Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Właśnie oglądam reckę i podobno działa z PC, a z konsolą nie. Kupiłbym to dla xCloud na telefonie, ale fajnie byłoby móc skorzystać też na PC.

https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-sn30-pro-sn-edition-gamepad-do-switch-pc-mac-android/

plus uchwyt

https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-uchwyt-na-smartfona-do-pada-sn30-pro-szary/

i jest CYMESIK

wspaniały pad, najlepszy jaki w życiu używałem, cudowne wykonanie, wygodny, nawet parę akumulatorków dają w zestawie :) 

kompatybilny z androidem, pc, switchem i ps3 

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

No ten jest sztosik ale szukam czegoś bardziej kompaktowego bo to jednak ma służyć do grania mobilnego, aczkolwiek dziękuję za rekomendacje. Pad z linka znam i szanuję.

no jest o tyle mniej kompaktowy że ma te gripy, a tak rozmiar góry ten sam, sama góra bez gripów jest niezbyt wygodna przy trzymaniu dłuższym niż kilka minut, no ale jak tam uważasz :dunno: 

Opublikowano
7 godzin temu, Czoperrr napisał:

Posiada ktoś tego pada 8bitdo? Dobrze się sprawdza w gierkach?

4e2bbea4.jpg

Ja go mam i tak średnio powiem. Lepiej mi się grało na zwykłym xboxowym padzie uchwycie. Poza tym u mnie coś ten Xcloud nie bangla więc leży w szafce. Generalnie wykonanie bardzo dobre pada, ale trochę to małe i telefon ciąży. Może gdyby grać bez telefonu w uchwycie może by było ok. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Dishonored czekał i czekał na odpalenie, aż w końcu dostał boosta, najs. W sykrima kiedyś troche pograłem na pc. Nic nie pamiętam, ale raczej nie wroce do drewniaka.

Opublikowano

Szkoda, że nie ma boosta do Dishonored 2, bo jednak mnie się sporo przyjemniej grało w drugą część. 

Opublikowano

Dokladnie, D2 dużo miodniejszy gameplay, ale jedynaczka w 60 FPS why not :notbad:

32 minuty temu, MYSZa7 napisał:

A ten FPS Boost wyeliminuje laga w sterowaniu w Preyu?

Powinien bo FPS to też rezponsywnosc.

Opublikowano
7 minut temu, Soul napisał:

Dokladnie, D2 dużo miodniejszy gameplay, ale jedynaczka w 60 FPS why not :notbad:

Powinien bo FPS to też rezponsywnosc.

No ja wróciłem do dodatków z jedynki po death of the outsider i było jakoś tak drętwiej, movement znacznie lepszy w dwójeczce. Ale jeśli ktoś nie grał to jednak 60 fps zrobi robotę. 

Opublikowano
17 minut temu, lpcl napisał:

No ja wróciłem do dodatków z jedynki po death of the outsider i było jakoś tak drętwiej, movement znacznie lepszy w dwójeczce. Ale jeśli ktoś nie grał to jednak 60 fps zrobi robotę. 

Dwójka dostała solidnego busta jeżeli mowa o animacji i poruszaniu się głównego bohatera, no D2 w 60 FPS to marzenie.

Opublikowano

ogólnie powiem, że fajnie że gierki dostają patche do 60fps

niefajnie, że z konsol zrobiły się pecety, a większość z braku laku nawet i na to kłapie uszami z zachwytu :/ 

Opublikowano

60 klatek w tej generacji to powinien być obowiązek i to tyczy się też nowych, przyszłych gierek, które będą, ale to raczej nierealne, zobaczymy co nam przyniesie gamedev.