Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

Ponoć to maja ogłosić 

Game Pass na Switcha + Cyberpunk day-one w Game Pass?

Nie ma szans, za dużo tu abstrakcji.

Ogłoszenie ma być podobno o 16:00 czasu polskiego (o 15:00 to było GMT podawane).

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Cytat

We’ll be sharing even more details on every game being fully optimized this holiday for the launch of Xbox Series X|S later this month, as well as showing more gameplay from these titles, so stay tuned for more.

Edytowane przez ASX
Opublikowano

Dla mnie nawet nie tyle co te nieszczęsne HI to 10x bardziej boli że nie ma nowej Forzy na start konsoli :/ 

Szpiedzy donoszą że MS pod koniec października, początek listopada ma odpalić coś mocnego o czym spekuluje się od jakiegoś czasu, można tutaj wkleić dosłownie wszystko xD

Opublikowano
15 minut temu, Daddy napisał:

Dla mnie nawet nie tyle co te nieszczęsne HI to 10x bardziej boli że nie ma nowej Forzy na start konsoli :/ 

Szpiedzy donoszą że MS pod koniec października, początek listopada ma odpalić coś mocnego o czym spekuluje się od jakiegoś czasu, można tutaj wkleić dosłownie wszystko xD

Możemy obstawić. Moje typy to jedna z tych rzeczy:

- przejęcie SEGA

- przejęcie innego dużego studia, może Square Enix? Konami? 

- Cyberpunk 2077 w Game Pass Day 1

- kolejny, duży tytuł na premierę XSX/S 

- zapowiedź exa/exów od deweloperów third party (ewentualnie dużych dodatków, jak kiedyś do GTA IV, chociaż nie wiem czy dziś opłaca się robić takie rzeczy). 

Opublikowano
3 minuty temu, MatekDM napisał:

Możemy obstawić. Moje typy to jedna z tych rzeczy:

- przejęcie SEGA

- przejęcie innego dużego studia, może Square Enix? Konami? 

- Cyberpunk 2077 w Game Pass Day 1

- kolejny, duży tytuł na premierę XSX/S 

- zapowiedź exa/exów od deweloperów third party (ewentualnie dużych dodatków, jak kiedyś do GTA IV, chociaż nie wiem czy dziś opłaca się robić takie rzeczy). 

• Haha 8
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Daddy napisał:

Obstawiam, ze dobrze posmaruja $ i jakis listopadowy AAA 3rd party trafi na premiere do passa do ogrania za 4 zeta (Assassin, Yakuza, Cyberpunk). 

Edytowane przez bebbop
Opublikowano
14 minut temu, Czoperrr napisał:

Wydaje mi się, że już dawno zapowiedziano nową Yakuze w Gamepass na premierę. 

Nie spotkalem sie z taka informacja. Sa dostepne 2 czesci w passie, a "Like A Dragon" ma byc czasowym exclusivem na SEXa. Wersja na PS5 w marcu 2021. 

Opublikowano (edytowane)

M$ na pewno ma sporo do nadrobienia, jeśli faktycznie poważnie myśli nad rynkiem japońskim i takie partnerstwo z segą by im zdecydowanie pomogło.

Ejli_BkX0AEASbd?format=jpg&name=medium

W sumie szkoda, że takiego dokładnego podziału między 4 a Pro oraz One S a One X nie ma w skali światowej. M$ chyba w ogóle nie podaje dokładnej liczby sprzedanych konsol na świecie. Czy o czymś nie wiem? 

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Ostatnio przesłuchałem kawałek tego filmiku z kanału majora nelsona i wydaje mi się, że możemy się spodziewać wszystkich części Yakuzy na xboxie. Nie sądze, żeby tak wysoko postawione osoby w ogóle o tym wspominały, jeżeli nic by nie było na rzeczy.

Opublikowano
2 minutes ago, Bzduras said:

Aha, w kilku grach z One na sekundę czy dwie klatki spadły z 60 na 55. No to jednak preorder anulowany, hatfu na to (pipi) :/

• Minusik 6