Gość lpcl Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) 2 godziny temu, ASX napisał: Fajny artykuł w którym Tom Warren rozmawia z devami, dlaczego gry na Series X wypadają na razie bladziej niż na PS5 W sumie dobry artykuł podsumowujący ale nie ma tam nic czego wcześniej byś nie wrzucał. Ciekawe co wyjdzie z tego pełnego wsparcia rnda 2 w xsx? Kiedy w ogóle wychodzą te karty amd? Może jak dewi zaczną pod nie tworzyć to zacznie to też lepiej wyglądać na xsx? Edytowane 25 Listopada 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: W praktyce wyszło, ze czytasz ppe W praktyce wyszło, ze na forum zawsze musi być taki ktoś, jak Pan który do rozmowy nie wnosi nic, ale musi się odezwać. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Nie wszystkie gry działają. Jest lista niekompatybilnych i nią się kieruje od momentu gdy okazało się że Ridge Racer 6 nie pojeżdżę. Są problemy z licencjami, są gry studiów, które już nie istnieją. Szkoda bo gry powinny działać chociaż 1:1 bez żadnych patchy podciągających grafikę i klatki animacji. Ale widać nawet tego nie dostaliśmy. Ale za to gry dostępne we wstecznej działają mi bez problemu. Całe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Teraz, u55r napisał: Nie wszystkie gry działają. Jest lista niekompatybilnych i nią się kieruje od momentu gdy okazało się że Ridge Racer 6 nie pojeżdżę. Są problemy z licencjami, są gry studiów, które już nie istnieją. Szkoda bo gry powinny działać chociaż 1:1 bez żadnych patchy podciągających grafikę i klatki animacji. Ale widać nawet tego nie dostaliśmy. Ale za to gry dostępne we wstecznej działają mi bez problemu. Całe 3 Cholera ale nigdy nie było mówione, że wszystkie gry będą we wstecznej, czy może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Nie, nikt tego nie mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Było mówione, że wszystkie działające na Xbox One będą działać na Xbox Series. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Dokładnie, jedyny wyjątek to gry na kinecta (z wiadomych powodów) Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Godzinę temu, lpcl napisał: W sumie dobry artykuł podsumowujący ale nie ma tam nic czego wcześniej byś nie wrzucał. Ciekawe co wyjdzie z tego pełnego wsparcia rnda 2 w xsx? Kiedy w ogóle wychodzą te karty amd? Może jak dewi zaczną pod nie tworzyć to zacznie to też lepiej wyglądać na xsx? Pierwsze karty AMD rdna2 wyszły dopiero kilka dni temu, 18 listopada. Ale myślę że nie ma to znaczenia. Pewnie devi potrzebują po prostu trochę czasu aby oswoić się z nowym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 W ps5 są te same co w ps4 narzędzia z pewnymi ulepszeniami, z resztą devi od samego początku bardzo je chwalili. Series ma od nowa stworzone, tak więc devi muszą się uczyć na nowo tworzyć. Do tego dwie specyfikacje nie ułatwiają. Oraz myślę, że znowu kombinowanie z pamięcią (w one esram, a teraz pula szybkich i pula wolniejszych) też komplikuje pisanie. Mam nadzieję, że szybciej to będzie ogarnięte i nie będę to mityczne 12tf tak jak chmura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 13 godzin temu, kamilpolpak napisał: byłem wręcz przekonany, że nowy Xbox miał oferować taką możliwość, gdzieś przewinął mi się artykuł ,o tym jak jeden z członków zespołu szczycił się tym, że tą możliwością zdobędą przewagę nad Sony. Jednak w praktyce wyszło jak zawsze. Nie "w praktyce wyszło jak zawsze" tylko tak jak sam napisałeś - "mogłem sprawdzić i bardziej się doinformować". No i tę przewagę nad Sony nadal mają, bo wsteczna (a w zasadzie emulacja niektórych tytułów) działa dużo bardziej wstecz niż u konkurencji, która ogarnia tylko gry z ósmej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 godzinę temu, lpcl napisał: Cholera ale nigdy nie było mówione, że wszystkie gry będą we wstecznej, czy może się mylę? Nie, nigdzie nie było tak mówione. Ale spokojnie, nawet rudy "grubasek" Archon w to uwierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 4 minuty temu, MYSZa7 napisał: Nie, nigdzie nie było tak mówione. Ale spokojnie, nawet rudy "grubasek" Archon w to uwierzył. Szkoda to nawet komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Macie przejrzyste listy kompatybilności gier z Xbox i Xbox 360 w internecie, po co te gdybanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Dlatego zapytalem. Wiem, ze na xbox one byla lista gier w ktore mozna grac ze wstecznej konsoli, nowa series x nie za bardzo sie interesowalem. Tak jak wyzej napisalem, gdzies mi przelecial wywiad z kims z Microsoftu i powiedzial, wiekszosc gier bedzie dziala, takze tylko tyle chcialem wiedziec, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Panowie, ile trzeba wydac minimum na tv zeby cieszyc sie wszystkim co oferuje Xbox Series X? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 3500 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 3200 ostatnio na promocji Sony xH 9096 Cytuj Odnośnik do komentarza
bulgot72 17 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Dorzuć pare złotych więcej na Oled’a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Osobiscie uwazam ze najlepszy moment na kupno tv będzie za rok, dorwać jakiegoś oleda CXa w przyszłym roku na promce i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 2 minutes ago, eX4cT_PL said: Osobiscie uwazam ze najlepszy moment na kupno tv będzie za rok, dorwać jakiegoś oleda CXa w przyszłym roku na promce i będzie git. jesli będą nowe na stocku to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Osobiscie uwazam ze najlepszy moment na kupno tv będzie za rok, dorwać jakiegoś oleda CXa w przyszłym roku na promce i będzie git.No tak tylko tu mowa o tv za 3400 a ty mówisz o tv za 5 tyś. Jakoś nie wierzę w tak spadek cen Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, SG1-ZIELU napisał: 8 minut temu, eX4cT_PL napisał: Osobiscie uwazam ze najlepszy moment na kupno tv będzie za rok, dorwać jakiegoś oleda CXa w przyszłym roku na promce i będzie git. No tak tylko tu mowa o tv za 3400 a ty mówisz o tv za 5 tyś. Jakoś nie wierzę w tak spadek cen Nie no jeśli faktycznie max budżet to 300-3500 to nad oledem raczej nie ma co myśleć, chyba lepiej iść w takim wypadku w wielkość i hx90 Edytowane 26 Listopada 2020 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Oledy LG szybko spadają. Można też wziąć np BX i tu już OLED poniżej 5k. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 18 godzin temu, eX4cT_PL napisał: Tak btw to apka dostała fajny update fajnie, ale nadal arka potrzebuje updateów żeby była na poziomie wcześniejszej. Gdzie jest community I achievementy ja się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Sklep by się też przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi