Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz zrozumiec jak dzialaja oba dyski, poczytaj. 

Jesli wlaczysz gre z pierwszego Xboxa na TV 8k i 4k to odziwo gra nie bedzie wygladala lepiej na 8k. Tu masz to samo i o to mi chodzilo. Natomiast tutaj tylko chwalenie i bron Boze nic krytycznego. Nastepnie ktos mnie nazywa klapem :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Inferi napisał:

Jesli wlaczysz gre z pierwszego Xboxa na TV 8k i 4k to odziwo gra nie bedzie wygladala lepiej na 8k

:dafuq:

Opublikowano

Ciekawe czy jak ktoś sam wrzuci sobie jakiś szybszy dysk do tego xsx to czy gierki będą wczytywały się jeszcze szybciej? 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Gram aktualnie w Guacamelee 2 na PC. Czy będę mógł kontynuować grę na XSX? Save jest w chmurze? 

zobacz sobie w apce czy przy tej grze jest play anywhere

Opublikowano

Miał być ogrywany Sunset Overdrive jutro, ale jednak wezmę się za Forzę (zwłaszcza, że ostatnio wróciła mi jakoś zajawka na wyścigi samochodowe za sprawą NFS Payback).

Opublikowano
3 minuty temu, Welna napisał:

Ja tez jutro forza + ori1&2

Potrm sie zobaczy

Mimo, że taka dopasiona FH4 na XSX bardzo kusi, ale zacznę chronologicznie od ostatniej części s którą nie grałem czyli od trójki.

Do tego oczywiście Ori 2 w 6k and Assassin w 60 k/s.  Ale trio i zestaw startowy. Wyścigi, platformówka oraz sandbox AA/RPG :banderas:

Opublikowano

No niestety jest w 4k ale 30 k/s. To wersja z XOX. Nie no, zagram pierw FH3, ponieważ chce każdego Horizona zaliczyć, a wiem że jak odpalę czwórkę w 60 k/s to będzie ciężko wrócić do 30 k/s w FH3

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Nie wiem czy się nie wypalisz zanim dotrzesz do 4. Te gry mają w cholerę zawartości.

Spokojnie, nigdzie mi się nie spieszy, a do FH5 jeszcze daleko :)

Opublikowano

Ori 2 na XSX ma mieć 2 tryby. 4k/120 albo 6k/60. Jak masz hdmi 2.1 to będziesz miał i 6k ale w drugim Orim. 

O 920 to jeszcze looz będzie. Meksyk zacznie się jak ludzie wrócą z pracy/szkół/wylogują się z real life.

Opublikowano
24 minuty temu, balon napisał:

Ori 2 na XSX ma mieć 2 tryby. 4k/120 albo 6k/60. Jak masz hdmi 2.1 to będziesz miał i 6k ale w drugim Orim. 

O 920 to jeszcze looz będzie. Meksyk zacznie się jak ludzie wrócą z pracy/szkół/wylogują się z real life.

Ale jak mieć 6k jak ma tv 4k.