20inchDT 3 361 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Ja jedynkę i dwójkę na DS. Chętnie bym sobie przypomniał po latach. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Też chętnie przejdę ponownie Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Orientuje się ktoś czy działa myk z przełączeniem lokalizacji na Nową Zelandię by wcześniej ograć wybrany tytuł kupiony w pre-orderze? Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 5 hours ago, 20inchDT said: Phoenix Wright w GP? Ciekawe czy by działał na andku, bo to idealna gra do streamingu i grania na telefonie. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 7 godzin temu, MYSZa7 napisał: Orientuje się ktoś czy działa myk z przełączeniem lokalizacji na Nową Zelandię by wcześniej ograć wybrany tytuł kupiony w pre-orderze? Chyba nadal tylko w przypadku zakupu gry w ichniejszym sklepiku. Protip: jeśli używacie pada od Seriesa z innymi urządzeniami i macie go sparowanego np. z PC, a chcecie użyć go na konsoli to nie trzeba go parować po raz kolejny. Padzik zapamiętuje ostatnią konsolę, do której był podłączony i żeby go użyć wystarczy nacisnąć na nim dwa razy przycisk od synchro i pyk, wraca do konsolki 1 3 Cytuj
RYXYQINOM 1 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Dobra chciałem xss wybrałem xsx mam nadzieję że nie będę żałował najwyżej sprzedam:-) Takie pytanie czy jak wrzucę grę z x360 pobierze się i będzie działać to aby grać płyta musi być w napędzie? I czy wszystko hula z pierwszego xboxa? Chętnie bym kupił mk deadly aliance, colin itp :-) Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Działają wybrane gry, jest lista na necie Płyta działa jako weryfikacja, musi być w napędzie Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Na TGA MS ma rzucić czymś ciekawym, roku temu zapowiedzieli nową generację i H2. Strzelam na fabularny dodatek do G5 i grę TI Cytuj
RYXYQINOM 1 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 To tak średnio trochę bo na tej liście nie ma forzy moto 3,4 ino horizon 1 ? Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 12 godzin temu, Mustang napisał: Ciekawe czy by działał na andku, bo to idealna gra do streamingu i grania na telefonie. A dlaczego ma nie działać? Stream z konsoli w apce działa zarówno na iOS jak i Androidzie chyba, że masz na myśli to że gra miałaby być w usłudze xcloud. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 xCloud + sterowanie dotykowe byłoby tutaj wskazane. Cytuj
Pawel24 33 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 ogolnie to dramat ze nie dali zadnej gry konkretnej na start liczylem na forze i cos nowgo a tu konsola ogolnie moze stac jako mebel albo lodowka. 2 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 1 hour ago, narwaniec said: ogolnie to dramat ze nie dali zadnej gry konkretnej na start liczylem na forze i cos nowgo a tu konsola ogolnie moze stac jako mebel albo lodowka. No nie wiem. Jakieś milion pięć set gier z GP nie starcza? Ja w życiu takiego wyboru gier nie miałem. Na razie to nikt nie dał na premierę konsol nowej gry i szybko to się nie zmieni. Takie uroki debiutu konsol Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Godzinę temu, narwaniec napisał: ogolnie to dramat ze nie dali zadnej gry konkretnej na start liczylem na forze i cos nowgo a tu konsola ogolnie moze stac jako mebel albo lodowka. No jeśli kupiłeś XSX mając poprzednią generację Xboxa, do tego mając świadomość, że nowych gier na start nie dostaniesz, to jesteś po prostu... mało mądry Nowa generacja konsol jest dobrym wyborem dla tych, którzy w poprzedniej mieli sprzęt konkurencji i chcieliby nadrobić zaległości. Ja tego Xboxa kupiłem i wiesz co? Tyle nocek co ostatnio zarwałem, to nie miałem chyba od czasów PSX i gry non stop, bo nie miałem jeszcze na stanie karty pamięci. Także zawód w hooi i nie ma w co grać 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Opublikowano 7 grudnia 2020 Ja miałem Xboxa One i też nie narzekam na brak gier, to chyba jakaś magia. Z drugiej strony rozumiem rozumiem narwanca bo przydałaby się jakaś gra na start pokazująca moc konsoli. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Ja też to rozumiem, ale jeśli nie miał styczności z grami na One, to taka FH4 i G5 na sexie są jak next geny. Dla mnie to było niezłe zaskoczenie i wolę takie "starocie" niż niby nowe gry, które na starcie konsol i tak wyglądają mocno przeciętnie i mocy nowej konsoli nie pokażą. To nie czasy pierwszego Xboxa gdzie tytuły startowe z miejsca powodowały opad szczeny, bo sprzęt konkurencji miał moc kalkulatora. Cytuj
Pawel24 33 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 34 minuty temu, Michał102 napisał: No jeśli kupiłeś XSX mając poprzednią generację Xboxa, do tego mając świadomość, że nowych gier na start nie dostaniesz, to jesteś po prostu... mało mądry Nowa generacja konsol jest dobrym wyborem dla tych, którzy w poprzedniej mieli sprzęt konkurencji i chcieliby nadrobić zaległości. Ja tego Xboxa kupiłem i wiesz co? Tyle nocek co ostatnio zarwałem, to nie miałem chyba od czasów PSX i gry non stop, bo nie miałem jeszcze na stanie karty pamięci. Także zawód w hooi i nie ma w co grać Ty chyba nie rozumiesz dla mnie zakup next gena chyba na logike ma sie z tym ze bede gral w nowe gry nie z poprzedniej generacji bo jezeli chcial bym sobie pograc w takie to bym nie kupowal chyba naturalna rzecz kupujesz nowe zeby grac w stare dziwna logika. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 23 minuty temu, Michał102 napisał: Ja też to rozumiem, ale jeśli nie miał styczności z grami na One, to taka FH4 i G5 na sexie są jak next geny. Dla mnie to było niezłe zaskoczenie i wolę takie "starocie" niż niby nowe gry, które na starcie konsol i tak wyglądają mocno przeciętnie i mocy nowej konsoli nie pokażą. To nie czasy pierwszego Xboxa gdzie tytuły startowe z miejsca powodowały opad szczeny, bo sprzęt konkurencji miał moc kalkulatora. Nie przesadzaj, cpu w 360 było podobno wydajniejsze niż jaguar. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 54 minuty temu, SetoPL napisał: No nie wiem. Jakieś milion pięć set gier z GP nie starcza? Ja w życiu takiego wyboru gier nie miałem. Na razie to nikt nie dał na premierę konsol nowej gry i szybko to się nie zmieni. Takie uroki debiutu konsol Ja mam dwie konsole, ale po przejściu Spider Mana i splatynowaniu Astrobota nie odpaliłem PS5 praktycznie w ogóle. Ciągle gram na XSX i ciężko mi się czasem oderwać, gdy mam chwile wolnego czasu. Gearsy, Horizon, BFV, Haven, teraz Call of the Sea, a za moment Cyberpunk - to wszystko wjeżdża jak złoto na tym sprzęcie. Poza tym XSX bardziej mi leży - zarówno pad, jak i menu i sama konsola są jakieś takie przyjemniejsze. 3 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Ciekawe, czy MS dogada się z Ubisoftem z usługa Ubi+, fajnie by było, tam też mają ponad 100 gier do wyboru. Najlepiej to też mogliby się połączyć w GP, jak z EA. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 30 minut temu, Faka napisał: Ciekawe, czy MS dogada się z Ubisoftem z usługa Ubi+, fajnie by było, tam też mają ponad 100 gier do wyboru. Najlepiej to też mogliby się połączyć w GP, jak z EA. Wpierw to ubi musiałoby w ogóle wprowadzić swoją usługę na konsole a jak widać za bardzo im się nie spieszy. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Najlepiej od razu wszystko co wychodzi na Xboxa niech wpada do GP za 40zł miesięcznie. Fajnie gdyby w ogóle u+ weszło na konsole za dodatkową opłatą jak na pc. Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 21 godzin temu, ASX napisał: Ja miałem Xboxa One i też nie narzekam na brak gier, to chyba jakaś magia. Najwięcej narzekają Ci co nie posiadają Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Polecacie jakiś przewodowy pad pod xboxa (SX)? W sensie byłby jako trzeci, dodatkowy, jak znajomi wpadną, więc na baterie raczej odpada, bo nie chcę się troszczyć o kolejny zestaw akumulatorków. Z tych dwóch może jakiś? https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/pdp-pad-przewodowy-bialy-xbox-one.bhtml https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/powera-xbox-one-enhanced-spectra.bhtml Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Nie lepiej orginalny + długi kabel USB? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi