ASX 14 716 Opublikowano 3 lutego 2021 Autor Opublikowano 3 lutego 2021 MS był podobno w grze ale jednak nie kupili Gearboxa Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 3 lutego 2021 Autor Opublikowano 3 lutego 2021 Jeśli kogoś interesuje sprzedaż nowych konsol do wg Daniela Ahmada xboxow sprzedało się do tej pory ok miliona mniej Ps5 Czyli ok. 3 mln Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 (edytowane) Godzinę temu, ASX napisał: Jeśli kogoś interesuje sprzedaż nowych konsol do wg Daniela Ahmada xboxow sprzedało się do tej pory ok miliona mniej Ps5 Czyli ok. 3 mln No to całkiem nieźle. Myślałem, że max że 2 mln. Edytowane 3 lutego 2021 przez lpcl Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 7 godzin temu, ASX napisał: MS był podobno w grze ale jednak nie kupili Gearboxa Gearbox poleciał za 1.3mld $ Trochę sporo jak na studio które ma tylko dobre Bordery na koncie. MS po zakupie Zenimaxu, chyba więcej nie potrzebuje ekip do FPSów. Potwierdzają się plotki od insajderów którzy zapowiadali 1-2mc temu HW do FH4 i FH5 na jesień Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Niech Gearbox wali się na ryj za tą aferę z Aliensami Cytuj
funditto 661 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Ten Hot Wheels Pack do FH4 to nie fake ? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 lutego 2021 Autor Opublikowano 4 lutego 2021 5 godzin temu, funditto napisał: Ten Hot Wheels Pack do FH4 to nie fake ? Nie, ale insajderzy się pomylili bo mówiło o DLC w stylu tego do Horizona 3 a zamiast tego będzie tylko carpack Z drugiej strony brak dużego doc oznacza że Horizon 5 jest coraz bliżej Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 17 godzin temu, bluber napisał: Mi Steam po kablu leci maksem, xbox też po kablu połowa tego. Apka Xbox na PC też po chuju Apka xboxa czasem dociągnie 80% łącza u mnie ale na krótki czas xD Niby mają swoje serwerownie ale trochę kaszanka. Steam prawilnie leci maksem cały czas. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Panowie da się gdzieś sprawdzić ile h spędziłem na Xbox w roku 2020? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 2 minuty temu, Soul napisał: Panowie da się gdzieś sprawdzić ile h spędziłem na Xbox w roku 2020? TrueAchievements nie ma jakiegoś podsumowania? Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Bylo podsumowanie pod koniec roku. Trzeba poszukac. Mozna wygenerowac obrazek tam. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Wciąż nie mogę się nadziwić jak mała i praktycznie niesłyszalna jest ta konsola. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 No ale płyty ze zdjęciami z uroczystości rodzinnej na niej nie obejrzysz... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Panowie da się gdzieś sprawdzić ile h spędziłem na Xbox w roku 2020?Ja tam wolę nie wiedzieć Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Kilka dni temu wyrzuciłem ostatnie pecetowe pudełka, m.in. Wiedźmina 2 i DE Human Revolution. Od lat tylko cyfra. Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Cześć. Koledzy, mam pytanie. Nigdy nie miałem konsoli od Microsoftu, baaaa, ostatnia moja przygoda była z PS3 , gram na PC, ale ciekawią mnie różne kwestie. Mam jedno pytanie, czy da się w miarę normalnie grać na nowej generacji nie korzystając (lub tylko tam, gdzie to konieczne) bez użycia internetu ? Nie chcę owijać w bawełnę i pisać nie wiadomo co, po prostu internet mam od PLAYA (LTE), prędkość szału nie ma, a limit to tylko 200 giga miesięcznie i bardzo, ale to bardzo męczę się ze STEAMEM, nie chcę w żadnym wypadku znów pobierać gier po 5 dni i stąd zapytanie odnośnie konsoli. Chcę zostać tradycjonalistą i korzystać z wersji na płytkach. Czy starsze wersje (pudełkowe) z XBOXa - po włożeniu w nową generację idą z płyty, czy po prostu gra zacznie mi się ściągać na konsolkę, znów pobierając cenne bajty i znów tracą ze 40 godzin ? Czy jest możliwe granie w gry pudełkowe tak, aby ograniczyć połączenie z siecią ? (Na Steamie np. bez sieci ciężko mi odpalić niektóre gry) Pozdrawiam Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 2 minuty temu, StaryGraczPegasusa napisał: Cześć. Koledzy, mam pytanie. Nigdy nie miałem konsoli od Microsoftu, baaaa, ostatnia moja przygoda była z PS3 , gram na PC, ale ciekawią mnie różne kwestie. Mam jedno pytanie, czy da się w miarę normalnie grać na nowej generacji nie korzystając (lub tylko tam, gdzie to konieczne) bez użycia internetu ? Nie chcę owijać w bawełnę i pisać nie wiadomo co, po prostu internet mam od PLAYA (LTE), prędkość szału nie ma, a limit to tylko 200 giga miesięcznie i bardzo, ale to bardzo męczę się ze STEAMEM, nie chcę w żadnym wypadku znów pobierać gier po 5 dni i stąd zapytanie odnośnie konsoli. Chcę zostać tradycjonalistą i korzystać z wersji na płytkach. Czy starsze wersje (pudełkowe) z XBOXa - po włożeniu w nową generację idą z płyty, czy po prostu gra zacznie mi się ściągać na konsolkę, znów pobierając cenne bajty i znów tracą ze 40 godzin ? Czy jest możliwe granie w gry pudełkowe tak, aby ograniczyć połączenie z siecią ? (Na Steamie np. bez sieci ciężko mi odpalić niektóre gry) Pozdrawiam Gry z Xboxa One zainstalują Ci się z płyty na nowym Series X, tylko nie jestem pewien czy wszystkie, niektóre po prostu wymagają połączenia z internetem, muszą ściągnąć pozostałą zawartość z neta itd. W przypadku gier z Xboxa 360 czy oryginalnego Xboxa, będziesz musiał już niestety pobierać grę w całości. Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Ok, tak daleko sięgał nie będę. Wstecz tylko o jedną generację niżej. Czyli jest szansa, że gry pudełkowe z XboxOne zainstalują się z płyty. Ufff. Czyli np. Cyberpunk pójdzie z płyty bez ściągania z internetu ? (Na Steamie próbowałem ściągać - wyszedł czas ok 70h - zrezygnowałem) Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 1 minutę temu, StaryGraczPegasusa napisał: Czyli np. Cyberpunk pójdzie z płyty bez ściągania z internetu ? Jakby ci to powiedziec... Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 2 minuty temu, StaryGraczPegasusa napisał: Ok, tak daleko sięgał nie będę. Wstecz tylko o jedną generację niżej. Czyli jest szansa, że gry pudełkowe z XboxOne zainstalują się z płyty. Ufff. Czyli np. Cyberpunk pójdzie z płyty bez ściągania z internetu ? (Na Steamie próbowałem ściągać - wyszedł czas ok 70h - zrezygnowałem) Wątpie że pójdzie bez patcha widziałem w necie jakiś problem że nie da sie tej gry zainstalować bez pierwszej łatki Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 (edytowane) W ogóle nie pójdzie heheh ? Dobra, zły przykład gry dałem PS: Wiem, że PATCH musi być - ale to na pewno nie tyle GIGA, co cała gra. Te np. 20 GIGA to jakoś ogarnę w kilka godzin, ale nie 200... Pozdrawiam Edytowane 4 lutego 2021 przez StaryGraczPegasusa Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 @StaryGraczPegasusa ostatnio na konsolach byles na ps3...teraz jest troszke inaczej i czesto po premierze pojawiaja sie patch roziwjajace/naprawiajace produkcje. Czesto przy premierach czekaja latki po 20 giga lub wiecej. Jak masz w glowie ze kupujesz plyte i bedziesz gral to juz tak nie bardzo tez mam slabego neta ale jakos sobie radze (zostawiam na noc na sciaganie) Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 5 minut temu, StaryGraczPegasusa napisał: Wiem, że PATCH musi być - ale to na pewno nie tyle GIGA, co cała gra. Te np. 20 GIGA to jakoś ogarnę w kilka godzin, ale nie 200... Patche są różnej wielkości często jest tak że sam patch waży tyle co gra, niestety mamy takie czasy że musisz się liczyć z tym że każda gra dostaje day one patcha który często waży niewiele mniej niż sama zawartość płyty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi