Bigby 4 742 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Jak widać nawet z takiego nasienia coś dobrego może wyrosnąć. Gratki i miłego korzystania ze sprzętu. Edytowane 12 listopada 2020 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Ja jestem oczarowany tym jak chodzi i wyglada FH4. Pojecia nie mam co było koksie, ale tu jest istna petarda! Serio nie kumam tych wszystkich zawistników wyśmiewających zakup tej konsoli. Chyba ich już nieźle kukle pieką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Teraz, Michał102 napisał: Pojecia nie mam co było koksie, ale tu jest istna petarda! Na KOXie w 60FPS wyglądało to słabo, w 30 było piękne Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Ja sobie włączyłem ściągam gierki no i (pipi)a to jest sprzęt ekstra legancki a nie chiński plastik pierwsze wrażenie mega zrobił Xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 9 minutes ago, Michał102 said: Ja jestem oczarowany tym jak chodzi i wyglada FH4. Pojecia nie mam co było koksie, ale tu jest istna petarda! Było podobnie, ale w 30 FPS albo w 60 tylko sporo brzydziej. Skok jest znaczący, nareszcie jest płynność w połączeniu z piękną grafiką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Są kompatybilne z xem Ps5 i switchem, a P nie są. Obecnie tylko oficjalna strona, nie widziałem ich nigdzie. Zamówiłem ale cos długo idą ;/. Wysyłka free i 15% rabatu można wygooglować .Wujek google znajdzie? A da sie za pobraniem czy tylko platnosc z gory? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Ja mam taki problem ze nie wiem w co grać . Najchętniej we wszystko naraz bym ciał. U mnie chodzi pięknie, cicho, konsolka daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 5 minut temu, orion50 napisał: Ja mam taki problem ze nie wiem w co grać . Najchętniej we wszystko naraz bym ciał. U mnie chodzi pięknie, cicho, konsolka daje radę. Jedź alfabetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Sprzęt działa jak marzenie. Teraz tylko "this is waiting" na nowości prawdziwie next genowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 057 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Czasami Screenshoty robią mi się same, też tak macie? Testuje właśnie Wieśka 2 z płyty i po włączeniu wyskoczył mi komunikat o zrzucie ekranu. Edytowane 12 listopada 2020 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Mam ten sam problem, robi mi z dupy te screeny, nawet jak nie klikam tego guzika, tylko komunikat się pojawia, ale screenów na dysku nie ma. Nie wiem o co kaman. Edytowane 12 listopada 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Odpaliłem Gearsy w 120fps, no przyznam, że różnica jest i to spora. Sam nie spodziewałem się tego, że to może aż tak dobrze chodzić. W ori tego nie czułem, ale tutaj jest miazga jak to dobrze działa w Multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 3 godziny temu, adasiulko napisał: Dodać można, że pada można ładować nawet wtedy kiedy konsola jest całkowicie wyłączona, a ponadto wtyczka do pada ma diodę, która świeci w dwóch kolorach i informuje o naładowaniu pada. Muszę sprostować: dioda była w play & charge dedykowanym do Xboxa One, mam już wersję dedykowaną do Xboxa Series X i niestety diody nie ma. Ładuje się normalnie przy konsoli wyłączonej całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 32 minuty temu, orion50 napisał: Ja mam taki problem ze nie wiem w co grać . Najchętniej we wszystko naraz bym ciał. U mnie chodzi pięknie, cicho, konsolka daje radę. U mnie jest to samo, ale zdecydowałem ze zacznę os FH4 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Matko bosko kochano, odpaliłem Forza Horizon, pierwsza część... Ale to obłędnie wygląda. To nie przypomina gry sprzed dwóch generacji. Coś oni poprawili pod Series X? Ślicznie wygląda. Aż się boję włączyć FH4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 310 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Tak, gra dostała darmową łatkę do nowych konsol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 2 minuty temu, Soul napisał: Tak, gra dostała darmową łatkę do nowych konsol. Tzn. do xox, z poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 4 minuty temu, Emtebe napisał: Matko bosko kochano, odpaliłem Forza Horizon, pierwsza część... Ale to obłędnie wygląda. To nie przypomina gry sprzed dwóch generacji. Coś oni poprawili pod Series X? Ślicznie wygląda. Aż się boję włączyć FH4. No dali patcha do 4K już na One X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Godzinę temu, LiŚciu napisał: Przez ostatnie kilka miechów byłem nazywany "klapreskim nasieniem" czy jakoś tak ale wziałem XsX i po prawie 3 dniach zabawy jesem mega oczarowany sprzętem. Wszystko tu jest, od wyglądu pudła i spakowania, wyglądu samej konsoli, poprzez kulture pracy po gry wreszcie w 4k! Konsola jest niesamowita. Quick Resume to coś rewelacyjnego - ja sobie gram w Ori ale wpadam córka i chce w kulki (Peggle) to wtedy dwa naciśnięcia i strzelamy kulkami, poezja. Plus: - delivery (głównie XAA) - konsola (wygląd i kulturka pracy) - GamePass ryje garnek (wiele gier nie ograłem bo brak czasu albo były to exy dla X-a) - szybki dash - pad mega wygodny - SSD Na razie jestem w cholere zajarany!!! Klękaj do berła królowi Spencerowi, bo nie wierzyłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Od jakich gearsow polecacie przygodę dla osoby która nigdy w nie nie grają i od 2 dni jest szczęśliwym posiadaczem xboxa. Oczywiście game pass na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 no to lec od początku Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Graj w 4, bo ci sie znudzi jak bedziesz lecial od poczatku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) 14 minut temu, Xoltro napisał: Od jakich gearsow polecacie przygodę dla osoby która nigdy w nie nie grają i od 2 dni jest szczęśliwym posiadaczem xboxa. Oczywiście game pass na pokładzie Od najlepszej czyli jedynki, a teraz to jako ultimate edition. Czwórka to już inna ekipa. Edytowane 12 listopada 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Jedynka w wersji Ultimate jest w 60 klatkach w singlu, czy 30? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi