Faka 3 984 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Serio, Tekken w 720p chodzi? To niezłe Namco. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 4 godziny temu, SetoPL napisał: Panowie nie do końca kumam to quick resume. Gram w gearsy. Wyłączam konsolę przyciskiem. Włączam konsolę z pada. Odpalam gearsy i wczytuje mi grę od początku. To chyba nie tak powinno działać co? Konsola ustawiona w instant on. W czym może być problem? W Warhamerze działa. W części gier QR jest wyłączone bo się bugowało, Jason Ronald z MS pisał o tym na tt, że pracują nad łatką. 4 godziny temu, ZgredIT napisał: Witam Jestem już wiekowym człowiekiem i nie posiadałem nigdy tej konsoli. Nie ogarniam jak podłączyć 2 pad w tej nowej zabawce. Będę wdzięczny za podpowiedź i łagodne potraktowanie Pozdrawiam Musisz nacisnąć okrągły przycisk z prawej strony xboxa aż zacznie migać dioda xboxa a na padzie przytrzymujesz przycisk synchronizowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 9 godzin temu, kislawa napisał: Widzieliście już nowy feature? Tak zwany tryb dyskoteka szkolna. Ani mnie niestraszcie bo wlasnie miałem pytac czy u was jak konsola sie troszkę zagrzeje też tak jakoś dziwnie smierdzi.Nie że dym czy cos ale troszkę mnie to zmartwiło az konsole wylączyłem a tu taki news Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 59 minut temu, Daddy napisał: tak jak napisał matekDM, FH4 łączy się z serwerami, na mapie mamy innych graczy i aktywności online, jak to ma Ci zapisać grę xD Ty no nie wiem jak odpalasz na XO czy XSX Forze z instant on jest w tym samym momencie gdzie ją zostawiłeś tylko nawiązuje połączenie z serwerami znów. MS wyłaczył QR w kilku grach bo powodowały bugi, spokojnie będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 36 minut temu, kudlaty88 napisał: Ani mnie niestraszcie bo wlasnie miałem pytac czy u was jak konsola sie troszkę zagrzeje też tak jakoś dziwnie smierdzi.Nie że dym czy cos ale troszkę mnie to zmartwiło az konsole wylączyłem a tu taki news Graj. Takiego dymu tam nie ma co wygenerować. Pojedyncze kondensatory to strzał i lekki dymek. Reszta wlutowana na płycie. Jak procek (pipi)nie albo układ graficzny, to nic z tej konsoli nie zostanie. No układ chłodzenia "wytłacza" rozgrzane powietrze na zewnątrz żeby nie było w środku obudowy. Jest jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 W tej nowej apce nie da się popatrzeć do Storu i dodać coś do ściągania nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Mozesz wyszukac gry i ściągać, ale nie kupisz (chyba). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 2 godziny temu, ASX napisał: Było? hmm Ma ktoś piłeczkę w domu żeby sprawdzić XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 54 minuty temu, iluck85 napisał: Graj. Takiego dymu tam nie ma co wygenerować. Może mu sprzedali Antari Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Xbox Polska wrzucił właśnie konkurs do Forze Motorsport 7 jeśli ktoś chce się pobawić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Godzinę temu, Figuś napisał: hmm Ma ktoś piłeczkę w domu żeby sprawdzić XD Chusteczke dajcie, podbije do góry Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 U Was w Klocku też coś ledwo, minimalnie słychać, po przystawieniu ucha do góry konsoli - po jej całkowitym wyłączeniu, ale nie odłączeniu od prądu? Wydaję mi się, że to od zasilacza. W X One po wyłączeniu jak przystawiało się ucho do zasilacza, to coś tam było ledwie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 To ja tez sie zapytam co u was słychac w konsoli - czy po włączeniu macie taki mechaniczny dzwięk? Patrzyłem się w dziurki i to w momencie kiedy wiatrak się włącza po raz pierwszy XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Wy to macie problemy... działa to działa. Na (pipi) drążyć temat? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Spójrz na nazwę tematu. Jak się nie podoba, to nie wchodź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 11 minutes ago, 20inchDT said: Spójrz na nazwę tematu. Jak się nie podoba, to nie wchodź. Wyrażam opinie, chyba mogę nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 A co tam ma niby działać po jej całkowitym wyłączeniu? Teraz to już fantazjujecie, jakby działała to by się wiatrak kręcił, bo inaczej by się zagotowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Teraz, Kaczi napisał: Wyrażam opinie, chyba mogę nie? Zabawnie to brzmi biorac pod uwagę, ze nam tego zabraniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 1 minute ago, 20inchDT said: Zabawnie to brzmi biorac pod uwagę, ze nam tego zabraniasz. Aha jeśli moja wypowiedz potraktowałeś jako zakaz to spoko nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 U mnie przy kolejnej gierce się wyłączyło - tym razem pierwsze State of Decay (swoją drogą świetnie wygląda, jak na takiego starocia). Póki co więc każda z odpalanych przeze mnie gier z X360 powoduje takie problemy (czyli póki co dwie - Halo CEA i właśnie State of Decay). Gearsy Ultimate to już gierka z XONE i tutaj bez problemu, podobnie jak Forza Horizon 2 i PUBG. Z nowszych to samo spotkało mnie w Grounded, ale tutaj od razu ostrzegają, że gra jest w opłakanym stanie i może powodować crashe, więc jej nie liczę. Jeśli chodzi o temperaturę, zapachy czy głośność to wszystko na zero - konsola zimna po prawie całym dniu działania, zero zapachów, zero odgłosów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 2 minutes ago, Wredny said: Jeśli chodzi o temperaturę, zapachy czy głośność to wszystko na zero - konsola zimna po prawie całym dniu działania, zero zapachów, zero odgłosów. Czyli nie masz wadliwego egzemplarza jak wielu tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 A kto tu ma niby wadliwy egzemplarz i gdzie on jest, skoro jest ich niby tak "wielu"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Przeciez zartuje, dalem emotke trolla. No tutaj takie rzeczy pisza jakby mieli wadliwe, a wiadomym jest, ze przesadzaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Jak sprawdzałem to konsola jest dosyć ciepła. Nie wiem czy ustawienie jej w częściowo zabudowanej szafce (przód otwarty) i z 10 cm od ścianki bocznej to dobry pomysł. Z drugiej strony xox też się przecież grzał. No i czuć to nagrzane powietrze. Za to jest cicha jak diabli. Eh może panikuje z tym ciepłem. Dziś w większości w asasynie. A wykrzaczenie miałem, ale to już zasługa ubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Konsola ciepła się robi w miejscach gdzie jest radiator co zrozumiałe, powietrze wydmuchiwane jest podobnej temp co konsola w nagrzanych punktach. Musi wydmuchiwać ciepłe powietrze, martwiłbym się jakby wydmuchiwała zimne. Zajebisty jest ten klocuszek, na renderach i filmikach nie podobał mi się tak samo jak pierwszy XO, ale po wypakowaniu no kurwa prawie w każde miejsce pionowo postawiony będzie pasował bo poziomo to padaka ja cholera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi