Gość lpcl Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 9 minut temu, ASX napisał: Starfield, Forza Horizon 5, Avowed i Everwild również są na zaawansowanym etapie produkcyjynm. Forza Horizon i Starfield mogą wyjść w tym roku, a gry Obsidianu i Rare mają szanse ukazać się za rok Ciekawe na jakim etapie jest motorsport, bo to właściwie powinien być rok tej gierki? A jeśli fh wyjdzie w tym roku to mam obawy, że to będzie cross gen i będzie trochę powtórka z hi. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 23 lutego 2021 Autor Opublikowano 23 lutego 2021 FH5 jeśli faktycznie wyjdzie w tym roku, to na bank crossgen Motorsport przechodzi, jakby to nazwać, reboot. Gra jest wg Turn10 przebudowana od podstaw dlatego potrzebują więcej czasu niż zazwyczaj. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Trójeczka. Dwójka to harde strzelanie, harde chłopy, harde kuta.... a z resztą. Dwójeczka prawilna z tego co pamiętam. No nie 3 godziny temu, dee napisał: Dwójka to emo-Dom, czy to było w trójce? Jeden z najgorszych momentów w serii Tak to było MARIAAAAA 52 minuty temu, ASX napisał: Starfield, Forza Horizon 5, Avowed i Everwild również są na zaawansowanym etapie produkcyjynm. Forza Horizon i Starfield mogą wyjść w tym roku, a gry Obsidianu i Rare mają szanse ukazać się za rok Z tym Everwildem to bym sie nie rozpędzał, tam był jakiś motyw, że dyrektor kreatywny odszedł a oni sami jeszcze nie wiedzą czym do końca chyba ma być ta gra https://www.videogameschronicle.com/news/rare-hasnt-discussed-everwild-much-because-its-still-playing-around-with-gameplay-ideas/ Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Phil, trollu, postaw kiedyś za soba jakis gadżet Playstation Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 49 minut temu, Figuś napisał: - kojima na XBOXa - xcloud na switcha - po lewej na dole, donatello z rozim Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Phil raz zahintował nowego Xboxa, w spocie nowe słuchawki i teraz za każdym zdjęciem i filmem będą teorie spiskowe na temat tego co ma w domu. Przecież jest graczem, gra na PlayStation i wielokrotnie wypowiadał się na temat exów PlayStation to i może posiadać figurki. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to teraz specjalnie zostało ułożone. Cytuj
Gość Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Kurtka Game Passa + Switch na górnej półce = BotW2 w Game Passie day1 Cytuj
panHavan 5 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Panowie i Panie, możecie mi wyjaśnić o co chodzi w końcu z tym że XsX ma RDNA2 a PlayStation5 ma jakieś 1.1? jaka jest różnica? do czego to służy i jak to się przełoży faktycznie na jakość gier? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 47 minutes ago, eskopado said: Kurtka Game Passa + Switch na górnej półce = BotW2 w Game Passie day1 Raczej ze apka game passa będzie na switcha Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 2 godziny temu, panHavan napisał: Panowie i Panie, możecie mi wyjaśnić o co chodzi w końcu z tym że XsX ma RDNA2 a PlayStation5 ma jakieś 1.1? jaka jest różnica? do czego to służy i jak to się przełoży faktycznie na jakość gier? Pewnie oprócz gostków co mają dostęp do dev kitów albo twórców tych układów to za bardzo nikt nie wie. Teoretycznie daje to dostęp do różnych bajerów jak vrs, które pozwolą zwiększyć wydajność w gierkach. Sonka może mieć też swoje customowe rozwiązania. Jak rozwinie się sytuacja to zobaczymy. Powoli zaczyna to wyglądać jak pzy xox i ps4 pro. Tj. xsx osiąga lepsze rozdziałki w multi platformach jak hitman 3, breakpoint czy division 2. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Kilka bajerów, a jak to będzie z tym w przyszłości zobaczymy Cytuj
MGStarter 247 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Obstawiam Death Stranding na Xboxa, najtaniej i najprościej do wytłumaczenia :D Wątpię żeby Kojima zrobił całkowicie nową grę na Xbox, chociaż kto wie.. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Raczej obstawiam DS w XGP na PC lub coś w ten deseń. Prawa do marki należą do Sony i musieliby przeportować Decimę na Xboxa. Jakoś tego nie widzę. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Opublikowano 24 lutego 2021 Sony nie zgodzi się wydać swojej gry na Xboxa, Death Stranding to ich IP 1 Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Co do xCloud na Switchu, nie chce mi się wierzyć, że pazerne Nintendo blokujące wszelkie inicjatywy zgodzi się na to. Phil musiałby im zaproponować naprawdę korzystny deal. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Czy ja wiem? Nintendo jest bardzo na rękę praca z MS-em - zwłaszcza, że ten transfer gier byłby bez wątpienia jednokierunkowy. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Dobra, to kiedy ta konferencja ze szczegółami z przejęcia bugthesdy? Ciężko mi się jarać tym Starfieldem, TESy to dla mnie jedne z bardziej przereklamowanych gier action rpg, no ale na bezrybiu i rak ryba. Oby ww. okazał się naprawdę fajną, świeżą grą. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 3 minuty temu, Bielik napisał: Dobra, to kiedy ta konferencja ze szczegółami z przejęcia bugthesdy? Ciężko mi się jarać tym Starfieldem, TESy to dla mnie jedne z bardziej przereklamowanych gier action rpg, no ale na bezrybiu i rak ryba. Oby ww. okazał się naprawdę fajną, świeżą grą. Podobno 15.03, jeśli wierzyć plotkom. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Opublikowano 24 lutego 2021 nie będzie żadnej konferencji Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 3 minuty temu, ASX napisał: nie będzie żadnej konferencji No to pokaz albo jakieś nagranie gadających mord, jak, zwał tak zwał. Wiadomo, że nawet gdyby miała to być konferencja to w obecnych czasach by nią nie była. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Opublikowano 24 lutego 2021 może nie być nawet gadających mord. Równie dobrze może skończyć się tylko wpisem na blogu 15 marca to też data z dupy, Grub powiedział że spodziewa się ogłoszenia w połowie marca i dotyczyć będzie ono przyszłości Bethsedy, a nie pokazywania nowych gierek i gameplayów Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Tak swoją drogą czy MS ma w planach jakiekolwiek eventy w najbliższym czasie? Jakby nie patrzeć konkurencja nie śpi - Nintendo i Sony mają już jasne plany na 2021. Ci pierwsi dali niedawno bogatego w gry Directa, a Sony jutro daje State of Play i kolejne 10 tytułów. Co u MSu? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 (edytowane) 11 minut temu, ASX napisał: może nie być nawet gadających mord. Równie dobrze może skończyć się tylko wpisem na blogu 15 marca to też data z dupy, Grub powiedział że spodziewa się ogłoszenia w połowie marca i dotyczyć będzie ono przyszłości Bethsedy, a nie pokazywania nowych gierek i gameplayów Ale było to wspominane w kontekście przejęcia mojang i tego, że spencer się po sfinalizowaniu transakcji wypowiadał się na ten temat. No i teraz podobno też ma tak być tj. jakieś info o przyszłości Bethesdy, planach wydawniczych dot. platform docelowych gierek. 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Tak swoją drogą czy MS ma w planach jakiekolwiek eventy w najbliższym czasie? Jakby nie patrzeć konkurencja nie śpi - Nintendo i Sony mają już jasne plany na 2021. Ci pierwsi dali niedawno bogatego w gry Directa, a Sony jutro daje State of Play i kolejne 10 tytułów. Co u MSu? Nam zostaje info od insiderów ale może biorąc pod uwagę te ostatnie pokazy to może i lepiej (nadal trauma po hi;) Edytowane 24 lutego 2021 przez lpcl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi