Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godzinę temu, Hum napisał:

Myślę że z tym grzaniem się to nikt poważnie nie bierze pod uwage, chyba że jakiś janusz co nigdy nie miał doczynienia z elektroniką, to normalne że urządzenia się nagrzewają, ładowarki, tablety, nawet głupi telefon potrafi być gorący podczas nagrywania filmu w 4K, ktoś dał głupią plotę i internet robi z tego drame.

Opublikowano

W pompce mam kampanię marketingową, jeśli nie będzie na niej pokazanych gameplayów czy zapowiedzi nowych gierek. Przecież nie będę się jarać reklamą w TV, pewnie jeszcze skrojoną pod amerykańską klientelę :yao: 

Opublikowano
22 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Myślę że z tym grzaniem się to nikt poważnie nie bierze pod uwage, chyba że jakiś janusz co nigdy nie miał doczynienia z elektroniką, to normalne że urządzenia się nagrzewają, ładowarki, tablety, nawet głupi telefon potrafi być gorący podczas nagrywania filmu w 4K, ktoś dał głupią plotę i internet robi z tego drame.

Nie no jasne, plotki o zbyt mocnym grzaniu się są dobre dla fanboyów Sony.

Bardziej mnie zaciekawił fakt, że XSX jest jeszcze cichszy od XO Fat, który i tak jest konsolą praktycznie bezszelestną.

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Nie no jasne, plotki o zbyt mocnym grzaniu się są dobre dla fanboyów Sony.

Bardziej mnie zaciekawił fakt, że XSX jest jeszcze cichszy od XO Fat, który i tak jest konsolą praktycznie bezszelestną.

To też fakt, miałem jeszcze Fata ze 2 miesiące temu i był zauważalnie cichszy od Playstation, słychać było tylko z niego szum, zmieniłem go na Skę która wydaje z siebie tyle odgłosów co kalkulator wiec jeśli Series X jest cichszy od Fata to nie mam pytań.

Opublikowano

Moja znajomość świata reklamy ogranicza się do obejrzenia Mad Men, ale czy to wypasione mieszkanie na początku nie sugeruje konsumentom wysokiej ceny produktu (i że skoro oni sami mieszkają np. w klitce na zadupiu, to ich nie stać)?