zloto 737 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Nie słuchaj, cała oryginalna trylogia to jedna z najlepszych doświadczeń na Xboxie. Prędzej bym pominął czwórkę, niż którąś część z pierwszych trzech. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 57 minut temu, Emtebe napisał: Matko bosko kochano, odpaliłem Forza Horizon, pierwsza część... Ale to obłędnie wygląda. To nie przypomina gry sprzed dwóch generacji. Coś oni poprawili pod Series X? Ślicznie wygląda. Aż się boję włączyć FH4. Ja zacząłem od dwójki, ale jakoś mi z tym było nieswojo i zamówiłem sobie wczoraj na allegro pudełkową jedyneczkę (bo niestety na Store już nie można kupić żadnej oprócz FH4), żeby prawilnie jechać po kolei. 38 minut temu, Xoltro napisał: Od jakich gearsow polecacie przygodę dla osoby która nigdy w nie nie grają i od 2 dni jest szczęśliwym posiadaczem xboxa. Oczywiście game pass na pokładzie No jak nie grałeś w żadne to wiadomix, że od jedynki, najlepiej w wersji Ultimate - wczoraj przeszedłem pierwszy Akt i muszę przyznać, że wygląda i brzmi świetnie, no i ma niesamowity klimacik. Nie wyobrażam sobie zaczynania jakiejkolwiek serii fabularnej od środka czy końca - muszę elegancko poznać, o co tu kuźwa chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Porty USB są 3.2 czy 3.1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) 32 minuty temu, krzysiekp392 napisał: Jedynka w wersji Ultimate jest w 60 klatkach w singlu, czy 30? W 30 ale i tak klimat i postacie to najlepsze co widziała ta seria. Edytowane 12 Listopada 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 10 godzin temu, u55r napisał: U mnie konsola działa póki co bez problemów. W napędzie kręci się płytka z Valhallą a a sama gra śmiga idealnie. Obecnie jestem na etapie poszukiwań słuchawek bezprzewodowych do Xboxa Series X. Może ktoś coś poleci tak w granicach do 8oo pln max. Steel Series 7x tez je kupię ale na czarny piatek moze urwe ze 100zeta XD cebula motzno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 12 minut temu, lpcl napisał: W 30 ale i tak klimat i postacie to najlepsze co widziała ta seria. Dawno temu ukończyłem tę grę w wersji PC, która już wtedy była poprawiona graficznie i mimo, że było to ładnych kilka lat temu, bardzo dobrze ją pamiętam. Te 60 klatek mogłoby mnie przekonać do odświeżenia, a tak to nie za bardzo mi się chce grać w to samo w 30 klatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) 9 minut temu, krzysiekp392 napisał: Dawno temu ukończyłem tę grę w wersji PC, która już wtedy była poprawiona graficznie i mimo, że było to ładnych kilka lat temu, bardzo dobrze ją pamiętam. Te 60 klatek mogłoby mnie przekonać do odświeżenia, a tak to nie za bardzo mi się chce grać w to samo w 30 klatkach. Ja mam zamiar niedługo ją przejść jeszcze na xsx. Lubię wracać do tej części. Wszystko jest tam na najwyższym poziomie, zwłaszcza, że gow UE jest dosyć mocno podrasowasowany graficznie, ale jakich patch 4k i 60 fps by się przydał na nowej generacji. "Damn Cole they're almost as big as you. Yeah almost." Edytowane 12 Listopada 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Quick resume mi nie robił, nie gram w kilka gier naraz, więc mi to zbędne. Ale nie wiedziałem, że to nawet tak działa...Mianowicie we wtorek sprawdzałem czy Gearsy ultimate dostały łatkę do 4k, nie dostały, no to wyłączyłem. W międzyczasie inne gierki były grane, konsola wyłączana, włączana. Minął wtorek, minęła środa, dzisiaj odpalę na chwilę aby coś sprawdzić w grze i....No odpaliła się w tym momencie w którym zostawiłem, po dwóch dniach xDAwesome Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Z płytowymi gierkami QR też działa Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Imo najbardziej nextgenowy ficzer tej generacji obok haotycznych wibracji i adaptacyjnych trigerów Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Mój chodzi od premiery nie był wyłączony. Jest nadal elegancki i kulturalny. Żaden dym nie leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Grałem w fife'20 i kilka razy uświadczyłem dropy FPS, niezbyt przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) 7 minut temu, devilbot napisał: Żaden dym nie leci. To znaczy że dbasz o zdrowie i żadnych e-fajek czy innych vapo nie palisz Edytowane 12 Listopada 2020 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) W niektórych aspektach upgrade, w kilku innych niestety nie. Co nie zmienia faktu, że gra nadal wygląda świetnie. Edytowane 12 Listopada 2020 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Mogliby dać więcej animowanych motywów w dashu, coś chyba o tym wspominali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 31 minut temu, Bigby napisał: W niektórych aspektach upgrade, w kilku innych niestety nie. Co nie zmienia faktu, że gra nadal wygląda świetnie. mam nadal oba X i nie widzę różnicy w tych grach, jedynie ta płynność One X daje radę i mógłby jeszcze długo pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Pytanie o jakość. Np. Gearsy 4 na XoX miały do wyboru tryb lepszej grafiki lub lepszej płynności. Na XsX będzie tak samo że albo - albo? Czy jak wybiorę tryb płynności to obraz i tak będzie natywny 4k w związku z podbitką? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 10 minut temu, LiŚciu napisał: Pytanie o jakość. Np. Gearsy 4 na XoX miały do wyboru tryb lepszej grafiki lub lepszej płynności. Na XsX będzie tak samo że albo - albo? Czy jak wybiorę tryb płynności to obraz i tak będzie natywny 4k w związku z podbitką? mozesz wybrac tryb 120hz, w 1440p nie widze roznicy w grafice na moim tv, ale za to plynniej jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) 46 minut temu, Lokomotywa napisał: mozesz wybrac tryb 120hz, w 1440p nie widze roznicy w grafice na moim tv, ale za to plynniej jest Ale on pyta o czwórkę. Ciężko powiedzieć, jeśli tam była dynamiczna rozdziałka to powinien trzymać max poziom tej rozdziałki. Widzę, że tam jest tylko 1080p w 60 fps. Edytowane 12 Listopada 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Ależ ta konsola to jest poezja . Kolejny dzień grania kilka godzin w FH4, wszystko śmiga jak ta lala, ładuje się błyskawicznie, konsola delikatnie ciepła, 0 JAKICHKOLWIEK dźwięków, jakby jej nie było.. Pad? Jeszcze lepszy jak od XO, idealnie leży w dłoniach, aż żal go odkładać, nic tylko grać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 U mnie podobnie, dawno przy konsoli nie spędziłem tyle czasu, najgorsze a zarazem najlepsze jest to ze nie moge się zdecydować w co grać....z jednej strony FH4, tu konkurs w FM7, młody mnie dusi o Fortnite, na stres przygrywa Doom Eternal, już mnie korciło odpalić Ori, no masakra, ale to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 powiem Wam że fajny ten pad jest ale jak chcę sobie zagrać w Eternala to trochę się cykam zanim się przyzwyczaję do nowego układu Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 spore wrazenie na mnie zrobila predkosc pobierania - gears 5 w mniej niz 30min mialem w 100% na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Też zauważyłem że jakoś szybciej się wszystko pobiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 U mnie średnio 1GB w 20s leci na XSX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi