Opublikowano 10 listopada 20204 l W dniu 10.11.2020 o 17:01, Figuś napisał(a): pierwszy post i odpowiedzi na twoje pytania On nie pyta o XAA tylko o kod parująct apke na tel z konsolą. Pewnie podczas pierwszej konfiguracji tego nie zrobił.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ok może info dla kogoś ważne. Quick resume działa między jedną gra na płycie i grami cyfrowymi. Nie działa między dwoma płytami. Szkoda liczyłem że gra się freezuje i jak potem wyjdę do menu i wejdę do innej zmieniając płytę zadziała no cóż spodziewałem się tego życie nigdy takie piękne nie jest. No ale loading w AC i yakuza miodzio szybko. Jak porównam z odyssey na Xbox one x albo yakuza 6 na ps4
Opublikowano 10 listopada 20204 l Wszystko super tylko ściąganie gier na moim łączu to patologia. Jedyne co ściągnąłem to Gears 5. Zamierzam ściągać przez noc. Powiedzcie mi, jak załaduje kolejkę pobierania i wyłączę konsolę (mam ustawione instant on) to będzie mi pobierać? Apka na telefonie coś nie chce mi współpracować z konsola, wywala jakiś błąd. Ale ta kultura pracy! Konsola włączona od godziny 13 bez przerwy i nie słychać absutnie nic
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ogólnie trzeba sprzedać one x i kupić dysk dedykowany, bo po instalacji tego co chciałem nie mam już prawie miejsca [emoji2357] A w piątek nowy cod...
Opublikowano 10 listopada 20204 l Kurła, ale te ściąganie gier z GP to leci jak krew z nosa, serwery chyba nie wyrabiają czy co XD
Opublikowano 10 listopada 20204 l W dniu 10.11.2020 o 17:53, Czoperrr napisał(a): Wszystko super tylko ściąganie gier na moim łączu to patologia. Jedyne co ściągnąłem to Gears 5. Zamierzam ściągać przez noc. Powiedzcie mi, jak załaduje kolejkę pobierania i wyłączę konsolę (mam ustawione instant on) to będzie mi pobierać? Apka na telefonie coś nie chce mi współpracować z konsola, wywala jakiś błąd. Ale ta kultura pracy! Konsola włączona od godziny 13 bez przerwy i nie słychać absutnie nic Tak będzie pobierać non stop wszystko co dodałeś do kolejki, a potem w instant on konsola aktualizuje system, gry i apki, czy jak siedzisz gdzieś i pomyślałeś że chcesz coś ściągnąć to dodajesz przez apkę, wracasz do domu i już masz.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Jak macie słabe łącze to leci jak krew z nosa, 80 gb Horizona 4 w niecałą godzinę, zaraz ściągnie się 30 gb Fallen Order czy Gears Tactics.
Opublikowano 10 listopada 20204 l No mam 120 mb i leci jak guwno, gdzie na PS4 gry normalnie mi się ściągały.
Opublikowano 10 listopada 20204 l W dniu 10.11.2020 o 15:44, funditto napisał(a): A to to mam, ale bateria na pewno będzie ok ? Nie chciałbym uszkodzić pada A co tam można uszkodzić?
Opublikowano 10 listopada 20204 l Nie mogę się zalgowoac do konta ale się zciagaja gierki. Nie padło im tam coś? Przez www też nie mogę wejść.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Hamburgiery się dosiadły teraz do Live to padło https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status
Opublikowano 10 listopada 20204 l No zdążyłem konsole podłączyć i tyle z logowania xD to sobie pograłem Poszło Edytowane 10 listopada 20204 l przez Szymek
Opublikowano 10 listopada 20204 l konsola jest mniejsza niz na zdjęciach, ale jakie to ciężkie do tego pad duzo lepiej leży w dłoniach niz ten z XO, kultura pracy rewelacja, teraz posciagac wszystko i mozna brac sie za granie
Opublikowano 10 listopada 20204 l No mi się dość szybo gry ściagają jak na tyle osób. 40-50 mega/s idzie. Mam 3 pytania: 1) można wyłączyć te paskudne info o zdobytym achivku? 2) jest gdzieś pokazane co mamy obecnie na quick resume? 3) jak szybko dostać się do ustawień jak znikną z głównego kafelka? Przypiąć do głównej mi się nie udaje.
Opublikowano 10 listopada 20204 l W dniu 10.11.2020 o 18:29, Figuś napisał(a): Hamburgiery się dosiadły teraz do Live to padło https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status pewnie to tez kwestia tego ze 30 minut temu ruszył nowy dodatek do Destiny 2 który jest w GP, btw mi ściąganie leci ponad 150mb/s @balon settings-preferences-notifications chyba nie ma podglądu do QR guide bumper na avatar i masz settings 3 od gory
Opublikowano 10 listopada 20204 l W dniu 10.11.2020 o 17:36, LiŚciu napisał(a): On nie pyta o XAA tylko o kod parująct apke na tel z konsolą. Pewnie podczas pierwszej konfiguracji tego nie zrobił. W sumie po co to przez apkę robić jak padem jest to prostsze? W dniu 10.11.2020 o 17:55, Emtebe napisał(a): Chyba serwery klękają, bo nie mogłem się zalogować do sieci U mnie zasuwa jak szalony live, ponad 600 Mbps.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Przyłączam się do pytania Balona czy można wyłączyć powiadomienie o achievementach
Opublikowano 10 listopada 20204 l Dziwna akcja ale pilotem od lg mogę sterować w menu xboxa. Też tak macie? A na sonce każą płacić za dodatkowego pilota, buhajahhaha. Edytowane 10 listopada 20204 l przez lpcl
Opublikowano 10 listopada 20204 l W dniu 10.11.2020 o 18:50, funditto napisał(a): Przyłączam się do pytania Balona czy można wyłączyć powiadomienie o achievementach Ustawienia>Preferencje>Powiadomienia i tam będzie coś z banerami powiadomień, trzeba odznaczyć
Opublikowano 10 listopada 20204 l Co trzeba zrobić by gry dodane do kolejki ściągały się jedna po drugiej? Zostawiłem konsolę w uspieniu, pierwsza gra się ściągnęła, po czym konsola wyłączyła się całkowicie, bo wentylator stanął.