Wooyek 1 129 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 15 godzin temu, balon napisał: No to wiem, ale co wszystkie gierki z poprzedniej generacji będzie boostowal do 4k/60? Bo o jakiejś specjalnej wersji SW:TFA pod next geny nie słyszałem. 4K to może nie, ale w końcu gra będzie chodzić w 60 fps bo do tej pory ten tryb performance to raczej 45 fpsów 22 godziny temu, 20inchDT napisał: Niezbyt dokładna ta lista. Np. streets of rage 4 też ma cross-save. https://www.xbox.com/pl-PL/games/xbox-play-anywhere Lepiej tutaj sprawdzać liste gier z play anywhere 3 godziny temu, Elitesse napisał: EA ma gdzieś jasno rozpisane zasady, które gry i po jakim czasie wrzuca do swojej usługi? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 15 minutes ago, bluber said: https://www.xbox.com/pl-PL/games/xbox-play-anywhere Lepiej tutaj sprawdzać liste gier z play anywhere Dokładnie. Jest np. FF IX gdzie na poprzedniej liście nie było. Czy do X można kupić pad zbliżony gabarytami do tego z PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Godzinę temu, bluber napisał: https://www.xbox.com/pl-PL/games/xbox-play-anywhere Lepiej tutaj sprawdzać liste gier z play anywhere Tu też nie ma np. SoR4. Obie listy są do dupy. jak się wejdzie w daną grę w apce, to można sprawdzic czy jest napis play anywhere Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Mam jeszcze Wieśka na płycie na PS4 z naklejkami itp, trzeba sprzedać i kupić na Xbox. Wiadomo coś o przygotowywanej optymalizacji na nową generację ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 1 minutę temu, SG1-ZIELU napisał: Wiadomo coś o przygotowywanej optymalizacji na nową generację ? Tyle że będzie w przyszłym roku dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Będziesz miał nowe wydanie na nową generację. Jeśli masz kopię na daną konsolę obecnej generacji to patch next genowego będziesz miał za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 I że gra otrzyma ray tracing w jakiejś formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Przypominam, że póki co Wiesiek jest wciąż w Gamepassie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 23 minuty temu, ASX napisał: Ja to jestem ciekaw jak "Subnautica" przyspieszy.. Moja narzeczona uwielbia w to grać, się zaskoczy pozytywnie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Pierwsze 15 minut. + Cytat Will of the Wisps on Xbox Series X has a mode where the game internally renders at a 6k resolution and supersamples it down to 4k. I don't think there's going to be anything comparable in terms of image quality for some time. Get your LG OLED's ready! Edytowane 2 Listopada 2020 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 41 minut temu, Shago napisał: Ja to jestem ciekaw jak "Subnautica" przyspieszy.. Moja narzeczona uwielbia w to grać, się zaskoczy pozytywnie mam nadzieję Są już testy, nawet wrzucałem tu ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Pierwsza część Ori też dostanie usprawnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nie spodziewałbym się. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 taki port przystosowany pod nową generacje to dodatkowa praca dla deva i coś za co inni wydawcy normalnie żądają pieniędzy, więc nie spodziewałbym się że dużo starych gierek dostanie takie ulepszenia Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Cytat Senior Machine Learning Engineer - The Coalition As a Senior Machine Learning Engineer at The Coalition, you will be a highly valued member of a world class Engine and Game Development team. You should have a passion for applying machine learning techniques to innovate and advance game development and title features across a broad set of areas such as rendering, data science, compression, and artificial intelligence. You should have a deep knowledge of applied machine learning, current research areas and how these can be practically applied in a product environment. https://careers.microsoft.com/us/en/job/926910/Senior-Machine-Learning-Engineer-The-Coalition Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nowe Call of Duty nawet ma bardzo podobne okładki, ktore mogą być mylące. Np kupując wesje na XBoxa One nie zagramy na Series X trzeba będzie dopłacić za patcha. Ale kupując wersje na Series X zagramy na One. To jest bardzo nastawione na zarabianie pieniędzy. Spodziewać się należy wiecej takich zagrywek. Cytuj Odnośnik do komentarza
mizu 0 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Ja wybrałbym Xboxa series S gdyby wsteczna była w trybie Xboxa One X, ale skoro brakuje 2GB pamięci i chęci ze strony MS - to jestem zmuszony do series X Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 5 minutes ago, ASX said: A będą też w Polsce dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 nie od msu to zależy co u nas będzie dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 ps. nie ma mordy quaza oprócz miniatury, wrażliwcy mogą oglądać 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Warto zwrócić uwagę na napis ULTRA HIGH SPEED na kablu HDMi..... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 19 - use the force Oby to chodziło o rudego, a nie battlefronta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi