ASX 14 593 Opublikowano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 1 minutę temu, u55r napisał: Stacja dokująca? W sensie że jak akumulatorki siedzą w padzie to wystarczy postawić pada na stację i akumulatorki się ładują bez konieczności wyciągania ich i ładowania przez ładowarkę? To oto chodzi? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 3 minuty temu, u55r napisał: Stacja dokująca? W sensie że jak akumulatorki siedzą w padzie to wystarczy postawić pada na stację i akumulatorki się ładują bez konieczności wyciągania ich i ładowania przez ładowarkę? To oto chodzi? tak, mialem taka do PS4 I nie wiedzialem co to słaba bateria w padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Aha no to dokupię drugiego pada i akumulatorki plus taka stacja jak wyjdzie pasująca do padów Series X Teraz jaram się jak poyebany. Nawet bardziej niż gdybym załapał się na preorder PS5. Nowa konsola inne podejście do klienta dzięki któremu będę odkrywać granie w innym ekosystemie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 A czy ta stacja będzie pasować do pada Elite v2? Bo mam takiego no i jeden będzie ten z zestawu z konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 39 minut temu, Wooyek napisał: A czy ta stacja będzie pasować do pada Elite v2? Bo mam takiego no i jeden będzie ten z zestawu z konsoli. To już trzeba by pomacać samemu, zamówić coś online i odesłać ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Stacja dokująca to dobra sprawa, bo pady zawsze będą w gotowości Włączasz listwę, oglądasz tv, czy co tam robisz, a pady już się ładują Albo nawet zapomnisz wyłączyć na noc, a tu zonk, pady naładowane I przy okazji oszczędzasz środowisko, nic nie wyrzucasz, nic nie gromadzisz Z mojego doświadczenia pdp i venom dwie wiodące firmy dla switcha np Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Była mowa o tym, że wszystkie akcesoria z Xbox One mają być kompatybilne z nowymi konsolami. Po premierze okaże się czy dotyczyło to też padów Nigdy nie korzystałem z dedykowanych akumulatorków czy innych ładowarek jak mam akumulatorki. Praktycznie wszystkie sprzęty teraz działają u mnie na aku. Żałuję, że PS4 nie może korzystać z akumulatorków firm zewnętrznych tylko ma już wbudowany akumulator. Z PS5 tak samo. Mam tylko po jednym padzie i nie zamierzam dokupywać drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Jak macie dużo biletów NBP to możecie iść w stację dokującą lub stały akumulator jak w Elite. IMHO najlepszą i zarazem najtańszą opcją jest zakup 4 szt. akumulatorków o jak największej pojemności (powyżej 2000 mAh) i wcale nie muszą to być super drogie Eneloopy. Wystarczą w zupełności Energizery. Do tego ładowarka i jadziem! Jak się wyczerpie parka to od razu ładujemy, dzięki czemu w kilka sekund podmieniamy zasilanie i voila! Działam tak od początków X360 i jeszcze się nie zawiodłem tym rozwiązaniem, albowiem ile bym nie ciorał jak po(pipi)any to 2 tygodnie zawsze stykało na jednym zestawie paluszków-akumulatorków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Ja używam HyperX Chargeplay Duo, na chatcie niby potwierdzili ze będzie działać z Series X|S ale również polecam poczekać bo faktycznie może być lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
mizu 0 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Wygląda zgrabnie - ważne, że podłącza się od razu do zasilania a nie że tylko kabel usb. Czekam na potwierdzenie że działa z series X|S i kupuję Update: ale chyba jest duże prawdopodobieństwo, że nie zadziałają: Edytowane 31 Października 2020 przez mizu Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Mieszanka Wedlowska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Pierwsza gra na XSX i XSS z raytracingiem, fakt że konsolka za 1300 zł moze obsłużyć rt to jakby to opisał autoklasyka: martwica mózgu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Będą jakieś dodatkowe benefity, jak podłączymy Series X do odbiornika 1080p? Więcej klatek? Lepsza jakość graficzna? Lepszy AA? Lepszy RT? Cokolwiek? Na poniższym filmiku koleś pokazuje 4K zeskalowane do 1080p na One X, widać różnicę na plus: Sam pamiętam czasy PS3 jak podłączyłem ją do kineskopowego telewizora 14". Odpaliłem wtedy GTA4. Obraz był ostry jak żyleta, bardzo ładnie to wyglądało po zeskalowane do 640p Edytowane 1 Listopada 2020 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Względem czego? Telewizora 4k? Lol, oczywiscie, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Będziesz miał to samo co na TV 4K, wszelkie efekty graficzne czy klatkaż, tylko w mniejszej rozdziałce, ale z supersamplingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 17 minut temu, 20inchDT napisał: Względem czego? Telewizora 4k? Lol, oczywiscie, że nie. Skoro zaoszczędzimy moc dzięki mniejszej rozdzielczości, to myślałem, że devy dodadzą jakieś lepsze bajery Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na bank będzie tak samo jak w przypadku onex czyli gra będzie generowana w 2160p i dawnscalowana do 1080p, tzw. supersampling. Czyli będzie wyraźniejszy obraz niż gra renderowana w 1080p Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Teraz, Emtebe napisał: Skoro zaoszczędzimy moc dzięki mniejszej rozdzielczości, to myślałem, że devy dodadzą jakieś lepsze bajery Jak devi dadza inne tryby, to tak. Kilka gier juz ma resolution i performance. Ale sam tv nie sprawi, ze gra jest renderowana w nizszej rozdzielczosci. Wiec tak naprawde tracisz grajac na 1080p, a zadnych benefitow nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 11 minut temu, Emtebe napisał: Skoro zaoszczędzimy moc dzięki mniejszej rozdzielczości, to myślałem, że devy dodadzą jakieś lepsze bajery Nie zaoszczędzimy bo gra dalej będzie renderowana w dajmy na to 4K.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) No ok, ale grając na tv 1080p też będzie 60 klatek, rt, itp. Tylko cały obraz zostanie zeskalowany w dół, bo gry będą domyślnie w 4k? Czyli w 1080p też będzie człowiek w stanie poczuć nexgena? Edytowane 1 Listopada 2020 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BatataPl 12 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Orientuje się ktoś czy te słuchawki będą działać z xboxem series x ? STEELSERIES Arctis 1 i drugie pytanie Przesiadam się z ps4 gdzie zawsze używałem sony gold wireless headset i chwaliłem sobie dźwięk niby przestrzenny Szukam czegoś porównywalnego do tych słuchawek gold od Sony. Czy moze odpuscić je i poszukać czegoś innego tylko czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 3 minuty temu, BatataPl napisał: Orientuje się ktoś czy te słuchawki będą działać z xboxem series x ? STEELSERIES Arctis 1 i drugie pytanie Przesiadam się z ps4 gdzie zawsze używałem sony gold wireless headset i chwaliłem sobie dźwięk niby przestrzenny Szukam czegoś porównywalnego do tych słuchawek gold od Sony. Czy moze odpuscić je i poszukać czegoś innego tylko czego ? Tak, będą działać z Series X. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi