Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

przecież remaster jest wtedy jak każą go kupić za 360zł nie wiecie o tym? 

Opublikowano
  • Autor

podbicie rozdziałki i fpsy to nie są prawdziwe remastery 

k0IGUXxg.jpg

Opublikowano

W tych sķładankach hd gier z ps2 to chyba nawet nie podbijali fps

Opublikowano

Hehe bo wiecie 3 i pol bomby. No ale tak, ds to jest remaster. Gierki z podbita rozdzialka i fpsami to po prostu gierki z podbita rozdzialka i fpsami. Dotyk Spencera nie zmienia w nich nic poza tym

Niedlugo to remaster bedziecie pisac o gierkach ktore dostaly day one patcha :yao:

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

podbicie rozdziałki i fpsy to nie są prawdziwe remastery 

k0IGUXxg.jpg

Bez paczki nowych tekstur w wyższej rozdzielczości różny może być efekt

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Hehe bo wiecie 3 i pol bomby. No ale tak, ds to jest remaster. Gierki z podbita rozdzialka i fpsami to po prostu gierki z podbita rozdzialka i fpsami. Dotyk Spencera nie zmienia w nich nic poza tym

Niedlugo to remaster bedziecie pisac o gierkach ktore dostaly day one patcha :yao:

Ds to remake, a nie remaster. Chociaż tylko graficzny, ale wciąż remake.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Figuś napisał:

Bez paczki nowych tekstur w wyższej rozdzielczości różny może być efekt

|Nowych tekstur nie da się tak po prostu wrzucić do starych gier bez udziału developerów ale technologia darmowych remasterów oprócz podbicia rozdzielczości  i fpsów, poprawia też filtrowanie textur dzięki czemu są ostrzejsze

Xbox-Series-S_-Backwards-Compatibility_-

Opublikowano

No to trzeba czekać na jakieś warte uwagi gry bo na razie to same gowna to dostaną.

Opublikowano
19 minut temu, schabek napisał:

Coooooo? XDDD 

Opublikowano
  • Autor

tylko 5 gier ulepszonych na start  to staszna bieda

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

tylko 5 gier ulepszonych na start  to staszna bieda

Nie ilość lecz dobór gier bym tutaj wyśmiewal.

Opublikowano

Serio nie szkoda im pary na to? Gdyby to działało z automatu dla każdej gry, to spoko, ale jak mają się bawić w dobieranie gier, to :reggie:

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

W tych sķładankach hd gier z ps2 to chyba nawet nie podbijali fps

Ostatnio zakupiłem GTA Vice City na PS4. Myślałem, że chodziaż będzie stabilny framerate, a tu wyszedł taki kupsztal, nie dało się w to grać. Rozumiem, że tak chodziła gra na PS2 i szczerze współczuję wszystkim, którzy tak grali. Finalnie 40 zł w plecy (na szczęście była promka), oczywiście zwrócić odpalonej gry na PSN się nie da. Wyszło na to, że kupiłem w końcu wersję na iPhone.

Co innego w przypadku Xboxa, z przyjemnością ogrywam teraz tytuły ze wstecznej. Część z nich ma podbite rozdzielczości i framerate.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, XM. napisał:

Nie ilość lecz dobór gier bym tutaj wyśmiewal.

okej można wyśmiewać ilość i jakość

ale sama technologia robi wrażenie, możliwość podbijania frameratu bez żadnej ingerencji w kod gry i bez udziału twórców, daje nadzieje że zobaczymy wiele gier które z tego skorzystają,

Opublikowano

Ok ale ten Far Cry 4 to chociaż będzie miał podbitą rozdziałkę do 1080p? Bo to nadal gra w 900p. Czy tylko fps podbity?

Opublikowano
1 minutę temu, A_Bogush napisał:

Ostatnio zakupiłem GTA Vice City na PS4. Myślałem, że chodziaż będzie stabilny framerate, a tu wyszedł taki kupsztal, nie dało się w to grać. Rozumiem, że tak chodziła gra na PS2 i szczerze współczuję wszystkim, którzy tak grali. Finalnie 40 zł w plecy (na szczęście była promka), oczywiście zwrócić odpalonej gry na PSN się nie da. Wyszło na to, że kupiłem w końcu wersję na iPhone.

Co innego w przypadku Xboxa, z przyjemnością ogrywam teraz tytuły ze wstecznej. Część z nich ma podbite rozdzielczości i framerate.

w tym gta nie ma chyba nawet 30 fps, gra chodzi jakby była przyblokowana na 24

serio dali podnieść tam rozdziałkę a FPS już nie