Opublikowano 11 marca 20214 l Mnie najbardziej cieszy The Evil Within, mam to na PS4 (nawet dwie kopie, w tym limitkę ) ale wydajność na amatorze mocno kulała. Dwójki nie grałem, więc przejdzie się jedno za drugim.
Opublikowano 11 marca 20214 l W Dooma 3 bym pograł, bo tylko na kąkuterze odpalałem, ale za słaby był na komfortowe granko ;(
Opublikowano 11 marca 20214 l 24 minuty temu, LiŚciu napisał: No jakby poprawili wydajność w TEW jedynce to pała zbita. Z 15 na 30 klatek. W końcu.
Opublikowano 11 marca 20214 l Jako ze mam dywan gruby w pokoju to konsola i sub stoją na desce do krojenia Ej, ale serio sprawdza się. Zero wibracji czy dzwieków dziwnych z napędu Edytowane 11 marca 20214 l przez Kaczi
Opublikowano 11 marca 20214 l 31 minut temu, Kaczi napisał: Jako ze mam dywan gruby w pokoju to konsola i sub stoją na desce do krojenia Ej, ale serio sprawdza się. Zero wibracji czy dzwieków dziwnych z napędu @Fanek masz konkurenta do zakrętek pod PS4
Opublikowano 11 marca 20214 l 11 minut temu, MYSZa7 napisał: @Fanek masz konkurenta do zakrętek pod PS4 No ładnie
Opublikowano 11 marca 20214 l od biedy mogłbym pomalować na czarno ale póki co zostaje tak jak jest bo się sprawdza
Opublikowano 11 marca 20214 l @ASX wiadomo już coś o tym paczu dla xbox series do The Outer Worlds? Bo widzę datę premiery DLC, ale nic więcej chyba nie ma także czekam na insajderską odpowiedź.
Opublikowano 11 marca 20214 l Bez szału ta wrzutka, brak Evil Within 2 oraz Dishonored death of the outsider, akurat dwóch gier których nie ograłem xd reszta dawno skończona meh
Opublikowano 11 marca 20214 l Warto dodać: Cytat A handful of these games will also benefit from FPS Boost on Xbox Series X|S, and we’ll have more to share on that soon.
Opublikowano 11 marca 20214 l A i jeszcze jedna rzecz - ta babka mówiła, że w lato pokażą nową gierkę. Starfield pod koniec roku I want to believe.
Opublikowano 11 marca 20214 l Powiedzcie mi - ten xboxowy morrowind to jest gitgut czy jakaś parodia w porównaniu do wersji PC?
Opublikowano 11 marca 20214 l 1 minutę temu, XM. napisał: Powiedzcie mi - ten xboxowy morrowind to jest gitgut czy jakaś parodia w porównaniu do wersji PC? No w tej wersji 4k enhanced to raczej spoko jest.
Opublikowano 11 marca 20214 l Pieknie. Najlepszy TES, ale i słabego Obliviona sprawdzę znowu. Swoją drogą - 2006 rok, Oblivion. Pierwszy strzał w pysk grafiką na 360