Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, może ja jestem ślepy, ale czy w tej nowej apce nie usunęli kanału aktywności i podglądu osiągnięć?

Zmiany wizualne na plus, ale jeżeli obcięli te 2 opcje to nie widzę sensu posadania tej apki na telefonie, może jedynie do streamowania.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Do jakiej gry, w którą nie zagrasz, chciałbyś jeszcze patcha aka darmowy remaster? :usmiech:

Z racji wykonywanego zawodu XSX czy tego chce czy nie i tak będzie cały czas obok mnie :/

Pogodziłem się z tym więc wole szukać pozytywów niż negatywów.

Opublikowano
28 minut temu, wojtas011 napisał:

Ja chcę tylko Skate 2 w wstecznej, nie wiem czemu był pominięty przy dodawaniu jedynki i trójki.

Licencje związane z utworami, albo markami odzieżowymi, ewentualnie skaterami.

Opublikowano

1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

Do 1080p@120fps wystarczy HDMI 2.0 czy kilka osób znajdzie się z takim telewizorem. Ja na pewno sprawdzę 120fps w gearsach.

A ja planuję w 1080p@120 FPSach ograć Dirt 5 i wrócić do nowego Ori 

Opublikowano
3 godziny temu, MatekDM napisał:

Z racji wykonywanego zawodu XSX czy tego chce czy nie i tak będzie cały czas obok mnie :/

Pogodziłem się z tym więc wole szukać pozytywów niż negatywów.

Brzmi jak jakaś kara ;) Recenzujesz gierki?

Opublikowano
4 godziny temu, 20inchDT napisał:

piszesz newsy do ppe.pl?

Czasem testy, czasem recenzje.

4 godziny temu, Hum napisał:

Fajnie, że się jaracie 120 fps, ciekawe ilu z Was to zobaczy na swoim TV. 

U mnie TV obsługuje 120Hz w 1080p, więc akurat do jakiś dynamicznych gierek sieciowych. ;)