. Dokładnie, problemy pojawiają się jeszcze w MGSV, w starszych produkcjach z X360 i w No Man's Sky z tych, które widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Rozumiem, że tą opcję będzie można wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 W razie czego ten ficzer można wyłączyć więc nie powinien być to problem. Dla mnie sam fakt, że A.I konsoli samo potrafi w locie dodać dodać HDR do gry to coś co, jak to mówił jeden użytkownik, powoduje martwicę mózgu. A to dopiero początek machine learningu Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 16 minut temu, ASX napisał: Dla mnie sam fakt, że A.I konsoli samo potrafi w locie dodać dodać HDR do gry to coś co, jak to mówił jeden użytkownik, powoduje martwicę mózgu. A to dopiero początek machine learningu Też tak uważam, z technicznego punktu widzenia to niesamowita technologia. Szacun, ze Microsoft wprowadza coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 2 hours ago, ASX said: W sumie powinien być biały pad, więc może to być tylko atrapa która w USA dostawali kilka tygodni temu. Tak czy siak mam nadzieję ze wyślą Series S i pozwolą go przetestować Podobnie, bardzo ciekawia mnie testy Series S Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 17 godzin temu, ASX napisał: https://twitter.com/klobrille/status/1312835220463407104?s=19 Czyżby w poniedziałek o 15:00 miały spaść kolejne bomby Gdzie bomby? reeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Oszukali nas! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Potwierdziło się! Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Virtua Fighter w game pass z darmowym online. Jeśli xbox będzie sprzętem do esport, to pozamiatane. EDIT: To jest real? Nie mogę znaleźć potwierdzenia. Edytowane 5 Października 2020 przez C1REX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 9 minut temu, Bigby napisał: Potwierdziło się! To jakiś dobry fake Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Ponoć to maja ogłosić Cytat Acquisition of Bungie, merging with 343 to finish Halo-Starfield will be a holiday 2021 title for Series X, gameplay trailer reveal tomorrow-Xbox Live Gold is going free-Game Pass for Switch + Xcloud-OG Xbox and 360 games coming to Game Pass PC-Cyberpunk 2077 Game Pass Day 1-Free disc-to-digital trade-in program-Next gen first party title price drops to $50 standard-iOS Xcloud deal announcement-Next-Gen Forwards Compatibility through Xcloud for Xbox One consoles-Bethesda back-catalog joins Game Pass day one for Series X launch-Master Chief in Smash 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi