Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ mi się podoba ten trend 60k/s. Mam nadzieję, że będą się trzymać tego trendu nawet w kolejnych latach kosztem natywnego 4k na rzecz dynamicznej rozdziałki.

Z innej beczki. Chciałbym ograć w lepszych warunkach moje ukochane GTA4, bo znam ją tylko z ułomnej wersji na PS3. Jak to wygląda na XOX na nowych, dużych TV? Coś to jest skalowane?, bo na PS3 to był dramat i na nowych UHD wygląda koszmarnie, musiałem PS3 pod plazmę HD ready podłączyć aby raz jeszcze przejść. 

• Plusik 2
15 minut temu, balon napisał:

Ależ mi się podoba ten trend 60k/s. Mam nadzieję, że będą się trzymać tego trendu nawet w kolejnych latach kosztem natywnego 4k na rzecz dynamicznej rozdziałki.

Z innej beczki. Chciałbym ograć w lepszych warunkach moje ukochane GTA4, bo znam ją tylko z ułomnej wersji na PS3. Jak to wygląda na XOX na nowych, dużych TV? Coś to jest skalowane?, bo na PS3 to był dramat i na nowych UHD wygląda koszmarnie, musiałem PS3 pod plazmę HD ready podłączyć aby raz jeszcze przejść. 

u45fqiXbvVOLcKk=

0f7af831-edc1-4fb3-9d8d-38cf1311b06a.PNG

c75a552d-7532-4115-bc1c-02e8652ad5a7.PNG

mYrRRNAP1IG6zUnkG5IRbJLbM=

dFsaDjyrVpURoc1eWWoUyaoJEhSE=

Edytowane przez Gość
Teraz, kubson napisał:

U mnie na oledzie 55 wyglada tak samo jak nie lepiej, co jakiś czas wracam do czwórki, wiadomo nie robi tak jak kiedyś i widać ustępstwa ale gra się elegancko 

No są ustępstwa, ale ten klimat, ta muza, te miasto, ten main them i początkowy ekran ładowania :banderas:

• Lubię! 1
30 minut temu, balon napisał:

Na twoim Tv 4k wyglada to podobnie jak na tych fotkach?

wygląda bardzo ok, jeśli ma się na uwadze na co to wyszło i nie jest się jakimś cyferkowym oszołomem. ja się pozytywnie zaskoczyłem, a w ruchu, w 60 klatkach pewnie robi jeszcze bardziej.

A Xbox 360 sprzedawanego z kartą pamięci i gry wymagające dysku twardego pamiętasz? Jak chciałeś grać przez neta to musiałeś instalować łatki, bez dysku nie dało się pograć we wszystko. Tak samo darmowa zawartość cię omijała. 

Edytowane przez Ukukuki