Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Kampanii od Remedy do Crossfire X? No od 2019 nie widziałem, ale mam nadzieję, że dowiozą do tego 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Kampanii od Remedy do Crossfire X? No od 2019 nie widziałem, ale mam nadzieję, że dowiozą do tego 2022. Był gameplay trailer kilka miesięcy temu. Znowu coś słabo się interesujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kampanii od Remedy do Crossfire X? No od 2019 nie widziałem, ale mam nadzieję, że dowiozą do tego 2022. No nie wiem, mi bardzo podobal się fragment w którym postać miała ten kamuflaż dzieki któremu była niewidzialna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Nie moja wina, że MS nie potrafi w marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 yebany xbox, pokazali tyle gier że wezyr pozapominał co ma hejtować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 To kiedy ta premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Crossfire X Gameplay and First Impressions - YouTube Oby za parę lat bo w tej chwili wygląda jak typowe F2P na pc! Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 1 minutę temu, Bielik napisał: Crossfire X Gameplay and First Impressions - YouTube Oby za parę lat bo w tej chwili wygląda jak typowe F2P na pc! bo to co wstawiłeś jest grą free2play. Ale jednocześnie Remedy (twórcy Alana Wake) pracują nad osobnym płatnym modułem single Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Teraz, Bielik napisał: Crossfire X Gameplay and First Impressions - YouTube Oby za parę lat bo w tej chwili wygląda jak typowe F2P na pc! Niech się wypowie ktoś kto zna losy marki lub deva ale nie wiem czy przypadkiem nie jest to rozwiniecie juz znanej wlasnie na pc gry crossfire. Ten sam developer na pewno. Nie wiem czy gra tez nie jest właśnie darmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 O to się rozchodzi z tego materiału zapowiada się to bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Kurde kamil jak ty połączyłeś crossfire z crossfire x? Nadałbyś się na detektywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Kurde kamil jak ty połączyłeś crossfire z crossfire x? Nadałbyś się na detektywa. xd 5 minut temu, ASX napisał: bo to co wstawiłeś jest grą free2play. Ale jednocześnie Remedy (twórcy Alana Wake) pracują nad osobnym płatnym modułem single A czy będzie tam typ z miotłą bo chciałbym w końcu zgłębić lore tej sagi od czasu Alana? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 19 minut temu, lpcl napisał: A czy będzie tam typ z miotłą bo chciałbym w końcu zgłębić lore tej sagi od czasu Alana? wszystkie ich grą są podobno w łączonym uniwersum więc kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 1 minutę temu, ASX napisał: wszystkie ich grą są podobno w łączonym uniwersum więc kto wie Do tego piję skoro typiara z control była zastępcą dziada od miotły to on tam jest bossem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 2 godziny temu, Figuś napisał: i nie oszukujmy się bo większość pobierze, przeleci nad swoją wiochą i wyjebie grę z dysku, no może schabek będzie chciał przelecieć nad cyrkiem na wiejskiej w wwa, reszta się odbije przez sterowanko tak jak w Elite Dangerous Będzie tryb z uproszczonym sterowaniem pod casuali 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał: Klobrille robi sobie koncepcyjne grafiki, w tym i potencjalne lineupy, nie przywiązywałbym do tego żadnej wagi, można sobie ewentualnie pogdybać No ten Outer Worlds 2 i nowy Doom na liście których nikt nie zapowiedział Można z grubej rury pojechać i dopisać jeszcze kilka niezapowiedzianych gier, jak szaleć to szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Chłopaki nie zapominajcie o Blazkowiczu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Dobra to staropolskim zwyczajem sobie ponarzekaliśmy. A tak w ogóle ms już nabył bethesdę bo ja nadal liczę na jakąś prezentację pod koniec marca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Nadal deal nie jest zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Niech już im dadzą te lniane torby czy o co oni tam się procesują z tą bethesdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Deal ma trwać podobno całą generację, aż do Xboxa Series One XX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 1 minutę temu, Rozi napisał: Deal ma trwać podobno całą generację, aż do Xboxa Series One XX. Przypadkiem nie ma tam gdzieś jakiegoś sztosa za 200 zł do ogrania z wii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Np. NFS Hot Pursuit Remaster Edytowane 4 Marca 2021 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Np. NFS Hot Pursuit Remaster xd tylko dla koneserów gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 4 minuty temu, Figuś napisał: jakieś podsumowanie w ramach tldw? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi