Moldar 2 245 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Ja coś źle patrzę? Tylko minuta na przechwycenie filmu w full hd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 11 minut temu, LiŚciu napisał: Może zrób tą konfiguracje pada jeszcze raz w ustawieniach akcesoriów? Muszę iść do pracy, więc jutro będę to ogarniał, ale ewidentnie coś nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Dziwne, ja w ogóle nie musiałem parować pada. Skonfigurowałem konsolę z poziomu apki, potem pojawił się komunikat by nacisnąć guzik z logiem X'a na padzie i tyle. Pad działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Pytanie techniczne ludzie na imprezie mnie dobrze słyszą ale ja u każdego słyszę jakby byli na hali . Co mam nie tak ustawienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 38 minut temu, Wooyek napisał: U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. Aktualizowales pada? 20 minut temu, Moldar napisał: Ja coś źle patrzę? Tylko minuta na przechwycenie filmu w full hd? Gdzieś chyba czytałem ze nagrywanie jest włączone nonstop(ostatnie 60minut w FHD) ale gdzieś można zmienić chyba na 4K, jeszcze się tym nie bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Loadingi gier, to w ogóle coś niesamowitego, kurła, 3-5 sekundy i już grasz, 2-3 minutowe poszły do lamusa. Ciekawe jak będzie z next-genowymi grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Muszę powiedzieć, że ten auto hdr robi robotę, gram w h5 i obraz jest o wiele żywszy, normalnie na oledach w SD jest dosyć ciemno bo kiepsko świecą a z tym hdr jest naprawdę spoko. Tylko na razie moje astro po USB kiepsko brzmią, chyba spróbuję je podłączyć optykiem pod tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Aktualizowałem obydwa pady, wszystko działało, bo grałem w Horizona. Wyłączyłem konsole i już z padów jej włączyć się nie dało. A po włączeniu konsoli działają tylko po kablu, jak kabel wyciągnę to pad zaczyna migać i tyle. Czy jak przytrzymam przycisk do parowania na konsoli, to ta lampka powinna migać? Bo u mnie nic się nie dzieje. Edytowane 10 listopada 2020 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 a na kontrolerze też trzymasz przycisk do parowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Tak, ale tylko na kontrolerze lampka miga. 27 minut temu, Emtebe napisał: Dziwne, ja w ogóle nie musiałem parować pada. Skonfigurowałem konsolę z poziomu apki, potem pojawił się komunikat by nacisnąć guzik z logiem X'a na padzie i tyle. Pad działa. Ja generalnie zrobiłem tak samo, ale coś przestało działać po wyłączeniu konsoli. Edytowane 10 listopada 2020 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 10 minut temu, Faka napisał: Loadingi gier, to w ogóle coś niesamowitego, kurła, 3-5 sekundy i już grasz, 2-3 minutowe poszły do lamusa. Ciekawe jak będzie z next-genowymi grami. Będzie podobnie i tyle. ale działa to kosmicznie, odpalenie KOXa + napisy i loadingi w Metro Exodus do momentu kiedy gramy to było jakieś 5minut xD a teraz można odpalić SEXa i Dooma Eternal do momentu grania w kilka sekund. wooyek, jak ci miga dioda na padzie to nie masz go zsynchronizowanego z konsola. Na padzie przytrzymaj przycisk od synchronizacji jak zacznie migać to puszczasz, po czym naciśnij na konsoli również przycisk od synchronizacji (nie mylić z tym od napędu) i powinna zamrugać dioda na konsoli kilka razy do momentu połączenia z padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) 14 minut temu, Daddy napisał: wooyek, jak ci miga dioda na padzie to nie masz go zsynchronizowanego z konsola. Na padzie przytrzymaj przycisk od synchronizacji jak zacznie migać to puszczasz, po czym naciśnij na konsoli również przycisk od synchronizacji (nie mylić z tym od napędu) i powinna zamrugać dioda na konsoli kilka razy do momentu połączenia z padem. No właśnie ten przycisk na konsoli, ten od synchronizacji, nad wejściem USB, nie pomyliłem go z tym od napędu jakby nie reaguje. Nic no, teraz już nic nie zrobię, jutro rano będę dalej się bawił. Edytowane 10 listopada 2020 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 25 minut temu, Faka napisał: Loadingi gier, to w ogóle coś niesamowitego, kurła, 3-5 sekundy i już grasz, 2-3 minutowe poszły do lamusa. Ciekawe jak będzie z next-genowymi grami. Ja na razie tylko AC valhalla sprawdziłem i wcale mi doopy nie urwaly. Czuje się, że są szybsze niż były generacje wstecz, ale o przełomie nie ma mowy, przynajmniej na przykładzie tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Pierwszy spory fackup - konsola sama się wyłączyła podczas gry i wszystkie dane które ściągała w tle szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Ja na razie tylko gearsy włączyłem i w sumie w ogóle nie zwróciłem uwagi na loadingi, ale to chyba dobry znak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Assassin sie dlugo wsumie wczytuje, np fast travel to chwile spedzilem w tym ala looby. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Czy to prawda, że w instant on ciągle chodzi wentyl? Jeżeli tak to lipa, bo w końcu go szlag trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 8 minut temu, Wooyek napisał: No właśnie ten przycisk na konsoli, ten od synchronizacji, nie pomyliłem go z tym od napędu jakby nie reaguje. Nic no, teraz już nic nie zrobię, jutro rano będę dalej się bawił. Według tej mini instrukcji z pudełka najpierw musisz nacisnąć i przytrzymać guzik na konsoli a potem wcisnąć i przytrzymać guzik na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 3 minuty temu, creatinfreak napisał: Czy to prawda, że w instant on ciągle chodzi wentyl? Jeżeli tak to lipa, bo w końcu go szlag trafi. Sprawdziłem teraz i u mnie chodzi cały czas, ale cichutko, dopiero jak przystawiłem twarz to poczułem jak wydmu(pipi)e powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 instant on to w ogóle jest bez sensu, bo: 1 mamy ssd i tak sie szybko włącza 2 ciągnie sporo prądu. z tego co pamiętam to ponad 20 watów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) No jednak to nie będę siedział w instant on, bo jeszcze mi nawali rachunek na prąd Oszczędzanie energii i człowiek spokojny. Edytowane 10 listopada 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Podłączyłem słuchawki do pada przez Jacka. Dźwięk leci mi przez słuchawki i TV. Da się jakoś to zmienić? Poza ściszeniem TV oczywiście. Edytowane 10 listopada 2020 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
DeeI3o 8 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 działa Wam live? Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Dziś w nocy instant on może być, żeby ściągnąć gry, które chcę mieć, a potem ustawię żeby normalnie wyłączał się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 9 minut temu, Emtebe napisał: Według tej mini instrukcji z pudełka najpierw musisz nacisnąć i przytrzymać guzik na konsoli a potem wcisnąć i przytrzymać guzik na padzie. Tak też robiłem, bo czytałem co tam było napisane i też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi