Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Shago napisał:

do dzisiaj nie rozumiem zachwytu nad tą grą :dunno:. Jest świetna

Czy świetną grą nie można się zachwycać? Naprawdę tak ciężko to zrozumieć? :gayos:

Edytowane przez balon
Opublikowano

Ja podchodzilem do GTA4 dwa razy - dwa razy budzac sie nad ranem z padem w lapie. Do reszty nawet nie podchodzilem. 
Ale mam teraz kilka gierek w backlogu, ktore XSX podbije jeszcze bardziej wiec pierwsze wrazenie bedzie o klase wyzej. 

Opublikowano
4 minuty temu, SG1-ZIELU napisał:

Grałem we wszystkie GTA i nie licząc właśnie IV wszystkie skończyłem. IV klimatem mnie nie przekonała był za bardzo depresyjny jeśli mogę to tak określić

Brzmi jak powód dla którego GTA IV jest jedynym które ukończyłem. Nie jakaś sielka gansterska przygoda w słonecznym LA tylko brudne NY miażdżące american dream serbskiego imigranta. Cudowna gra, z chęcią sprawdziłbym w 60 klatkach.

• Plusik 5
Opublikowano

up - zależy od gry, zazwyczaj podstawka 

Mogliby dać patcha do Alan Wake pod 4K, ta gra lata chyba w 600p już od czasów x360.

Z ciekawostek MS do testów BC zatrudnił ok 500 testerów, teraz niech ich podeślą do Bethesdy  :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

wiem że nie ten temat ale czy pudła xbox 360 classics zawierają już full grę z dodatkami czy to podstawki?

No jeśli to nie jest wersja GOTY czy inne Super Duper Edition to nie. Zwykłe podstawki w wydaniu Classics.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, messer88 napisał:

wiem że nie ten temat ale czy pudła xbox 360 classics zawierają już full grę z dodatkami czy to podstawki?

z dodatkami to musisz kupić 

bc7b28a8f6eab135b91c752f76bd0a08083292b6

lub

71Bai0aalfL._AC_SY445_.jpg

i to ci będzie smigać na XO z DLC 

Edytowane przez bluber
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

No tak, ale cyfra już bez soundtracku chyba, bo licencja na utwory się skończyła. Od premiery dodatków minęło ponad 10 lat, a od IV ponad 12. Zresztą, jak się płytkę z X360 wsadzi to chyba i tak pobierania z neta cyfrę, nie?

Edytowane przez krupek
Opublikowano
8 minut temu, krupek napisał:

No tak, ale cyfra już bez soundtracku chyba, bo licencja na utwory się skończyła. Od premiery dodatków minęło ponad 10 lat, a od IV ponad 12. Zresztą, jak się płytkę z X360 wsadzi to chyba i tak pobierania z neta cyfrę, nie?

Znaczy tak, na XO sciaga wersje cyfrową. Na X360 sciąga ci update, który usuwa te kawałki, które zniknęly.