kislawa 548 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Można było i 42gb z płyty zainstalować ale z netu i tak konsola ściąga 46 ;). Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 52 minuty temu, kislawa napisał: Są trzy proste rozwiązania: 1. Kup zestaw eneloopów - z ładowarka niech to będzie 100zł. 2. Kup play and charge - jakieś 120zł. 3. Kup tanich paluszków za 120 zł kupisz nawet 100 sztuk PS. Tak tanie akumulatorki też się sprawdzą, po prostu eneloopy są najbardziej wytrzymałe, mam kilka kompletów najstarszy ma z 8 lat i wciąż działa bez problemu. Play&charge to wydatek 99 złotych w euro z darmową dostawą do paczkomatu. 1 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 2 minuty temu, adasiulko napisał: Play&charge to wydatek 99 złotych w euro z darmową dostawą do paczkomatu. Ok, to wszystkie trzy rozwiązania to około 99zł Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Z plyty instaluje jakies 5gb, potem costam sciaga, costam przeksztalca - zajelo to dlugie godziny Jak oceniasz Dirt 5 na tle takiej Horizon 4? Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 41 minutes ago, devilbot said: Co do kultury pracy napędu CD to u mnie zależy od płyty, zainstalowałem wczoraj kilka gier i jedna płyta powodowała że chodził mega głośno. Sam napęd chyba też mega wolny bo dane zgrywa cała wiecznosc, np zwykłe ps4 instaluje dużo szybciej. Pewnie m$ przyciął na napędach. Na One X było podobnie. Napęd jest głośny przy instalacji gier, ale działa tylko wtedy i zaraz po włączaniu gry. Podczas grania nie jest już potrzebny. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Nie kumam u mnie ac był zainstalowany w 10 min a yakuza jeszcze szybciej.... A to że płyta jest tylko na potwierdzenie że mamy oryginalna grę to już norma. Słyszę że miles morales na ps5 w formie kodu.... także przyzwyczajajcie się. Cieszcie się że jeszcze na xbox możecie gry odsprzedawać po przejściu. Xbox nie ma gorszego odtwarzacza to wina waszego neta. Konsola jednocześnie z instalacją ściąga dane z neta. Jak w przypadku ac macie 46 gb do ściągnięcia to się nie dziwie że to trwa u kogoś ze słabym netem. Offline tu nie pomoże bo gry bez patcha pod xsx nie ruszą (te z update) a gry np w bc są ściągane a płyta tylko jest na potwierdzenie że macie. Nic z 360 się nie instaluje z płyty. Może gry bez patcha z xbox one się instalują tego nie wiem nie mam takiej. Yakuza i AC wymagają patcha aby się uruchomić odpowiednio 46 gb i chyba 21 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 3 godziny temu, ASX napisał: Na, ale bodajże 16 listopada ma wyjść aktualizacja do MCC która doda m.in 120fpsow Do mcc tak ale czy tam h5 też jest brane po uwagę, bo ostatnio jak patrzyłem to w mcc było tylko do h4? Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Opublikowano 12 listopada 2020 Teraz, lpcl napisał: Do mcc tak ale czy tam h5 też jest brane po uwagę, bo ostatnio jak patrzyłem to w mcc było tylko do h4? Nie, tylko Halo MCC, Halo 5 zostaje po staremu Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 2 minuty temu, blantman napisał: Słyszę że miles morales na ps5 w formie kodu.... Nie Morales tylko Remaster Spidera w wersji za trzy i pół bomby, ten pierwszy jest normalnie na płycie Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, ASX napisał: Nie, tylko Halo MCC, Halo 5 zostaje po staremu Tak myślałem, lipa chociaż i tak to już pewnie nikogo oprócz 5 osób na świecie nie interesuje. Jakoś wątpię czy oprócz kilku świrów ktoś kto kupił xsx to właśnie do grania w h5. Apropo zauważyłem glitcha w h5 na xsx tzn. jak grasz mecz i w trakcje naciśniesz na padzie przycisk xbox (ja tak robię jak sprawdzam godzinę) , to za moment gra się freezuje, postać gdzieś sobie lezie i tak po 5 sek. wraca do normy. To chyba jakiś błąd wstecznej, bo to jakoś emulowane jest na xsx cnie? Edytowane 12 listopada 2020 przez lpcl Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 1 godzinę temu, krzysiekp392 napisał: Ile instaluje się z płyty Dirta 5? W trybie offline instaluje 29 GB, a potem łatka 67 GB z netu. Cytuj
Mike 97 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 3 godziny temu, MYSZa7 napisał: Na ten moment oprócz fake z dymem, to widać, że problem mają ludzie z napędem i jego kulturą pracy. Sam musze przetestować jakąś płytkę. Na ten moment widać, że największy problem mają ludzie, którzy nie posiadają tej konsoli. 1 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 1 minutę temu, Mike napisał: Na ten moment widać, że największy problem mają ludzie, którzy nie posiadają tej konsoli. Wrzucę jescze tu: Uwaga na redditach znaleźli rozwiazanie na niedziałające napędy. Wystarczy włożyć odwrotnie płytę. 1 Cytuj
Soul 1 320 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Dwa dnia z Series X za mną na szybko plusy i minusy. Na plus - SSD jezu jak to wszystko się tu wczytuje, zero zamuły - Quick Resume, mega sprawa, akurat jestem jedną z tych osób co czasami gra nawet 2-3 gry, więc dla mnie bajka. - Kultura pracy, ciche to jak nie wiem co - Dashboard w końcu śmiga jak szalony - 60 fps to cudowna sprawa, sprawdzałem też WD z RT i szczerze jak będą miał wybór zawsze dam 60 fps a RT tylko dla ciekawości zobaczę. Na minus - menu tylko 1080p - dalej długi instalowanie gier - brak gier, które pokażą faktycznie prawdziwą moc sprzętu 4 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Dla mnie graficzny top to Horizon 4, nie odpaliłem jeszcze gearsow. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 To wczytywanie ui to ciężko się przyzwyczaić, normalnie włączałem konsolę, szedłem zrobić herbatę albo coś innego a teraz jak żyć? Cytuj
Floyd 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Czy Wy tak macie ze wiatrak nawet po wyłączeniu konsoli cały czas się kręci?Zostawiłem konsolę na InstantOn by pobierały się gry, a dziś patrzę że wiatrak ciągle działa, mimo tego ze gry się pobrały. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Pierwsza konsola na premierę Drugi Xbox (bo chwilę miałem X360) Najlepsze opakowanie konsoli ever! Elegancki sprzęt do salonu 30latka Idealnie pasująca do szafki RTV - szafka jakby czekała na XSX Za(pipi)iste wykonanie konsoli i pada - czuć jakość premium. Gampass odpalony, gry się instalują, urlop w pracy - tak można żyć. Witam, po zielonej stronie mocy. Jaram się jak ksiądz na nowego ministranta i Przyjmę wszystkie zaproszenia do znajomych 4 2 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Dobra a powiedzcie u was XSX też ciepły jest nawet po dłuższym czasie nieużywania? Wczoraj w nocy wyłączyłem go po skończeniu grania i teraz obracałem klocka żeby zobaczyć numer seryjny i jakiś taki cieplutki (XOX też pamietam, że długo ciepło trzymał). Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Macie jakiegoś tipa jak skonfigurować net e konsoli żeby gry się ściągały pełna szybkością łączą ? Mam 600 Mbit, na kompie czasem leci 80 mb/s a na konsoli jak leci 10 to jest święto. SeX podłączony kablem. Cytuj
Shago 3 551 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Tak, u mnie konsola też taka jest, delikatnie ciepła. Cytuj
Bzduras 12 453 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 To samo było z XOX, w instant on konsola była ciepława. Tak szczerze to z premedytacją dałem oszczędzanie energii, koks bootował się ładną minutę-dwie, tutaj 20 sekund, więc nie ma o co drzeć szat. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 4 minuty temu, orion50 napisał: Macie jakiegoś tipa jak skonfigurować net e konsoli żeby gry się ściągały pełna szybkością łączą ? Mam 600 Mbit, na kompie czasem leci 80 mb/s a na konsoli jak leci 10 to jest święto. SeX podłączony kablem. A masz coś odpalone w tle z gier? Jak coś ściagasz to najlepiej wyłączyć bo konsola wtedy ogranicza prędkości Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Dzięki za tipa. Myślałem że gry offline nie powodują tego. Cytuj
Komar 8 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 2 godziny temu, adasiulko napisał: Play&charge to wydatek 99 złotych w euro z darmową dostawą do paczkomatu. I to jest zdecydowanie najlepsze rozwiązanie (sam mam i polecam). P&C przeznaczone na Xbone także śmigają, więc można dostać ten zestawik jeszcze taniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi