eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Jest dziwny ale dla mnie dalej Plastik Sexa > Piano black Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 11 minut temu, 20inchDT napisał: Co do mojego pytania o dzwiek przy wlaczeniu konsoli - znalazlem temat na reddicie z filmikiem. Click tez tak macie? Przecież tam słychać tylko napęd sprawdzający, czy jest płyta w konsoli, nic więcej. Odpowiadając na pytanie, w Series S dźwięk nie występuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Konsolka sztosik i wszystko działa jak należy. Wydaje mi się tylko, że quick resume nie działa jak należy albo coś. CHodzi o gierki z klasycznego klocka - mam np conkera zainstalowanego na ssd'ku ale po wyłączeniu konsoli, czy przełączeniu się na inną grę i znów na conkera - gra za każdym razem wczytuje się na nowo a nie od miejsca w którym zakończyłem rozgrywkę. Czy ta opcja działa tylko przy nowszych tytułach? Bo taki Alan Wake wczytuje się bez problemu tam, gdzie skońćzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Mam pytanie odnośnie bateryjek, co dostaliśmy w zestawie. Można je ładować, to są jakieś eneloopy, czy jakieś zwykłe paluszki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Musisz mieć zawsze zapas, bo to zwykłe paluszki. Najgorzej jak jakieś święto, a tobie braknie baterii, to pograne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Musisz mieć zawsze zapas, bo to zwykłe paluszki. Najgorzej jak jakieś święto, a tobie braknie baterii, to pograne. Nie żeby można było np. wyjąć baterie i podłączyć się kablem do konsoli w sytuacji awaryjnej. Wiem, nie jest to optymalne rozwiązanie, ale jak już naprawdę "jest święto i tobie braknie baterii" to można przez chwilę założyć niebieską koszulkę i pograć na kablu. A potem zapytać samego siebie przed lustrem: "dlaczego nie mam akumulatorków z ładowarką albo Play&Charge?". Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 5 minut temu, Faka napisał: Mam pytanie odnośnie bateryjek, co dostaliśmy w zestawie. Można je ładować, to są jakieś eneloopy, czy jakieś zwykłe paluszki? Najlepsza, najtańsza opcja to 4 akumulatorki + ładowarka. Wszyscy tak się niesamowicie uczepili tych Enelopów jak nie przymierzając świętego Graala, a prawda jest taka, że nawet jakieś tanie nołnejmy wystarczą, nie mówiąc o świetnych Energizerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Są trzy proste rozwiązania: 1. Kup zestaw eneloopów - z ładowarka niech to będzie 100zł. 2. Kup play and charge - jakieś 120zł. 3. Kup tanich paluszków za 120 zł kupisz nawet 100 sztuk PS. Tak tanie akumulatorki też się sprawdzą, po prostu eneloopy są najbardziej wytrzymałe, mam kilka kompletów najstarszy ma z 8 lat i wciąż działa bez problemu. Edytowane 12 Listopada 2020 przez kislawa Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 55 minut temu, u55r napisał: U mnie konsola działa póki co bez problemów. W napędzie kręci się płytka z Valhallą a a sama gra śmiga idealnie. Obecnie jestem na etapie poszukiwań słuchawek bezprzewodowych do Xboxa Series X. Może ktoś coś poleci tak w granicach do 8oo pln max. SteelSeries Arctis 7X 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 2 minuty temu, Czezare napisał: Najlepsza, najtańsza opcja to 4 akumulatorki + ładowarka. Wszyscy tak się niesamowicie uczepili tych Enelopów jak nie przymierzając świętego Graala, a prawda jest taka, że nawet jakieś tanie nołnejmy wystarczą, nie mówiąc o świetnych Energizerach. No ja wziąłem sobie ten zestaw z Ikea, ladda z ładowarką, które będzie można ładować, stąd też padło moje pytanie o baterie z zestawu, bo odpowiedź jest taka, że to zwykłe i jak padną to do wywalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 @Faka Tak w zestawie są zwykłe paluszki, zostaw sobie do pilota Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) 6 minut temu, Faka napisał: No ja wziąłem sobie ten zestaw z Ikea, ladda z ładowarką, które będzie można ładować, stąd też padło moje pytanie o baterie z zestawu, bo odpowiedź jest taka, że to zwykłe i jak padną to do wywalenia. A to Sorry, nie wiem co tam Ikea oferujeMusisz spojrzeć na oznaczenie na baterii. Jeśli pisze AA Rechargeable i jeszcze dodatkowo pojemność np 2500 mHa to wówczas masz prawidłowe akumulatorki. Aha i nie goń na siłę za Eneloopami. To co otrzymujesz w zamian nie jest warte aż takiego przepłacania. Edytowane 12 Listopada 2020 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 A to Sorry, nie wiem co tam Ikea oferuje:dunno:Musisz spojrzeć na oznaczenie na baterii. Jeśli pisze AA Rechargeable i jeszcze dodatkowo pojemność np 2500 mHa to wówczas masz prawidłowe akumulatorki. Aha i nie goń na siłę za Eneloopami. To co otrzymujesz w zamian nie jest warte aż takiego przepłacania.To produkuje ta sama firma czyli Panasonic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Ikea Ladda = Eneloop Pro. Charakterystyki prądowe są takie same na obu ogniwach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Gry z zerowym postępem Achievementów można tylko ukryć, nie da się ich całkowicie usunąć z profilu jak na plejce? Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 hide usuwa z profilu Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Co do kultury pracy napędu CD to u mnie zależy od płyty, zainstalowałem wczoraj kilka gier i jedna płyta powodowała że chodził mega głośno. Sam napęd chyba też mega wolny bo dane zgrywa cała wiecznosc, np zwykłe ps4 instaluje dużo szybciej. Pewnie m$ przyciął na napędach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) 9 minut temu, devilbot napisał: Pewnie m$ przyciął na napędach. W sumie opierając się tylko na przypadku Valhalli, gdzie z płyty instaluje się tylko 1gb danych, to jeśli z innymi grami będzie podobnie, to tak naprawdę mamy dwie konsole w wersji digital. Ile instaluje się z płyty Dirta 5? Edytowane 12 Listopada 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Dopóki nie wyjdą gry tylko na Series, to tak będzie niestety że kupujesz pudełkowy dostęp do cyfrowej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 I co dobrze działa ten Quick resume? Bo słyszałem, że wielkie problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Jak macie połączenie z internetem to konsola będzie jak najmniej instalowała z płyty. Edytowane 12 Listopada 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 U mnie quick resume działa bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 U mnie raz nie było dźwieku w DMC po odpaleniu jej z Quick Resume, zostawiłem gierkę w menu wyboru misji. Po wybraniu konkretnej misji i załadowaniu jej dźwięk wrócił i od tamtej pory nie mogę odtworzyć tego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 11 minut temu, krzysiekp392 napisał: W sumie opierając się tylko na przypadku Valhalli, gdzie z płyty instaluje się tylko 1gb danych, to jeśli z innymi grami będzie podobnie, to tak naprawdę mamy dwie konsole w wersji digital. Ile instaluje się z płyty Dirta 5? Z plyty instaluje jakies 5gb, potem costam sciaga, costam przeksztalca - zajelo to dlugie godziny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi