eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 lutego 2021 Opublikowano 26 lutego 2021 Ja myśle ze po prostu Cyberpunk jest słabym tego przykładem :-) Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 26 lutego 2021 Opublikowano 26 lutego 2021 Myślę, że zarówno twórcy XSX jak i twórcy CB2077 nie wiedzą, do jakich technologicznych ekscesów zdolna jest ta gra. 3 Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Ej a gdzie znajdę licznik ile w dana grę grałem? Z tego co pamiętam coś takiego na xboxie jest do wglądu. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Opublikowano 27 lutego 2021 4 minuty temu, Bielik napisał: Ej a gdzie znajdę licznik ile w dana grę grałem? Z tego co pamiętam coś takiego na xboxie jest do wglądu. w centrum gry często są takie statystyki, a raczej były bo coraz mniej gier to obsługuje niestety (nie wiem jaki jest tego powód) Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Zabawne o tyle, że technologię wprowadził Microsoft, a na nowej generacji ma ją jedynie PS5. 1 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Zabawne o tyle, że technologię wprowadził Microsoft A nie Nintendo? Nie było już tego na Wii? Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 4 minuty temu, Square napisał: A nie Nintendo? Nie było już tego na Wii? Było już chyba na Wii z tego co pamiętam, a na WiiU na bank. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Nawet 3ds to ogarniał, jedyna gra która ma zepsuty licznik w moim przypadku to PoE, reszta śmiga Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 16 minut temu, Square napisał: A nie Nintendo? Nie było już tego na Wii? Możliwe, po Gacku nie miałem już żadnej konsoli stacjonarnej od Nintendo. W przenośniakach te statystyki to było głównie czas spędzony w grze, a na Xone gra zliczała masę innych ciekawych rzeczy i w dodatku ustawiała ranking wśród znajomych (wciąż liczę, że któregoś dnia prześcinę @MaZZeo w ilości h w Halo5). 9 minut temu, kubson napisał: jedyna gra która ma zepsuty licznik w moim przypadku to PoE Patrząc na XOS większość w które ostatnio grałem raczej nie miały żadnych, nawet licznika godzin co mnie smuci, bo lubię porównać e-fiuta godziny między ziomkami. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: 14 minut temu, kubson napisał: jedyna gra która ma zepsuty licznik w moim przypadku to PoE Patrząc na XOS większość w które ostatnio grałem raczej nie miały żadnych, nawet licznika godzin co mnie smuci, bo lubię porównać e-fiuta godziny między ziomkami. Gram teraz w Gears 5, Dirt 5 oraz oststnią Yooke i nigdzie nie zlicza. Wywala info że nie ma statystyk dla tej aktywności czy jakoś tak. Zdziwiony byłem szczególnie tym G5. Może coś updatują? Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Opublikowano 27 lutego 2021 20 minut temu, areka napisał: A co dostajecie kupując iksboksa? No właśnie. odpowiadam we właściwym temacie na pytanie z działu o PS5, żeby nie było gownoburzy. Akuarat jeśli chodzi o gry multiplayer to xbox nie ma się czego wstydzić, bo raz że już ma zapowiedziane następne gry multiplayer jak np. Halo Infinite, to dodatkowo starsze gry jak Forza Horizon 4 4, Sea of Thieves, Gears 5 cały czas żyją i są cały czas wspierane o nową dodatkową zawartość, również na nowej generacji. Żadna inna organizacja first party nie ma tak długo żyjących i rozwijanych gier. takie są po prostu fakty. 1 1 Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 (edytowane) 2 godziny temu, ASX napisał: Żadna inna organizacja first party nie ma żyjących i rozwijanych gier. takie są po prostu fakty. fix z wyjątkiem Smasha Zakup Bethesdy widać będzie dobry dla MS Edytowane 27 lutego 2021 przez Daddy Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 2 godziny temu, ASX napisał: odpowiadam we właściwym temacie na pytanie z działu o PS5, żeby nie było gownoburzy. Akuarat jeśli chodzi o gry multiplayer to xbox nie ma się czego wstydzić, bo raz że już ma zapowiedziane następne gry multiplayer jak np. Halo Infinite, to dodatkowo starsze gry jak Forza Horizon 4 4, Sea of Thieves, Gears 5 cały czas żyją i są cały czas wspierane o nową dodatkową zawartość, również na nowej generacji. Żadna inna organizacja first party nie ma tak długo żyjących i rozwijanych gier. takie są po prostu fakty. No u Nintendo ale nie wiem czy to jest zaleta xd Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 3 godziny temu, balon napisał: Gram teraz w Gears 5, Dirt 5 oraz oststnią Yooke i nigdzie nie zlicza. Wywala info że nie ma statystyk dla tej aktywności czy jakoś tak. Zdziwiony byłem szczególnie tym G5. Może coś updatują? U mnie git. W Gearsach Ultimate mi tylko nie pokazuje z ogranych ostatnio . Za to nie wyświetlają się achivki. Większość gier 0%. Od pokazu Sony problemy z Xbox Live Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 3 godziny temu, Szymek napisał: U mnie git. W Gearsach Ultimate mi tylko nie pokazuje z ogranych ostatnio . Za to nie wyświetlają się achivki. Większość gier 0%. Od pokazu Sony problemy z Xbox Live Mnie te Gearsy 5 zdziwiły. Obecnie tak trafiłem, że gram w 3 dość nowe gierki i nigdzie nie zlicza. Ogolnie to mnie wali, bo i tak zaliczam na stoperze jak gierka nie liczy Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 7 minut temu, balon napisał: Ogolnie to mnie wali, bo i tak zaliczam na stoperze jak gierka nie liczy Mi by się nie chciało ;p Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Serio? i co zapisywanie na telefonie? Az się przypominają czasy jak pisało się różnego rodzaju zapiski na karteczkach odnośnie gier 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Opublikowano 27 lutego 2021 granie ze stoperem? tego jeszcze nie było no ale rozumiem balona, zapracowany ojciec wiec każda minuta musi się liczyć 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 "Jak odrobisz pracę domową, to mozesz pograć godzinkę" czas start Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Czasem lepiej nie wiedzieć ile czasu spędziliśmy z jakąś gierką. Mam tak z Civ 6 na Steam, to są kompromitujące dane 2 2 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 33 minuty temu, ASX napisał: granie ze stoperem? tego jeszcze nie było no ale rozumiem balona, zapracowany ojciec wiec każda minuta musi się liczyć 36 minut temu, Szymek napisał: Serio? i co zapisywanie na telefonie? Az się przypominają czasy jak pisało się różnego rodzaju zapiski na karteczkach odnośnie gier Taaa od lat tak zaliczam. Nie raz o tym pisałem w konsolowej tęczy czy growych podsumowaniach roku. Ogólnie swego czasu robiłem dużo szkoleń z zarządzania czasem i sam w tym się lubuje, więc takie staty się dobrze sprawdzają. No a jak ma się do tego kilka hobby, dość szeroki budżet na różne zajawki w korelacji z żoną i dwójką dzieci oraz dość absorbującą pracą to trzeba trzymać czasową dyscyplinę. Polecam zapracowanym tatuśkom, którzy twierdzą, że nie mają czasu na granie. W załączeniu wycinek z przykładowej growej listy. Dobrze że już większość gierek to zlicza. Od 2012 to robię 38 minut temu, Ukukuki napisał: Mi by się nie chciało ;p Większość gierka zlicza. Jak nie to odpalasz przed graniem stoper w tel i wyłączasz na koniec grania. Jakieś 3 sek czasu tracisz i dwa kliknięcia Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 7 minut temu, balon napisał: Większość gierka zlicza. Jak nie to odpalasz przed graniem stoper w tel i wypaczasz na koniec grania. Jakieś 3 sek czasu. Sama idea świetna bo to w sumie główna statystyka pokazująca jak dobrze z danym tytułem się bawimy. Tylko ja nie lubię mieć telefonu pod ręką jak gram, często po powrocie do domu wkładam go do szuflady aby się nie rozpraszać w czasie relaksu powiadomieniami itp. Dlatego podobna mi się to ,że powoli standardem staje się licznik czasu gry. 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Sama idea świetna bo to w sumie główna statystyka pokazująca jak dobrze z danym tytułem się bawimy. Tylko ja nie lubię mieć telefonu pod ręką jak gram, często po powrocie do domu wkładam go do szuflady aby się nie rozpraszać w czasie relaksu powiadomieniami itp. Dlatego podobna mi się to ,że powoli standardem staje się licznik czasu gry. To możesz zegarek włączyć;) Tak serio to nikogo do tego nie namawiam. Mi się to sprawdza i pomaga zarządzać czasem, pewno sam na studiach czy będąc singlem bym się na takie coś mocno wysrał. Cieszcie się swoją zajawką, to jest najważniejsze Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 (edytowane) 12 godzin temu, balon napisał: Ogólnie swego czasu robiłem dużo szkoleń z zarządzania czasem i sam w tym się lubuje, więc takie staty się dobrze sprawdzają. Niestety w naszym świece nie ma możliwości zarządzania czasem. Mam na mysli to że nie można czasu przesunąc w jedną lub w drugą stronę. Z tego co wiem jeszcze wehikułu czasu czy innego tego typu urządzenia nie ma. Jedyne co można to zarządzać sobą w czasie i pewnie to miałeś na myśli A żebyś nie odebrał tego jako złośliwość to podpowiem że też tak kiedyś komuś powiedziałem że "ucze się zarządzać czasem" to mnie ten ktos poprosił o liczby z totka sprzed 4 dni Wybaczcie że nie na temat! Edytowane 28 lutego 2021 przez LiŚciu 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Niestety w naszym świece nie ma możliwości zarządzania czasem. Mam na mysli to że nie można czasu przesunąc w jedną lub w drugą stronę. Z tego co wiem jeszcze wehikułu czasu czy innego tego typu urządzenia nie ma. Jedyne co można to zarządzać sobą w czasie i pewnie to miałeś na myśli A żebyś nie odebrał tego jako złośliwość to podpowiem że też tak kiedyś komuś powiedziałem że "ucze się zarządzać czasem" to mnie ten ktos poprosił o liczby z totka sprzed 4 dni Wybaczcie że nie na temat! Tak, tak. Zapewne masz rację. Coś jak wymiana samemu matrycy do Oled za 1 tys zł... Gościu to jest normalna, potoczna nazwa takich szkoleń, tym bardziej na forum o grach video EOT 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi