Opublikowano 11 marca 20214 l u mnie cichutko jak na napęd, nie ma porównania z ps4 albo tym bardziej z napędem w pc
Opublikowano 11 marca 20214 l a myślałem, że tylko mnie głośność napędu irytuje, na szczęście mało kupuje pudełek na X’a, więc to praktycznie żaden problem
Opublikowano 11 marca 20214 l Po prostu macie kontrast z praktycznie niesłyszalną konsolą. Jakikolwiek dźwięk napędu (w tym wypadku dość mocno słyszalny) wydaje się przez to jeszcze głośniejszy. Coś za coś, w sumie bardziej chyba przeszkadza mi to, że z minutę po wyłączeniu konsoli ta na chwilę zaczyna mielić napędem w sumie nie wiadomo po co. Ziomuś, jesteś na shut down, daj już sobie spokój xd
Opublikowano 11 marca 20214 l 1 godzinę temu, ASX napisał: nie, płyta kręci się tylko przez chwile po włożeniu, potem cisza No to nie widzę żadnego problemu, nawet, jeśli napęd jest głośny. Grę instalujemy raz, a ta praca przez powiedzmy minutę po odpaleniu gry jest niczym w porownaniu do wycia wentylatora czy pierdzących cewek, które to słychać przez cały czas. Jedyny problem z napędem jest taki, że trzeba ruszyć dupsko z kanapy by zmienić grę na inną, i dlatego wolę cyfry Edytowane 11 marca 20214 l przez Michał102
Opublikowano 11 marca 20214 l 17 minut temu, Michał102 napisał: Jedyny problem z napędem jest taki, że trzeba ruszyć dupsko z kanapy by zmienić grę na inną, i dlatego wolę cyfry XSX + GamePass, to czas kiedy gwałtownie przeszedłem na cyfrę. Wcześniej wszystkie duże gry tylko z płyty. Dziś trudno byłoby mi wrócić do starych przyzwyczajeń. Dopuszczam możliwość grania tylko w jedną grę na fizycznym nośniku (do jej skończenia). Dodając do tego szybkie wczytywanie i QR - witamy w przyszłości. Dziś, to wygląda tak - kilka wyścigów w Forze, rozdział w Alan Wake, jakieś mecz multi ze znajomymi, chwila w Celeste. Kiedyś nie do pomyślenia.
Opublikowano 11 marca 20214 l Autor W dniu 9.03.2021 o 11:08, Hum napisał: To jest ujęcie z gry? Bo mi to wygląda na zwykłe CGI w tym trailerze sorry za tak późną odpowiedź ale mam nowe informacje, otóż wszystko na to wskazuje, ponieważ: - widać wyraźne przejście pomiędzy fragmentem ze strzałą, a pierwszoosobowym ujęciem - te końcowe ujęcie z pierwszej osobry ma animacje i ruch kamery żywo przypominający grę więc jest to albo cgi mające udawać grę (coś w stylu słynnego trailera Killzone 2) albo jest to rzeczywiste ujęcie z gry do tego mam jeszcze jeden dowód na to że to fragment z gry: https://axisstudiosgroup.com/work/avowed/ na stronie studia które zrobiło CGI do tego trailera jest napisane: Cytat We created this 45-second teaser trailer for the brand new Avowed game, a 3D RPG originally to be launched at the Xbox Games Showcase. 45 sekund trwa właśnie ujęcie z lecąca strzałą, więc albo na tym zwiastunem pracowały 2 oddzielne studia CGI (raczej mało prawdopodobne), albo końcowe ujęcie to po prostu nie CGI
Opublikowano 11 marca 20214 l 16 minut temu, ASX napisał: sorry za tak późną odpowiedź ale mam nowe informacje, otóż wszystko na to wskazuje, ponieważ: - widać wyraźne przejście pomiędzy fragmentem ze strzałą, a pierwszoosobowym ujęciem - te końcowe ujęcie z pierwszej osobry ma animacje i ruch kamery żywo przypominający grę więc jest to albo cgi mające udawać grę (coś w stylu słynnego trailera Killzone 2) albo jest to rzeczywiste ujęcie z gry do tego mam jeszcze jeden dowód na to że to fragment z gry: https://axisstudiosgroup.com/work/avowed/ na stronie studia które zrobiło CGI do tego trailera jest napisane: 45 sekund trwa właśnie ujęcie z lecąca strzałą, więc albo na tym zwiastunem pracowały 2 oddzielne studia CGI (raczej mało prawdopodobne), albo końcowe ujęcie to po prostu nie CGI Albo CGI na silniku z gry.
Opublikowano 11 marca 20214 l 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, to kiedy te newsy od MS-u? Co ci się tak spieszy e3 za pasem.
Opublikowano 11 marca 20214 l Ciekawe czy będzie lizanie się po siurkach czy np. zobaczymy np. coś konkretnego o Starfield.
Opublikowano 11 marca 20214 l No fajnie by było dowiedzieć się czym ten starfield będzie i czy będzie tylko na xboxa.
Opublikowano 11 marca 20214 l Oczywiście, że gadające głowy, a na koniec kilka gierek do gp od beth. Kurcze szkoda, ze za 3h, bo juz chciałem posłuchać. Edytowane 11 marca 20214 l przez 20inchDT
Opublikowano 11 marca 20214 l Przecież nie jest tajemnicą co będzie w GPU, wklejałem listę już wcześniej i zapewne całość od razu trafi do usługi.
Opublikowano 11 marca 20214 l a to spoko w sumie, bo jakoś mnie tak ciśnie na fallouta na konsoli a i Preya się skończy z przyjemnością
Opublikowano 11 marca 20214 l 1 minutę temu, ASX napisał: ja bym z chęcią zobaczył DLC do Fallouta 4 w gamepassie Zwłaszcza Far Harbour.