Opublikowano 19 października 20204 l ehh ile razy można Wam powtarzać: - ok. 60 zł + - ok. 55 zł Dzięki takiemu zestawowi - nie pamiętam co to kupno baterii i kabel w padzie, a wymiana zajmuje mi mniej czasu, niż loadingi w grach na obecnej generacji.
Opublikowano 19 października 20204 l IMO paluszki wydają się być najwygodniejszą opcją. Mam dość siedzenia na metrowym kablu ładując DS4. Stacja dokująca też odpada bo trzeba mieć 2 pady i 2 play and charge kity by grać bez przerwy na ładowanko.
Opublikowano 19 października 20204 l Teraz, Czoperrr napisał: IMO paluszki wydają się być najwygodniejszą opcją. Mam dość siedzenia na metrowym kablu ładując DS4. Stacja dokująca też odpada bo trzeba mieć 2 pady i 2 play and charge kity by grać bez przerwy na ładowanko. A co za problem kupić dłuższy kabel?
Opublikowano 19 października 20204 l Nie wiem, ile macie czasu na granie, ale mi ta bateria 6h w DS4 nie zdąży się wyczerpać, więc ten akumulator na przynajmniej 8 to już tym bardziej
Opublikowano 19 października 20204 l Ja tam zamówiłem ten eneloopy pro z ładowarką od Figusia, co za podał linka na allegro, 130 zł cena, nie ma tragedii.
Opublikowano 19 października 20204 l Ja bateryjki też mam ale nie zaszkodzi samemu sprawdzić drugie rozwiązanie.
Opublikowano 19 października 20204 l 3 minuty temu, Wredny napisał: Nie wiem, ile macie czasu na granie, ale mi ta bateria 6h w DS4 nie zdąży się wyczerpać, więc ten akumulator na przynajmniej 8 to już tym bardziej Przynajmniej 8 Pan nie doceniasz Spencera i jego pada, z dwa tygodnie ostrego granka wyciśniesz na jednym ładowaniu eneloopów
Opublikowano 19 października 20204 l A to nie wiem, team baterie, najszybsze palce na wschód od Massachusetts jeśli chodzi o zmianę padniętych akusów i heja. Jakoś nie widzę sensu posiadania takiego urządzonka mając cztery akusy i ładowarkę.
Opublikowano 19 października 20204 l Na play&charge spokojnie kilkanaście godzin pograsz. Na eneloopach pro drugie tyle.
Opublikowano 19 października 20204 l 23 minutes ago, Czoperrr said: IMO paluszki wydają się być najwygodniejszą opcją. Mam dość siedzenia na metrowym kablu ładując DS4. Stacja dokująca też odpada bo trzeba mieć 2 pady i 2 play and charge kity by grać bez przerwy na ładowanko. kupujac HyperX ten co dalem strona wcześniej wszystko masz w zestawie stacja dokująca + akumulatorki
Opublikowano 19 października 20204 l 24 minutes ago, MatekDM said: A co za problem kupić dłuższy kabel? Można, ale z taką logiką w ogóle mogliby robić dalej przewodowe pady z długim kablem, a jakoś nikt za nimi nie tęskni. 23 minutes ago, Wredny said: Nie wiem, ile macie czasu na granie, ale mi ta bateria 6h w DS4 nie zdąży się wyczerpać, więc ten akumulator na przynajmniej 8 to już tym bardziej Sporo osób wpina słuchawki do pada, wtedy szybciej się wyczerpuje.
Opublikowano 19 października 20204 l Z tego co widzę, to w padzie jest złącze USB C. W razie padnięcia baterii ni mozna tego podpiąć kablem do konsoli tak jak w plejstejszonie?
Opublikowano 19 października 20204 l Nie wiem po co ludzie komplikują sobie życie. Ja mam 6 paluszków, dwa w padzie, a 4 się ładują. Po co jakieś kable jak zwierzę.
Opublikowano 19 października 20204 l 7 minut temu, Mustang napisał: Można, ale z taką logiką w ogóle mogliby robić dalej przewodowe pady z długim kablem, a jakoś nikt za nimi nie tęskni. Przecież mi nie chodzi o to, żeby grać cały czas na kablu, tylko żeby kupić dłuższy kabel na czas ładowania.
Opublikowano 19 października 20204 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: Można, ale jesteś uwiązany kablem, a chyba nie o to chodzi. Chodzi mi bardziej o sytuację awaryjną gdyby nam zabrakło pod ręką baterii lub akumulatorków Kabel zawsze jakiś jest i w razie co można się uwiązać jak niewolnik.
Opublikowano 19 października 20204 l 30 minutes ago, 20inchDT said: Nie wiem po co ludzie komplikują sobie życie. Ja mam 6 paluszków, dwa w padzie, a 4 się ładują. Po co jakieś kable jak zwierzę. Przenoszą jakieś przyzwyczajenia z plejstejszyn na kombinowanie z kablami, ale kto im zabroni Przynajmniej Xbox daje każdemu wybór i opcji jak widać jest sporo.
Opublikowano 19 października 20204 l Godzinę temu, Hum napisał: ehh ile razy można Wam powtarzać: - ok. 60 zł + - ok. 55 zł Dzięki takiemu zestawowi - nie pamiętam co to kupno baterii i kabel w padzie, a wymiana zajmuje mi mniej czasu, niż loadingi w grach na obecnej generacji. Ładowarka obojętnie jaka? Drugie foto się nie wyświetla.
Opublikowano 19 października 20204 l 28 minut temu, 20inchDT napisał: Nie wiem po co ludzie komplikują sobie życie. Ja mam 6 paluszków, dwa w padzie, a 4 się ładują. Po co jakieś kable jak zwierzę. pan 20inchDT ładnie wyjaśnił jak trzeba żyć, ja rozumiem że ktoś po przesiadce z ps4 powie że wooow 8h w specjalnych akumulatorkach to dużo ale dobre 4 paluszki 2400-2800 z ładowarką za kilka dyszek i pad na dwóch paluszkach trzyma ok 25h Enlisted wygląda bardzo spoko, taki oldschool shooter w II WŚ, trochę starymi MOHami pachnie.