Opublikowano 17 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. przecież remaster jest wtedy jak każą go kupić za 360zł nie wiecie o tym?
Opublikowano 17 lutego 20214 l Hehe bo wiecie 3 i pol bomby. No ale tak, ds to jest remaster. Gierki z podbita rozdzialka i fpsami to po prostu gierki z podbita rozdzialka i fpsami. Dotyk Spencera nie zmienia w nich nic poza tym Niedlugo to remaster bedziecie pisac o gierkach ktore dostaly day one patcha
Opublikowano 17 lutego 20214 l 10 minut temu, ASX napisał: podbicie rozdziałki i fpsy to nie są prawdziwe remastery Bez paczki nowych tekstur w wyższej rozdzielczości różny może być efekt
Opublikowano 17 lutego 20214 l 1 minutę temu, schabek napisał: Hehe bo wiecie 3 i pol bomby. No ale tak, ds to jest remaster. Gierki z podbita rozdzialka i fpsami to po prostu gierki z podbita rozdzialka i fpsami. Dotyk Spencera nie zmienia w nich nic poza tym Niedlugo to remaster bedziecie pisac o gierkach ktore dostaly day one patcha Ds to remake, a nie remaster. Chociaż tylko graficzny, ale wciąż remake.
Opublikowano 17 lutego 20214 l 2 minuty temu, schabek napisał: No ale tak, ds to jest remaster. To jest remake. @Figuś czyli w sumie standardowe remastery.
Opublikowano 17 lutego 20214 l Autor 2 minuty temu, Figuś napisał: Bez paczki nowych tekstur w wyższej rozdzielczości różny może być efekt |Nowych tekstur nie da się tak po prostu wrzucić do starych gier bez udziału developerów ale technologia darmowych remasterów oprócz podbicia rozdzielczości i fpsów, poprawia też filtrowanie textur dzięki czemu są ostrzejsze
Opublikowano 17 lutego 20214 l To o to chodzi?https://www.polygon.com/2021/2/17/22287418/xbox-series-x-fps-boost-backward-compatibility-higher-frame-rates-gamesFPS Boost will initially be available five games: Far Cry 4, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 4, UFC 4, and Watch Dogs 2.Gdzie te 20 gier na start ja się pytam?
Opublikowano 17 lutego 20214 l No to trzeba czekać na jakieś warte uwagi gry bo na razie to same gowna to dostaną.
Opublikowano 17 lutego 20214 l 19 minut temu, schabek napisał: Hehe bo wiecie 3 i pol bomby. No ale tak, ds to jest remaster. Gierki z podbita rozdzialka i fpsami to po prostu gierki z podbita rozdzialka i fpsami. Dotyk Spencera nie zmienia w nich nic poza tym Niedlugo to remaster bedziecie pisac o gierkach ktore dostaly day one patcha Coooooo? XDDD
Opublikowano 17 lutego 20214 l Teraz, ASX napisał: tylko 5 gier ulepszonych na start to staszna bieda Nie ilość lecz dobór gier bym tutaj wyśmiewal.
Opublikowano 17 lutego 20214 l Serio nie szkoda im pary na to? Gdyby to działało z automatu dla każdej gry, to spoko, ale jak mają się bawić w dobieranie gier, to
Opublikowano 17 lutego 20214 l 28 minut temu, 20inchDT napisał: W tych sķładankach hd gier z ps2 to chyba nawet nie podbijali fps Ostatnio zakupiłem GTA Vice City na PS4. Myślałem, że chodziaż będzie stabilny framerate, a tu wyszedł taki kupsztal, nie dało się w to grać. Rozumiem, że tak chodziła gra na PS2 i szczerze współczuję wszystkim, którzy tak grali. Finalnie 40 zł w plecy (na szczęście była promka), oczywiście zwrócić odpalonej gry na PSN się nie da. Wyszło na to, że kupiłem w końcu wersję na iPhone. Co innego w przypadku Xboxa, z przyjemnością ogrywam teraz tytuły ze wstecznej. Część z nich ma podbite rozdzielczości i framerate.
Opublikowano 17 lutego 20214 l Autor 2 minuty temu, XM. napisał: Nie ilość lecz dobór gier bym tutaj wyśmiewal. okej można wyśmiewać ilość i jakość ale sama technologia robi wrażenie, możliwość podbijania frameratu bez żadnej ingerencji w kod gry i bez udziału twórców, daje nadzieje że zobaczymy wiele gier które z tego skorzystają,
Opublikowano 17 lutego 20214 l Ok ale ten Far Cry 4 to chociaż będzie miał podbitą rozdziałkę do 1080p? Bo to nadal gra w 900p. Czy tylko fps podbity?
Opublikowano 17 lutego 20214 l 1 minutę temu, A_Bogush napisał: Ostatnio zakupiłem GTA Vice City na PS4. Myślałem, że chodziaż będzie stabilny framerate, a tu wyszedł taki kupsztal, nie dało się w to grać. Rozumiem, że tak chodziła gra na PS2 i szczerze współczuję wszystkim, którzy tak grali. Finalnie 40 zł w plecy (na szczęście była promka), oczywiście zwrócić odpalonej gry na PSN się nie da. Wyszło na to, że kupiłem w końcu wersję na iPhone. Co innego w przypadku Xboxa, z przyjemnością ogrywam teraz tytuły ze wstecznej. Część z nich ma podbite rozdzielczości i framerate. w tym gta nie ma chyba nawet 30 fps, gra chodzi jakby była przyblokowana na 24 serio dali podnieść tam rozdziałkę a FPS już nie