eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 No, bardzo mi brakuje dobrze zrobionego sklepu na urządzenia mobilne, tak żeby wejść w Store, zobaczyć wszystko co jest dostępne, poszperać, pofiltrowac, sprawdzić promocje, zakupić i ściągnąć bezpośrednio na konsole, mam nadzieje ze się tego doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Czy to nieetyczne kupować w Brazyli? Ależ tam są ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Myślicie, że do świąt jeszcze będzie szansa kupić Series X? A w sumie, widzę, że w ME na niektórych wioskach jeszcze mają na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) 36 minut temu, krupek napisał: Myślicie, że do świąt jeszcze będzie szansa kupić Series X? A w sumie, widzę, że w ME na niektórych wioskach jeszcze mają na stanie. W euro z cyberpunkiem nie ma? Edytowane 26 Listopada 2020 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Są preordery, mnie bardziej chodziło o golasa do zakupu od zaraz. No, ale to bliżej świąt chciałbym wrócić do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 2 godziny temu, devilbot napisał: Czy to nieetyczne kupować w Brazyli? To trzeba jakimś sposobem czy normalnie bez niczego jak na węgierskim storze? Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 4 minuty temu, messer88 napisał: To trzeba jakimś sposobem czy normalnie bez niczego jak na węgierskim storze? Jest na to sposób W dniu 24.11.2020 o 22:08, Hubert249 napisał: @kubson Są dwie opcje, obydwie dostępne na MTC. 1. Kupujesz doładowanie portfela w brazylijskiej walucie 2. Kupujesz kod na gierkę. Akurat w moim przypadku MK11 kosztuje 59.99 a są doładowaniach po 60BR$ więc kupiłem doładowanie. Rejestrujesz się na https://www.mtcgame.com/en-US Wrzucasz do koszyka doładowanie, lub gierkę z rynku BR, płacisz karta np Revolut, ja płaciłem w USD. Podejrzewam, że zwykła Visa też zadziała, ale pewnie będzie gorszy przelicznik Czekasz ok pół godziny na maila z kodem lub zaglądasz na swój profil na stronie MTC Zmieniasz region w konsoli na BR, resetujesz, wchodzisz do sklepu i klepiesz kod w wiadomym miejscu. Zmieniasz z powrotem region na PL i instalujesz gierkę. Nie wiem czy jest, to konieczne, ale na stronie Microsoftu dodałem nowy adres rozliczeniowy, można mieć ich kilka więc dla spokoju możecie to zrobić. adres: Av. das Nações Qd. 809, Lote 33, CEP: 70423-900, Brasília – DFtelefon: +55 61 3212 8000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 btw dzisiejszy patch do Asasyna dodał tryb 60fpsów (!) w Series S, i wyeliminował odczuwalny screen tearing z wersji na Series X nie trzeba było długo czekać, aż developerzy naprawią optymalizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 I jak faktycznie ten tearing zniknął? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Nie mam jak tego sprawdzić bo jestem w pracy, ale ludzie piszą że jest znacznie lepiej. Na jakieś dokładne wnioski trzeba poczekać aż ktoś zrobi test. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 31 minut temu, madhunt3r napisał: I jak faktycznie ten tearing zniknął? Jak wrócę do domu z pracy planuję namiętne plądrowanie anglosasów wikingami, dam Ci znać. Już mam upatrzone miejscówki, gdzie najłatwiej odtworzyć ten tearing i zamierzam odwiedzić je w pierwszej kolejności po włączeniu gierki, żeby zweryfikować prawdomówność developerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 2 godziny temu, krupek napisał: Myślicie, że do świąt jeszcze będzie szansa kupić Series X? A w sumie, widzę, że w ME na niektórych wioskach jeszcze mają na stanie. Jak coś to moge opier****ć za 3,5k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Deal, napiszę na GG i się ustawimy Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 1 godzinę temu, madhunt3r napisał: I jak faktycznie ten tearing zniknął? Nadal występuje, ale teraz bardzo rzadko (podobnie jak na PS5). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Bardzo rzadko xD Tylko odpalilem grę i poruszałem kamerą na boki i rwie. Czy oni w ogóle mają jakiś dział odpowiedzialny za testy czegokolwiek? xD Edit: przerzuciłem się na chwilę na quality mode żeby sprawdzić, jak to wygląda, wróciłem do performance i mam wrażenie, że faktycznie tearing jest mocno zredukowany, choć nie wyeliminowany do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 4 godziny temu, devilbot napisał: Czy to nieetyczne kupować w Brazyli? Ależ tam są ceny Gdzie można sprawdzać ceny fajnie w Brazylijskim M$? Ja tam nei mam co do tego żadnych obiekcji. Dla mnie i tak ceny w PL są takie a nie inne główne z powodu wspólnego rynku UE. Pewnie w innym przypadku też mielibyśmy niższe ceny. Dla mnie ważne, że twórca zarobi. Jak mam mu dać 60% ceny gry to chyba lepiej, żeby dostał 60% niż żebym tej gry nie kupił wcale i dostanie 0%. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 8 minut temu, Xoltro napisał: Gdzie można sprawdzać ceny fajnie w Brazylijskim M$? https://xbox-store-checker.com/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 45 minut temu, bluber napisał: https://xbox-store-checker.com/en/ Ktoś wie jak to wyglada w przypadku lokalizacji? Jeśli konto jest na PL, dodaje adres brazylijski i kupuje grę z brazylijskiego storu to ściągnie mi pełna Polska lokalizacje czy Brazylijska? Domyslam się ze Pełna Polska bo kupiłem WRC 9 i mam PL napisy(chociaż może tez występuje z PL pilotem? Nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 14 minut temu, eX4cT_PL napisał: Ktoś wie jak to wyglada w przypadku lokalizacji? Normalnie wszystko jest bo grę i tak sciągasz z swojego regionu (region na Brazylie i adres dodajesz tylko w przeglądarce) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) @krupek Nie może ktoś Ci zamówić i wysłać? Aha... Widzę że sytuacja z dostępnością X tak samo świetna jak i ps5 Edytowane 26 Listopada 2020 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ale gdzie wysłać? Planuję sobie sprawić na święta Iksbona i tak się chciałem zorientować jak z dostępnością w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Zayebal.em sie z tą wysyłka...niewazne te kolorki na forum się zmieniają i się wszystko miesza po 30 xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 8 hours ago, krupek said: Myślicie, że do świąt jeszcze będzie szansa kupić Series X? A w sumie, widzę, że w ME na niektórych wioskach jeszcze mają na stanie. Konsole Series SI X są do nadal do kupienia z odbiorem osobistym nawet, do odbioru w 30 minut od dokonania zakupu. Widze tu niemiecką precyzje działania sieci MM. W grudniu też będą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 jak internet bangla w tym xboxie to o ludzie Te same łącze a mam wydajność prawie o 100% lepszą Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 W MS Store są aktualnie 2 wersje Halo: Master Chief Collection Pierwsza aktualnie w przecenie poniżej stówki waży według strony MS - 159.8 GB Druga, waży według strony MS - 133.2 GB (tą posiadam cyfrowo według MS Store) Wersja, którą posiadam ma zainstalowane Halo3:ODST i Halo - REACH i w systemie waży - 120.5 GB (jest po świeżym upgrade do Series X) WTF już niczego nie rozumiem. Przede wszystkim - czym się różnią te obie wersje ze sklepu MS? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi