Gość lpcl Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Teraz, madhunt3r napisał: Zobaczymy w piątek Co niby zobaczymy? Jakieś testy jak rtx 3000 od nvidii? Czy na astro bocie te flopy pokażą? Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 8 minut temu, madhunt3r napisał: Zobaczymy w piątek Jakiś secrcet sauce? RDNA3?, z ciekawości bo kolega pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Embargo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 No trochę beka z tymi Gearsami, że nie chodzą w 4K. Mam nadzieję, że z Horizonem 4 już nie będzie takich nieprzyjemnych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 2 minuty temu, madhunt3r napisał: Embargo. No, ale chyba coś wiesz i możesz się z nami tu podzielić skoro piszesz o tym. Na forum nie ma embargo Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Rozumiem ze minusowanie u was to coś normalnego, podbicie swojego ego aha. Człowiek nie może mieć innego zdania bo już od razu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 To nie jest inne zdanie, to jest fanbojskie podsycanie wojenek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Te ataki trzech klapòw w temacie to jak małe Yorki które szczekają na jadący czołg 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Chodzi głównie o ton wypowiedzi, jak mniemam. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Jestem daleki od fanbojstwa tym bardziej ze biorę zarówno x jak i ps5. Ale ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 36 minut temu, madhunt3r napisał: Dokładnie. Te teraflopy nie wyrabiają do natywnego 4K/60? Oj oj oj Mhm Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 36 minut temu, madhunt3r napisał: Dokładnie. Te teraflopy nie wyrabiają do natywnego 4K/60? Oj oj oj 1 minutę temu, madhunt3r napisał: Jestem daleki od fanbojstwa tym bardziej ze biorę zarówno x jak i ps5. Ale ok. właśnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Odnośnie miejsca na dysku XSS. Cytat It says in the manage storage devices: 362,1 gb free of 364 gb (games and apps) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 właśnie widać No to cieszę się ze się w końcu dogadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 @Square Ty jesteś ekspertem od tego czy rozmowa jest na temat czy nie. Co sadzisz o postach kolegow z dzialu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Skoro Gears5 na koksie tez chodziło w dynamicznej to ciekawe czy SeX we wstecznej (bez patcha) odpala to w natywnym 4K. Mając TV4K wolałbym jednak troche niższe ustawienia i obraz - żyletę. Zwłaszcza że ten cały upgrade to raczej mocożerne pierdoły, które w gruncie rzeczy niewiele zmieniają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleksanderski 0 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Cześć!! Mam pytanie odnośnie nowego xbox'a, a dokładniej jego audio. Czy przejściówka z S/PDIF na Jacka załatwi sprawę? Nie mam w monitorze wejścia S/PDIF, mam display port, ale monitor nie ma głośników. Zastanawiam się jeszcze nad przejściówką(adapterem z kartą dźwiękową) z USB na Jacka, ale nie wiem czy będzie działać? Zostaje chyba też opcja kabla z jednej strony S/PDIF, a z drugiej Jack? Proszę o jakiś komentarz (nieważne czy pozytywny czy negatywny), byleby mnie utwierdził w przekonaniu, że mam jakieś inne opcje niż kupno nowego TV :P Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Już się zaczyna. Najpierw reklamują że 4k + tekstury lepsze od pc/ultra a tu wychodzi szydło z worka. Lepiej by było gdyby się skupili na nowych grach na konretny sprzęt a nie zabawa w liczenie pikseli. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Szczerze? To mam nadzieję, że za jakiś czas skończy się to całe pieprzenie o grafice, prześciganiu się liczbą klatek itp. I zaczniemy gry rozliczać za inne czynniki, AI, fizyka, gameplayowe niuanse. Bo milusio że będziemy skakać z radości ze zabetonowali 60fps, kiedy pewne gatunki się nie rozwijają. Ubi-gierki, cinematiki czy inne dostają bardzo wysokie oceny, mimo że przeciwnicy prawie zawsze mają inteligencję ameby. Po prostu bardzo wiele przeciętności nam spowszedniało. Nawet największe serie jak Uncharted, czy moje kochane Gearsy maskują swój zastój (U4 wincyj emołszyns, G5 quasi open world). Nie to że specjalnie sie czepiam, bo gry nadal sprawiają mi radość, ale od dobrych kilku lat gry są naprawdę taśmowo klonowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 2 minuty temu, drozdu7 napisał: ale od dobrych kilku lat gry są naprawdę taśmowo klonowane I będą dalej, bo produkcja kosztuje i ma się zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Wy na serio wierzyliście w 4K/60 w konsoli za 2 tysiace? I ten bełkot w temacie o TV zeby brać hdmi 2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Natywne nie, ale osiągane jakimiś tam sztuczkami? Czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Patrząc realnie, to te 4k/60 dostanie kilka gier z poprzedniej generacji i crossgeny. Gdy już zaczną pisać gry typowo pod XSX/PS5, to na nic wyżej dynamicznego 4k i 30 klatek bym nie liczył. Konsole zawsze odstawały jeśli o framerate chodzi i to się pewno nie zmieni. Chcesz 60 klatek, to składaj smoka za ogromny hajs Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) Nie no daj spokój Paweł. Albo natywnie, albo mówią, że nie ma natywnej i dają niższą rozdziałkę i więcej efektów, żadnych pół środków. Edytowane 3 listopada 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Nie masz. Optyk to dźwięk cyfrowy jak z hdmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi