Czoperrr 5 078 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 Ktoś z Was już próbował albo zamierza przetestować Dev mode na XSX? Kusi mnie emulacja na tej bestii. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 (edytowane) Panie. Przecież śmigają filmiki w necie z bardzo pochlebnymi opiniami. Edytowane 30 listopada 2020 przez zloto Cytuj
Czoperrr 5 078 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 Panie, widziałem, ale pytam Was. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 15 godzin temu, kamilpolpak napisał: Sorry za SPAM ale to co mnie spotyka z nowa konsola to woła o pomstę do nieba.... pierwszy wieczor wolny ,odkąd mam konsole, wiec i więcej czasu na granie. Pierwsze co mnie spotkało po dwóch godzinach grania w COD’a, to wyłączenie się konsoli, tak sama z siebie. Następnie po zrestartowaniu konsoli, włączyłem Watch Dogsa nowego, robiłem jakieś misje i coś mi nie pasowało podczas grania, postać dzianie się zachowywała, więc chciałem włączyć i wyłączyć grę, gdy nacisnąłem przycisk xboxa na kontrolerze, menu samo przeskakiwało na lewą stronę, tak jakbym mial wciśnięty LB. Gdy zamieniłem pada już lekko wnerwiony przypomniałem sobie, zainstalował mi się Wiedzmin 2, chcąc sprawdzić jak działa i wygląda na xsx, gra nie włącza się i wyskakuje informacja czy posiadam ten produkt... w historii zamówień, jak i z konta bankowego jest potwierdzenie zakupi, poza tym jakbym ściągnął grę bez jej kupna... to wszystko w jeden wieczór... wielkie rozczarowanie. tutaj mam filmik dla MS, o tym jak szwankuje kontroler a co się dzieje jak wciskasz LB? Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Opublikowano 30 listopada 2020 Fajnie, przyda się więcej motywów Cytuj
Bzduras 12 452 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 A to oznaczenie gierek Optimized for X|S to już teraz jest, chyba, że o coś innego chodzi. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 W ciemno wybieram ten po pierwszy od prawej Cytuj
LiŚciu 1 333 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 Też go wybiore. Chciałbym być taki jak Ty. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 Jakieś pierdoły dodają, zamiast problemy ogarnąć, bo są przecież jakieś mniejsze lub większe. Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 Można już wymusić pobranie, przynajmniej ja już mogłem. 1 hour ago, 20inchDT said: W ciemno wybieram ten po pierwszy od prawej Też sobie od razu ustawiłem, fajnie nawiązuje do premierowej 360 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 Ten wskaźnik Auto HDR to już powinien być. Jest o nim wzmianka jak odpalimy pomoc odnośnie ustawienia opcji hdr. A tu zonk i dopiero go dodadzą Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 16 minutes ago, Wooyek said: Jakieś pierdoły dodają, zamiast problemy ogarnąć, bo są przecież jakieś mniejsze lub większe. Na pewno były też jakieś poprawki techniczne. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Bez aplikacji dolby access, to nie ma po co grać w gierki. Od razu dźwięki w grach jak w życiu, rozwaliło mi to czerep w słuchawkach, dosłownie, co od razu kupiłem pełną wersję, póki jest na promocji. Cytuj
chmura 16 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) Pierwsze przeceny na pamiec do x/s https://www.amazon.co.uk/dp/B08K48F6QZ ...One of the major benefits of SK Hynix’s 128-layer NAND is that it significantly brings down productions costs. As manufacturing continues, the price of that Flash should come down quickly... Edytowane 1 grudnia 2020 przez chmura Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 7 godzin temu, MaZZeo napisał: a co się dzieje jak wciskasz LB? Gdy rozłączę kontroler i włączę go na nowo, to nic się nie dzieje. Dopiero gdy wcisnę LB, to zaczyna wariować. Sprawdziłem to grając w WDL, przycisk LB odpowiada za hakowanie różnych przedmiotów itp w grze. Gdy ruszam samą postacią wszystko jest ok, ale jak chcę właśnie zhakować coś i wcisnę przycisk LB i puszczę, to wygląda to tak jakby przycisk był cały czas wciśnięty, w grze pokazuje się, że chce cały czas coś hakować, a w menu zakładki idą na lewą stronę. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 4 godziny temu, Faka napisał: Bez aplikacji dolby access, to nie ma po co grać w gierki. Od razu dźwięki w grach jak w życiu, rozwaliło mi to czerep w słuchawkach, dosłownie, co od razu kupiłem pełną wersję, póki jest na promocji. Z ciekawości jakie masz słuchawki i na jakiej gierce DA takie wrażenie na Tobie zrobił? Chyba nie wiele jest jeszcze gier z DA? Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 3 godziny temu, kamilpolpak napisał: Gdy rozłączę kontroler i włączę go na nowo, to nic się nie dzieje. Dopiero gdy wcisnę LB, to zaczyna wariować. Sprawdziłem to grając w WDL, przycisk LB odpowiada za hakowanie różnych przedmiotów itp w grze. Gdy ruszam samą postacią wszystko jest ok, ale jak chcę właśnie zhakować coś i wcisnę przycisk LB i puszczę, to wygląda to tak jakby przycisk był cały czas wciśnięty, w grze pokazuje się, że chce cały czas coś hakować, a w menu zakładki idą na lewą stronę. a spróbuj z aktualizować pada Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 2 godziny temu, balon napisał: Z ciekawości jakie masz słuchawki i na jakiej gierce DA takie wrażenie na Tobie zrobił? Chyba nie wiele jest jeszcze gier z DA? Na takiej pierdziawie, stare Arctis 3. Nie wiedziałem, że będzie aż taka różnica i dobrze to robiło, masakra. W Gears 5 zupełnie inny świat po zainstalowaniu DA. W Destiny 2 też poczułem inną różnicę, tak jakoś lepiej słyszałem w takim tyglu pvp. 1 Cytuj
Basior 1 082 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 7 godzin temu, Faka napisał: Bez aplikacji dolby access, to nie ma po co grać w gierki. Od razu dźwięki w grach jak w życiu, rozwaliło mi to czerep w słuchawkach, dosłownie, co od razu kupiłem pełną wersję, póki jest na promocji. A na jakich gierkach polecasz przetestować? Bo na Destiny 2 i Asasinie jakoś nie czuję aż takiej różnicy. A testuje na 9X. W ogóle powinien się chyba pojawić znaczek, że jest DA? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Tylko garstka gierek to obsługuje. Większośc chyba od MS Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Zobacz Gears 5, tam powinieneś poczuć różnicę. Ja za dużo jeszcze gier nie potestowałem, ale w takim Destiny 2 poczułem różnicę między zwykłą aplikacją, a DA. 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 4 godziny temu, balon napisał: Z ciekawości jakie masz słuchawki i na jakiej gierce DA takie wrażenie na Tobie zrobił? Chyba nie wiele jest jeszcze gier z DA? To działa świetnie na każdych słuchawkach stereo, a w grach które to spierają rozwala system. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ktoś, tutaj pisał, że miał problem z odtwarzaniem filmów/zwiastunów gier konsoli, cóż mnie też dotknął ten problem i nie wiem jak to rozwiązać. Nie sądzę, żeby to była wina internetu, bo jest jak najbardziej w porządku z łączem. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał: To działa świetnie na każdych słuchawkach stereo, a w grach które to spierają rozwala system. Jest jeszcze na to promo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi