Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kampanii od Remedy do Crossfire X? No od 2019 nie widziałem, ale mam nadzieję, że dowiozą do tego 2022.

Był gameplay trailer kilka miesięcy temu.

Znowu coś słabo się interesujesz:reggie:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kampanii od Remedy do Crossfire X? No od 2019 nie widziałem, ale mam nadzieję, że dowiozą do tego 2022.

:reggie: No nie wiem, mi bardzo podobal się fragment w którym postać miała ten kamuflaż dzieki któremu była niewidzialna.

Gość lpcl
Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Kurde kamil jak ty połączyłeś crossfire z crossfire x? Nadałbyś się na detektywa.

xd

5 minut temu, ASX napisał:

bo to co wstawiłeś jest grą free2play. Ale jednocześnie Remedy (twórcy Alana Wake) pracują nad osobnym płatnym modułem single

A czy będzie tam typ z miotłą bo chciałbym w końcu zgłębić lore tej sagi od czasu Alana?

Opublikowano
19 minut temu, lpcl napisał:

A czy będzie tam typ z miotłą bo chciałbym w końcu zgłębić lore tej sagi od czasu Alana?

wszystkie ich grą są podobno w łączonym uniwersum więc kto wie :yano:

Gość lpcl
Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

wszystkie ich grą są podobno w łączonym uniwersum więc kto wie :yano:

Do tego piję skoro typiara z control była zastępcą dziada od miotły to on tam jest bossem. 

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

i nie oszukujmy się bo większość pobierze, przeleci nad swoją wiochą i wyjebie grę z dysku, no może schabek będzie chciał przelecieć nad cyrkiem na wiejskiej w wwa, reszta się odbije przez sterowanko tak jak w Elite Dangerous

Będzie tryb z uproszczonym sterowaniem pod casuali

1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Klobrille robi sobie koncepcyjne grafiki, w tym i potencjalne lineupy, nie przywiązywałbym do tego żadnej wagi, można sobie ewentualnie pogdybać

No ten Outer Worlds 2 i nowy Doom na liście których nikt nie zapowiedział  :yao:

Można z grubej rury pojechać i dopisać jeszcze kilka niezapowiedzianych gier, jak szaleć to szaleć.

Gość lpcl
Opublikowano

Dobra to staropolskim zwyczajem sobie ponarzekaliśmy. A tak w ogóle ms już nabył bethesdę bo ja nadal liczę na jakąś prezentację pod koniec marca? 

Gość lpcl
Opublikowano

Niech już im dadzą te lniane torby czy o co oni tam się procesują z tą bethesdą. 

Gość Rozi
Opublikowano

Deal ma trwać podobno całą generację, aż do Xboxa Series One XX.

Gość lpcl
Opublikowano

1 minutę temu, Rozi napisał:

Deal ma trwać podobno całą generację, aż do Xboxa Series One XX.

Przypadkiem nie ma tam gdzieś jakiegoś sztosa za 200 zł do ogrania z wii? 

Gość lpcl
Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Np. NFS Hot Pursuit Remaster :)

xd tylko dla koneserów gamingu