Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

tak, znajdź w ustawieniach konsoli opcję przechwytywanie i coś tam, a następnie zaznacz tylko opcję "moje ujęcia"

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

dzięki wieczorem pogrzebię bo denerwujące to jest 

xbox-help-broadcast-options.png?itok=W5i

tutaj, "captures by me"

Opublikowano
4 godziny temu, krzysiekp392 napisał:

xbox-help-broadcast-options.png?itok=W5i

tutaj, "captures by me"

Heh, dopiero wlazłem w te opcje i widzę, że w tym temacie Microsoft nadal w lesie - minuta filmiku max? Na nowej generacji? Trochę to żenujące jest w porównaniu z konkurencją i to mam na myśli PS4 :reggie:

Opublikowano (edytowane)

No bieda właśnie z tym nagrywaniem. A jakoś zapisu na dysku zew podobno dosyc słaba jest. No i też to dodatkowy koszt. Może jakiś firmware? 

Jakiś czas temu ktoś mnie cytowal o długość kabla do ładowania. Dziś zmierzyłem z ciekawości i długość to 2.70 :)

Edytowane przez Szymek
Opublikowano
9 hours ago, maciekww28 said:

Wszystkie upłynniacze w TV powinny być wyłączone 

Dzisiaj grając w a plague tale innocence kiedy przesuwałem kamerę zauważyłem dziwne artefakty w okół mojej postaci. Okazało się, że miałem ustawiony tryb własny zamiast gra oraz motionflow włączony...

Opublikowano

@20inchDT Moje czasem ktoś ogląda i jak coś fajnego nagram to lubię się tym podzielić - lubię coś sklecić na Shareplayu, pociąć, zrobic przejścia, a później podlinkować paru znajomkom - zajebista sprawa.
Myślałem, że na XSX będzie pod tym względem wypas, bo nareszcie nagrywanko w jakiejś ludzkiej rozdzielczości, a tu widzę sto lat za :shieeet::shieeet:

Opublikowano

Krzyżak jest lepszy, a pad lepiej leży w dloni (kształt jest bardziej ergonomiczny i dzięki fajnej fakturze pewniej trzyma się w dłoni).

• Plusik 1
Opublikowano

No jak widzę ten krzyżak, to fajnie się go operuje, tylko ten dźwięk trochę lipa, że tak słychać. Myślę po raz kolejny o kupnie THPS 1+2 na Xboxa. Mam nadzieję, że nie będzie gorszy od krzyżaka DS4.