Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Nie zapominaj, że gry z GP wylatują. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Zdąży przejśc zanim wylecą Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 384 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 No i te od Microsoftu nie wylatują Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Jak zdąży jak pisze, że nawet na lata jest biblioteka. Fakt gdyby zostawały tam na stałe to oki, a tu trzeba grać ze stresem, bo zaraz jakaś może wypaść. Dobrze, że jest Smart Devilery to można łatwo przeskakiwać między średniakami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Nie zapominaj, że gry z GP wylatują. Ta wiem, ale mam głównie wsio od MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 No ja zmieniam XOX na XSX i szczerze, gdyby mnie nie było stać to pewnie na pierwszą zamianę poszło by PS4->PS5. Ale XSX będzie głównie służył od gierek multiplatformowych i sieciowych + game pass. SSD i trochę uprejdu też robi swoje. Ciekawe czy auto hdr zadziała z Crashem 4 :D. Nie wiem czy było (widziałem screena z podstawką odpiętą z tego filmu): To czym byłem zdziwiony to ta taśma trzymająca wszystko w kupie i płyta główna pocięta tak na dwie. I easter egg z MC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 9 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Jak zdąży jak pisze, że nawet na lata jest biblioteka. Fakt gdyby zostawały tam na stałe to oki, a tu trzeba grać ze stresem, bo zaraz jakaś może wypaść. Dobrze, że jest Smart Devilery to można łatwo przeskakiwać między średniakami. jakimi średniakami, jakie "smart devilery"? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 minuty temu, balon napisał: Ta wiem, ale mam głównie wsio od MS. Mam też inne sprzęty do grania, do tego mało czasu + będą się nowe gry w GPU pojawiać. Więc grania w opór, ale nie pisałem, że na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 A i przecież z premierą XSX'a wychodzą Gearsy Tactics. Także to jest jednak FP na premierę jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 minuty temu, ASX napisał: jakimi średniakami, jakie "smart devilery"? Pewno chodzi o FH4 czy Ori2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 No jest ale ograne kilka miesięcy temu. Polecam bardzo dobra gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 3 minutes ago, ASX said: jakimi średniakami, jakie "smart devilery"? Chyba chodzi mu o quick resume Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 7 minut temu, Basior napisał: No ja zmieniam XOX na XSX i szczerze, gdyby mnie nie było stać to pewnie na pierwszą zamianę poszło by PS4->PS5. Ale XSX będzie głównie służył od gierek multiplatformowych i sieciowych + game pass. SSD i trochę uprejdu też robi swoje. Ciekawe czy auto hdr zadziała z Crashem 4 :D. Nie wiem czy było (widziałem screena z podstawką odpiętą z tego filmu): To czym byłem zdziwiony to ta taśma trzymająca wszystko w kupie i płyta główna pocięta tak na dwie. I easter egg z MC. boże jaki to jest znakomity sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 49 minutes ago, ASX said: No jeśli ktoś nie miał Xboxa one to dobrych gier w gamepassie na start ma na całe miesiące albo i lata. Gorzej mają ci tacy jak ja którzy spędzili w poprzedniej generacji setki godzin Forzie, Gearsach czy Sea of Thieves i teraz chcieliby zagrać w coś nowego. no troche lipa i chyba przez to tak swedzi mnie na PS5 xD z "nowych" gier to tylko Gears Tactics mam do ogrania bo nie mam pc, ale mimo tego i tak sie ciesze ze zmiany konsoli, wszystkie usprawnienia XSX i fakt ze cala biblioteka gier dostępna na start to nie ma nad czym sie zastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Tak w ogóle to jaka jest średnia ilość "siedzenia" takowej gry w GP, nie od MS? Z rok to tam posiedziały jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Teraz, Faka napisał: Tak w ogóle to jaka jest średnia ilość "siedzenia" takowej gry w GP, nie od MS? Z rok to tam posiedziały jakieś? Tak, z tego co czytałem, umowy są zazwyczaj podpisywane na rok. Ale każda umowa negocjowana jest indywidualnie, przy czym deweloperzy third-party otrzymują podstawowy wachlarz benefitów i od tego wychodzą przy negocjacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 4 minuty temu, Faka napisał: Tak w ogóle to jaka jest średnia ilość "siedzenia" takowej gry w GP, nie od MS? Z rok to tam posiedziały jakieś? Tak na luzie wiele gier wisi i wisi. Głównie gierki od Rockstara szybko wylatują (mniej niż pól roku) a normalnie raczej minimalny okres to 6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Wiedźmin 3 już zaraz rok będzie w GP Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Ktoś wie o której jest dziś ten główny event jakiś? Myślicie że dadzą jakieś daty premier nadchodzących gier? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 minuty temu, Figuś napisał: Wiedźmin 3 już zaraz rok będzie w GP Wiesiek w GP jest z DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 3 minuty temu, Ukukuki napisał: Wiesiek w GP jest z DLC? Żadnych DLC nie ma w GP (oprócz w sumie Destiny ale to inna sytuacja) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 27 minut temu, Donatello1991 napisał: Jak zdąży jak pisze, że nawet na lata jest biblioteka. Fakt gdyby zostawały tam na stałe to oki, a tu trzeba grać ze stresem, bo zaraz jakaś może wypaść. Dobrze, że jest Smart Devilery to można łatwo przeskakiwać między średniakami. To jest to sławetne "concern trolling". Mam Gp od dwóch lat i jeszcze nic mi nie wypadło z tego co chciałem zagrać, a nie ścigam się, żeby przejśc w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 A gierki od MS? Coś tam do Gears Tactics miało chyba być na konsolową premierę. Fajnie jakby MS zlecił twórcom GT kontynuację Fallout Tactics Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 7 minut temu, eX4cT_PL napisał: Ktoś wie o której jest dziś ten główny event jakiś? Myślicie że dadzą jakieś daty premier nadchodzących gier? Nie sądze, że będzie cokolwiek na temat nowych gierek 3 minuty temu, Ukukuki napisał: A gierki od MS? Coś tam do Gears Tactics miało chyba być na konsolową premierę. Zależy. Gears 5 dostało wersje Ultimate w GP, ale Forza Horizon 4 już tylko podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi