Opublikowano 12 marca 20214 l Będzie dobrze, jeśli chociaż dadzą 2 tryby. Jeden z biedną grafą i 60 klatkami, a drugi z lepszą i 30. Na obie te rzeczy nie ma co liczyć, bo za słabe są te konsole. Mowa oczywiście o nowych grach. Edytowane 12 marca 20214 l przez Michał102
Opublikowano 13 marca 20214 l 1 godzinę temu, maciucha napisał: ogólnie powiem, że fajnie że gierki dostają patche do 60fps niefajnie, że z konsol zrobiły się pecety, a większość z braku laku nawet i na to kłapie uszami z zachwytu Tak tak z konsol pc, jeszcze nam Windowsa zainstalują z office, a może nawet twardy dysk dadzą nie daj Boże, kiedy memorka jest the best. I nie będzie ani magii ani tego konsolowego pieprzu. Edytowane 13 marca 20214 l przez lpcl
Opublikowano 13 marca 20214 l No lepiej drugi raz płacić za wyższą rozdzielczość, możliwość grania w 60 klatkach oraz dodatkowo za online. Edytowane 13 marca 20214 l przez Ukukuki
Opublikowano 13 marca 20214 l Chodziło mi tylko o kompletny brak nowych gier. Jak sobie przypomnę początki ps2 albo xboxa 360 to az mnie ciareczki przechodzą, a teraz jaranko jak ktos łaskawie patch wypuści zamiast doić drugi raz.
Opublikowano 13 marca 20214 l No kiedyś to było i cukier jakiś słodszy i kiełbaska z prawdziwego mięsa, ech piękne czasy.
Opublikowano 13 marca 20214 l 32 minuty temu, maciucha napisał: Chodziło mi tylko o kompletny brak nowych gier. Jak sobie przypomnę początki ps2 albo xboxa 360 to az mnie ciareczki przechodzą, a teraz jaranko jak ktos łaskawie patch wypuści zamiast doić drugi raz. A jaki to ma związek z PC? Masz sonkę jako alternatywę, coś tam na premierę dostarczyli a MS po prostu premiera konsoli zaskoczyła.
Opublikowano 13 marca 20214 l 11 godzin temu, ASX napisał: wszystko fajnie ale D2 też powinna dostać boosta
Opublikowano 13 marca 20214 l 8 godzin temu, Ukukuki napisał: No lepiej drugi raz płacić za wyższą rozdzielczość, możliwość grania w 60 klatkach oraz dodatkowo za online. Akurat to masz przy okazji, widzę, że wiele osób tego nie ogarnia i caly czas twierdzi, że jak nie ma tych 3 exow na rok to nie ma gier Fakt, że póki co szalu nie ma wyszło the medium i na wakacje będzie MFS plus w miedzy czasie multiplatformy, po wakacjach MS wyda dwie duże gry Halo/Forza i może coś jescze. Sony do czerwca ma lineup a po tem co? Juz wiadomo, ze God, Horizon i GT7 to nie ten rok. A i gamepass non stop dostaje fajne tytuły.
Opublikowano 13 marca 20214 l Teraz, Soul napisał: Juz wiadomo, ze God, Horizon i GT7 to nie ten rok. Było już oficjalne info z przesunięciem Horizon 2 na 22?
Opublikowano 13 marca 20214 l 2 minuty temu, Soul napisał: Akurat to masz przy okazji, widzę, że wiele osób tego nie ogarnia i caly czas twierdzi, że jak nie ma tych 3 exow na rok to nie ma gier Typie u MS musisz za to płacić czy u Sony?
Opublikowano 13 marca 20214 l 1 minutę temu, balon napisał: Było już oficjalne info z przesunięciem Horizon 2 na 22? No Twitterze koło rzucił, że raczej nie, pisząc, że będzie jak będzie gotowy. 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Typie u MS musisz za to płacić czy u Sony? A po co z tym typem od razu wyjeżdżasz? I tak płacę GPU, bo gram online i korzystam z GP więc dla mnie ten FPS boost jest przy okazji całej reszty, typie. Na Sony ogarnie online też nie jest za free.
Opublikowano 13 marca 20214 l Teraz, Soul napisał: No Twitterze koło rzucił, że raczej nie, pisząc, że będzie jak będzie gotowy. No ja coś czuje, że specjalnie przyciszyli info o H2 aby podbić gierki na pierwszą połowę roku. Podejrzewam, że w okolicach E3 odpalą nowy gameplay i dadzą info premierze pod koniec 2021.
Opublikowano 13 marca 20214 l Czy mi wydaje, że interfejs dostał w końcu 4k? Patrzę w opcjach, że menu mam ustawione na 4k.
Opublikowano 13 marca 20214 l U mnie bankowo Pray będzie grany. A i Dishonored sprawdzę bo większość osób chwali sympatycznie. Panie Spancer proszę o większe wsparcie w swoich exach
Opublikowano 13 marca 20214 l Duzo gier MS i tak jest w 60, a nawet i w 120 jak gearsy 5, sea of thieves czy ori. Nawet mi do glowy nie przychodzi co mogłoby dostac fps boosta.
Opublikowano 13 marca 20214 l Forza Horizon 3, Gears Ultimate, Sunset Overdrive mogłoby dostać boosta do 60 ks.
Opublikowano 13 marca 20214 l Na Series S gierki właśnie z boostem, nie będą śmigać na dysku zewnętrznym? Czy to tylko tyczy się gier pisanych pod Series S/X?
Opublikowano 13 marca 20214 l 19 minut temu, 20inchDT napisał: Nawet mi do glowy nie przychodzi co mogłoby dostac fps boosta. no oprocz tego co balon wymienil to chociazby na szybko fh2, qb no i chyba pierwszy Ori lata w 30 klatkach. A jakbym sie zastanowil to cos bym jeszcze znalazl
Opublikowano 13 marca 20214 l Ori jest w 60. Będę zdziwiony jak zrobią coś z forzami, bo są wycofane ze sklepu.
Opublikowano 13 marca 20214 l 14 minut temu, 20inchDT napisał: bo są wycofane ze sklepu Pewnie tu masz rację:(
Opublikowano 16 marca 20214 l Autor https://twitter.com/JezCorden/status/1371889721148899332?s=19 Czyli co, persona następna w kolejce?
Opublikowano 16 marca 20214 l To byłby rozbity bank, ale po Octopath zapodanym z partyzanta bez zapowiedzi już nic mnie nie zdziwi.