Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Będzie dobrze, jeśli chociaż dadzą 2 tryby. Jeden z biedną grafą i 60 klatkami, a drugi z lepszą i 30.

Na obie te rzeczy nie ma co liczyć, bo za słabe są te konsole.

Mowa oczywiście o nowych grach. 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
1 godzinę temu, maciucha napisał:

ogólnie powiem, że fajnie że gierki dostają patche do 60fps

niefajnie, że z konsol zrobiły się pecety, a większość z braku laku nawet i na to kłapie uszami z zachwytu :/ 

Tak tak z konsol pc, jeszcze nam Windowsa zainstalują z office, a może nawet twardy dysk dadzą nie daj Boże, kiedy memorka jest the best.

I nie będzie ani magii ani tego konsolowego pieprzu. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No lepiej drugi raz płacić za wyższą rozdzielczość, możliwość grania w 60 klatkach oraz dodatkowo za online. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Chodziło mi tylko o kompletny brak nowych gier. Jak sobie przypomnę początki ps2 albo xboxa 360 to az mnie ciareczki przechodzą, a teraz jaranko jak ktos łaskawie patch wypuści zamiast doić drugi raz. 

Opublikowano

No kiedyś to było i cukier jakiś słodszy i kiełbaska z prawdziwego mięsa, ech piękne czasy. 

Opublikowano
32 minuty temu, maciucha napisał:

Chodziło mi tylko o kompletny brak nowych gier. Jak sobie przypomnę początki ps2 albo xboxa 360 to az mnie ciareczki przechodzą, a teraz jaranko jak ktos łaskawie patch wypuści zamiast doić drugi raz. 

A jaki to ma związek z PC? Masz sonkę jako alternatywę, coś tam na premierę dostarczyli a MS po prostu premiera konsoli zaskoczyła. 

Opublikowano
8 godzin temu, Ukukuki napisał:

No lepiej drugi raz płacić za wyższą rozdzielczość, możliwość grania w 60 klatkach oraz dodatkowo za online. 

Akurat to masz przy okazji, widzę, że wiele osób tego nie ogarnia i caly czas twierdzi, że jak nie ma tych 3 exow na rok to nie ma gier :yao:

Fakt, że póki co szalu nie ma wyszło the medium i na wakacje będzie MFS plus w miedzy czasie multiplatformy, po wakacjach MS wyda dwie duże gry Halo/Forza i może coś jescze. 

Sony do czerwca ma lineup a po tem co? Juz wiadomo, ze God, Horizon i GT7 to nie ten rok. A i gamepass non stop dostaje fajne tytuły. 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Juz wiadomo, ze God, Horizon i GT7 to nie ten rok.

Było już oficjalne info z przesunięciem Horizon 2 na 22?

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Akurat to masz przy okazji, widzę, że wiele osób tego nie ogarnia i caly czas twierdzi, że jak nie ma tych 3 exow na rok to nie ma gier :yao:

Typie u MS musisz za to płacić czy u Sony? 

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

Było już oficjalne info z przesunięciem Horizon 2 na 22?

No Twitterze koło rzucił, że raczej nie, pisząc, że będzie jak będzie gotowy.

1 minutę temu, Ukukuki napisał:

Typie u MS musisz za to płacić czy u Sony? 

A po co z tym typem od razu wyjeżdżasz?

I tak płacę GPU, bo gram online i korzystam z GP więc dla mnie ten FPS boost jest przy okazji całej reszty, typie.

Na Sony ogarnie online też nie jest za free.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

No Twitterze koło rzucił, że raczej nie, pisząc, że będzie jak będzie gotowy.

No ja coś czuje, że specjalnie przyciszyli info o H2 aby podbić gierki na pierwszą połowę roku. Podejrzewam, że w okolicach E3 odpalą nowy gameplay i dadzą info premierze pod koniec 2021.

Opublikowano

Czy mi wydaje, że interfejs dostał w końcu 4k? Patrzę w opcjach, że menu mam ustawione na 4k.

Opublikowano

U mnie bankowo Pray będzie grany. A i Dishonored sprawdzę bo większość osób chwali :) sympatycznie.

Panie Spancer proszę o większe wsparcie w swoich exach :hi:

Opublikowano

Duzo gier MS i tak jest w 60, a nawet i w 120 jak gearsy 5, sea of thieves czy ori. Nawet mi do glowy nie przychodzi co mogłoby dostac fps boosta.

Opublikowano

Forza Horizon 3, Gears Ultimate, Sunset Overdrive mogłoby dostać boosta do 60 ks.

Opublikowano

Na Series S gierki właśnie z boostem, nie będą śmigać na dysku zewnętrznym? Czy to tylko tyczy się gier pisanych pod Series S/X?

Opublikowano
19 minut temu, 20inchDT napisał:

Nawet mi do glowy nie przychodzi co mogłoby dostac fps boosta.

no oprocz tego co balon wymienil to chociazby na szybko fh2, qb no i chyba pierwszy Ori lata w 30 klatkach. A jakbym sie zastanowil to cos bym jeszcze znalazl ;) 

Opublikowano

Ori jest w 60. Będę zdziwiony jak zrobią coś z forzami, bo są wycofane ze sklepu.

Opublikowano

To byłby rozbity bank, ale po Octopath zapodanym z partyzanta bez zapowiedzi już nic mnie nie zdziwi.