iluck85 2 842 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Wrzucisz obrazek z grafikami? Gry które będą za 2 lata? Lansują gry z GP, wsteczna. Co jest zapowiedziane na najbliższe msc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: XDDD uwielbiam Co uwielbiasz? Nie ma żadnej nowej gry na nową generację, to jest fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Same crossgeny i wsteczna. Nie ma co się oszukiwać. Dopiero Ragnarok będzie grą prawdziwie nexgenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 056 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) Jest masa gier 3rd party, w grudniu The Medium od Bloobera + konwersje z PC jak Flight Simulator i Gearsy Tactics. No i będzie DLC do Gearsów 5 w grudniu. Edytowane 25 października 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 czyli co ten nowy xbox to jednak retro konsola bo kupuję i gram w stare gry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 No dobra medium i ratchet mają natychmiastowe przejścia między światami. Ale w sumie to już było w takim titanfallu 2. Teraz kupno xsx/ps5 to jak zmiana karty graficznej i zamiana HDD na SSD w kompie. Czyli te same gry podbite do lepszej jakości. Co nie zmienia faktu, że się jaram i wchodzę w to day1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 056 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 To jest początek generacji. Wszystko i tak ruszy pełną parą dopiero w 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Nie ma co @Paolo de Vesir pisać, że Series X ma gry na start, bo jest z tym słabo. Wciąż jednak ta konsola jest lepszym dealem w tym momencie niż PS5, bez dwóch zdań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 056 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) Ja tam się z tym nie zgodzę, ale że na brak gier narzeka akurat Rozi to dla mnie 0 zaskoczenia. Edytowane 25 października 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Ja nie narzekam jak co Ja celowo sprzedałem xox kilka msc temu. Zostawilem gry na półce, bo wiedziałem ze wjedzie nowy Xbox day one i sobie ogram na nowym sprzęcie gry. Ale o jakimś pięknym oraniu nie ma mowy. GP nie jest nowe i usługa znana, 360 zamknąłem. W PL sklepie i tak nie ma Ninja Gaiden. Doceniam starania, ale jarac lodówka się nie będę- mimo ze fajna. Szkoda Halo, bo to wręcz wizytówka amerykańskiej konsoli. Ale mimo mocy konsoli, to co pokazali swego czasu było słabe. Halo i Fable na premiere.To by bylo chapeau bas. Inaczej syt wyglada w przypadku betonu PlayStation, którzy po kilku generacjach chcą spróbować czegoś nowego. Sprzęt idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Sprawa jest prosta. Albo wykładacie kasę na nowe konsole i gracie w za(pipi)istej jakości w Valhallę, Cyberpunka itp, albo dalej męczycie się w 900p30 na starociach, ewentualnie w nieco lepszej rozdzielczości na X/Pro. Upgrade podobny jak na pecetach. Na prawdziwie next genowe tytuły przyjdzie nam niestety jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
KubaJ023 1 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Ja tam nie narzekam na brak gier bo przez ostatni rok miałem zastój z ps4 i nie ograłem żadnej z nowszych produkcji oprócz NBA. Kiedyś grywałem we wszystko co się dało, ale ostatnie 3 lata to byłem bardziej niedzielnym graczem z mała ilością przegranych godzin. Nigdy nie miałem xboxa, ale jak Sony odwali z dostępnością do końca roku to czas na zmiany i najwyżej w 2k21 kupię ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Spencer to ja chyba ruka, bo dlaczego miałby jej najpierw dawac wywiad, kąsolę, a teraz lodówkę. Twarz irytująca ale dupsko by penetrował Mówi się coś o apgrejdzie RDR? Będzie 60 klatek? Edytowane 25 października 2020 przez nieobchodzimnieto Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) Nadchodząca generacja jest najlepsza do zmiany systemu bo nowych gier to nie ma na żadnej, jeśli ktoś miał zawsze Xboxa to jeśli kupi PlayStation nie będzie zawiedziony, i odwrotnie ktoś siedzący w PlayStation ma co nadrabiać na Xboxie, a nowe gry, typowo next genowe? 2021/22 najwcześniej, bez znaczenia która firma. Edytowane 25 października 2020 przez eX4cT_PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Ja pierdole jakie narzekanie. Kupcie nowe konsole za 2 lata, to będziecie mieli gry na "start". Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 40 minutes ago, Shankor said: Ja (pipi)e jakie narzekanie. Ciągle mnie to szokuje. Nadchodząca generacja zapowiada się mega, a ludzie na forum prześcigają się w pomysłach na co to narzekać. Smutni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 056 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Wiesz, jak człowiek zaczynał generację PS4/XOne z takimi sztosami jak Knack i KillZone to wiadomo, że poprzeczka zawieszona jest niebotycznie wysoko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 PS3 wjechało z Resistance i Motorstormem. Można było i dobrze postrzelać i dobrze pojeździć, aczkolwiek potem trochę bieda się zaczęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Giereki startowe prawie zawsze sa takie sobie, to ja wolę, zeby dopracowali swoje twory i w 2022 wydali coś mocnego. I tak bedzie w co grać, ja nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) Nie przesadzajmy, że zawsze start konsoli oznaczał, że nie było w co grać: N64 - Super Mario 64 Dreamcast - Sonic Adv., VF3 i zaraz po premierze Soul Calibur Gamecube - Rogue Squadron, niedługo później Smash Bros Melee i Pikmin Xbox - Halo, DOA 3 i Project Gotham Racing X360 - Project Gotham Racing 3, Kameo PS3 - Motorstorm, Resistance Wii- Zelda TP, Wii Sports Xbox One - Forza Motorsport 5 Switch - Zelda BoTW Gdyby na Series S/X wyszło na premierę Halo Infinite lub nowa Forza Motorsport to byłby lepszy odbiór, ale nadal wierzę, że blisko premiery pojawi się Microsoft Flight Simulator, który z Gears Tactics i DLC do Gears 5 da nam trochę nextgenowości Edytowane 25 października 2020 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Jak crossgenowe zeldy to dobry launch lineup, to ac valhalla, dirt 5, gears tactics czy yakuza 7 to też 10/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Ale co ma piernik do wiatraka. Sytuacja z grami na start generacji jest jasna od dłuższego czasu, nic magicznie się nie zmieni, nie wyczarują nagle gry czysto next-genowej. A stękanie jak stara baba na wsi nie zmieni tego. Więc uprzejmie proszę nie piszcie już tych smutów. Dotyczy to obu konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) Prawda jest taka, że "brak gier" rozwiązałoby Halo. I tego najbardziej brakuje XSX. Mi to aż tak nie przeszkadza. Glownie traktuje to jako upgrejd, z perspektywa. Ale jak zaliczam jakieś loadingi długie na xox to sobie myślę - byle do xsx. Z drugiej strony widać że dlc dla gearsów, gears tacktics, medium - wszystko było mniej więcej planowane na premiere. IMO zabrakło z jednego tytułu na wypadek wpadki z HI. Samo to że na boxie xsx jest HI. Szykowali się na to. BTW to HI miało być Zeldą dla dla xsx. Tylko ze wyszło jak wyszło. A i dla mnie Zelda na WiiU byłaby smutna dla ogrywania. HI na xox niekoniecznie. Edytowane 25 października 2020 przez Basior . Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Jak crossgenowe zeldy to dobry launch lineup, to ac valhalla, dirt 5, gears tactics czy yakuza 7 to też 10/10. Zelde botw porównywać do takich gówien. Herezja!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 ciemno sie robi i ktoś juz browary obalił Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi