Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minutes ago, 20inchDT said:

Meh, jak mają robić jakąś kolejną ścigałkę, to niech to będzie Forza Kart. Nie kapuje dlaczego jeszcze tego nie zrobili jak ninny trzepie na tym kokosy. Mają dużo ip i byłby ogromny rooster postaci. Marcus ścinający głowę conkera piłą z lancera :banderas:

To albo jakiś future racer, ale w sumie nowym PGR tez bym nie pogardził, zamknięte trasy, każda w innym państwie :obama:

a najbardziej chciałbym RalliSport Challenge 3, dwójka to były wyścigi doskonale razem z PGR

• Plusik 2
Opublikowano
22 minuty temu, Shago napisał:

Nie sądzę. Przecież mają Forzę Horizon, duchowego następcę PGR.

FH to open world, PGR idealnie by się wstrzelił w zamknięte trasy, ładna grafika, miasta, może te plotki o Forzie w Japonii to właśnie PGR z zamknietymi trasami? 

Opublikowano

Marzenia piękna rzecz, ale imo dzisiaj max to ogólne info o ulepszonej wstecznej z garścią technikaliów i zerowymi konkretami (np. terminy, lista tytułów). Lepiej się miło zaskoczyć niż przehajpować, bo potem wychodzą kwiatki jak "teraz to już na pewno MS kupi Segę" i tak od 10 lat xd

Opublikowano

PLOTKI: o 16:00 czasu polskiego ma minąć jakby embargo, twórcy na YT mają już gotowe materiały z ulepszeniami gier ze wstecznej, 4K i 60 FPS (niby w wybranych grach, ale kto wie), więc może będzie co oglądać.

Opublikowano
11 minut temu, eskopado napisał:

Marzenia piękna rzecz, ale imo dzisiaj max to ogólne info o ulepszonej wstecznej z garścią technikaliów i zerowymi konkretami (np. terminy, lista tytułów). Lepiej się miło zaskoczyć niż przehajpować, bo potem wychodzą kwiatki jak "teraz to już na pewno MS kupi Segę" i tak od 10 lat xd

Dajcie spokój z tą segą i tak tam wszystko wlatuje do gpu od nich. 

To ja już bym wolał takiego rocksteady, w sumie w gpu brakuje ekipy od takich gier tj. action adventure melee pranie po mordach. 

Opublikowano

Sega byłaby idealna. Jrpgi + studia robiące stragtegie na pc. Nie wiem tylko dlaczego zaczęliście pisać o nowych grach/ przejęciach jak wiadomo, że nic takiego dziś nie będzie.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Sega byłaby idealna. Jrpgi + studia robiące stragtegie na pc. Nie wiem tylko dlaczego zaczęliście pisać o nowych grach/ przejęciach jak wiadomo, że nic takiego dziś nie będzie.

A to co mamy o magii zacząć rozmawiać czy co? :D

Opublikowano

Jak w 60 fps to mogliby dać gearsy UE i forzę horizon 3. Stare gry ale te gearsy lubię czasami przejść a fh 3 nam gdzieś na płycie i może bym wrócił pośmigać po Australii. 

Opublikowano

Widzę, że cisza i napięcie rośnie. 

Dawać mnie te bomby ale już. :D

tenor.gif

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, benito82pl napisał:

Gdzie oglądać te bomby?

Nie wiem jak wy ja czekam na info od asxa. 

Jedyne legitne źródło informacji nt. xboxa. 

Edytowane przez lpcl