Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki Wolf czy tam doom mógłby nadal wychodzić na ps ale jeśli nie będzie to płakał z tego powodu nie będę. :)

Opublikowano

Wygląda na to że jeśli chodzi o nadchodzące gry rpg: Fable, The Elder Scrolls i Avowed będą prezentować klimat bardziej klasycznego fantasy. A Starfield i nowa gra InXile zaoferują nowocześniejsze klimaty rpg

Opublikowano

121816908_3407618742687680_4771054651585

Ciekawa grafika czy zakupu Bethesdy był dobry + takie gry jak nowe Eldersy, Fallout 5 czy Starfield rozbiją bank dla MSu. Oczywiście były też wtopy jak F77 czy ostatni Wolf. 

Opublikowano

Fajnie się czyta to oburzenie fanów Playstation o ewentualnej ekskluzywności gier Bethesdy w przyszłości. Czytanie jaki to Microsoft zły, dlaczego kupują takie studia, ewentualnie pisanie o tym, że jednak te gry od nich to były słabe i żadna strata. Jakby im tak powiedzieć, że większość studiów, które posiada w swoich szeregach Sony, także zostało kupione w tym Naughty Dog czy Insomniac Games?

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Jakby im tak powiedzieć, że większość studiów, które posiada w swoich szeregach Sony, także zostało kupione w tym Naughty Dog czy Insomniac Games?

its-not-true-it-isnt-possible.jpg

Opublikowano
18 minut temu, MYSZa7 napisał:

Fajnie się czyta to oburzenie fanów Playstation o ewentualnej ekskluzywności gier Bethesdy w przyszłości. Czytanie jaki to Microsoft zły, dlaczego kupują takie studia, ewentualnie pisanie o tym, że jednak te gry od nich to były słabe i żadna strata. Jakby im tak powiedzieć, że większość studiów, które posiada w swoich szeregach Sony, także zostało kupione w tym Naughty Dog czy Insomniac Games?

Logika z gatunku: ja mogę mieć koleżanki, ale ty nie możesz mieć kolegów. :)

Opublikowano

To zabawne, ale wygląda na to że gierka z zeszłego roku będzie  jedną z najbardziej imponujących wizualnie gierek na nextgenach - grafika jak żyleta, 120fpsow i błyskawiczne wczytywanie

Opublikowano

Phil jeszcze do końca nie mówi jak jest i dobrze, nie pokazuję się od razu całej dupy, niech patrzy jak się sytuacja rozwija, jak PS5 będzie się za dobrze sprzedawać to Phil myk zacznie sypać asami z rękawa ;)

• Minusik 1
Opublikowano

A tu jeszcze krótkie podsumowanie wczorajszego wywiadu. Większość skupiła się wypowiedzi na temat gier Bethesdy, ale oprócz tego było kilka innych ciekawych cytatow, jak np. ten że Spencer spodziewa się że Series S będzie większym hitem sprzedażowym niż mocniejszy brat w ogólnym rozrachunku

Opublikowano (edytowane)

Nic dziwnego. Hardcore'owcy kupują jako pierwsi i wybierają głównie XSX, a potem tansza konsola bedzie przodowac w sprzedazy. Ciekawe czy teraz sprzedała się chociaz jedna sztuka SSmana w Polsce.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano

Sprzedała, bo ja kupiłem. :D

Choć kilka dni temu anulowałem, bo jednak muszę zobaczyć jakieś konkretne materiały. Może Digital Foundry i reszta wkrótce dostaną swoje egzemplarze.

Opublikowano

W ogóle to trochę lipa bawić się w półśrodki jakim jest ss. No ale bariera cenowa jakim jest 1.3k zł jest do pozazdroszczenia, nie ma co się dziwić, że się sporo ludzi rzuci.

Opublikowano (edytowane)

Do Fify dla dzieciaków jak znalazł. Moi bratankowie młócą tylko w piłkę, a starszy trochę w Fortnite. Tak wygląda to u większości jego rówieśników. Dla rodzica to tańsza wersja wydaje się dość oczywista. Raz do roku nowa fifka, jak spojrzy na pięć poprzednich edycji walających się na półkach których nikt już nie chce to kupi w edycji cyfrowej i tyle.

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano

To nie jest konsola tylko do Fify i Fortnite'a.

Jak ktoś ma np. monitor 1080/1440p, to możliwość zagrania w Cyberpunka, Valhallę czy microsoftowe exy w 60 fpsach jest nie do pobicia za tę cenę.

Opublikowano

Tylko z której strony wejdzie tam płyta z Cyberpunk?

Rozumiem że rynek gier wydawanych cyfrowo rośnie, ale brak napędu to nadal jest coś co dyskredytuje ten sprzęt dla osób takich jak ja, które mają kompletnie w pompce gierki online i wybierają tytuły z dobrą kampanią.

• Plusik 1
  • WTF 1
Opublikowano
5 hours ago, Bigby said:

To nie jest konsola tylko do Fify i Fortnite'a.

Jak ktoś ma np. monitor 1080/1440p, to możliwość zagrania w Cyberpunka, Valhallę czy microsoftowe exy w 60 fpsach jest nie do pobicia za tę cenę.

Z tego co słyszałem, to niektóre gry na xss mają zajmować mniej miejsca na dysku. 

Jeśli to prawda, to prawdopodobnie ze względu na niższej jakości tekstury. Rozdziałka może więc nie być jedyną różnicą. Jak jest naprawdę powinniśmy dowiedzieć się jakoś zaraz, bo ludzie dostali xss do testów.