Opublikowano 18 marca 20214 l Ja to liczę w końcu na tego twin stick shootera, Ascent, mogliby w końcu się konkretnie udzielić z datą premiery.
Opublikowano 18 marca 20214 l 100 gierek brzmi fajnie, ale znaczna czesc z nich pojawi sie pewnie za 2+ lat. Taki "tunic" został pokazany chyba w 2018, a wciaz sie robi.
Opublikowano 18 marca 20214 l Dobra, mają moją uwagę jeśli chodzi o STALKERa: w jedynkę nie grałem, ale wiem, że to gra otoczona pewnym kultem w kręgach PC-towców (co oznacza często bardzo specyficzne i złożone mechanicznie gry). Akurat Xboxowi przyda się więcej dużych tytułów, nawet jeśli z premierą na początek 2022 (bo nie wierzę w 2021).
Opublikowano 18 marca 20214 l Szkoda, ze nie guacamelee 3. Tak czy inaczej jestem zainteresowany, bo potrafia robić gierky.
Opublikowano 19 marca 20214 l Autor pamiętam jak ludzie pisali że Smart Delivery to tylko marketingowe hasło i na PS5 też to będzie tak działało
Opublikowano 19 marca 20214 l 12 godzin temu, 20inchDT napisał: Szkoda, ze nie guacamelee 3. Tak czy inaczej jestem zainteresowany, bo potrafia robić gierky. Chociażby dla tej gierki warto śledzić event. Super info. Ciekawe co to będzie
Opublikowano 19 marca 20214 l Autor również czekam, liczę na zestaw interesujących indyków, gameplay ze Stalkera ( o ile gra faktycznie ma wyjść w tym roku) i datę premiery TUNIC
Opublikowano 19 marca 20214 l Czyli Cerny nie ściemniał, kiedy mówił o tym, że starali się dostarczyć architekturę jak najbardziej przyjazną developerom i że ci są zachwyceni Ciekawe, jak trudny w programowaniu może być XSX i kiedy wreszcie developerzy okiełznają w pełni jego moc
Opublikowano 19 marca 20214 l Jest przyjazna, bo niewiele zmienili - w przeciwieństwie do xboxa. Wydaje mi się, ze trudność polega na tym, że nie sfinalizowali narzedzi na czas, a devi nie mieli czasu na naukę.
Opublikowano 20 marca 20214 l Autor wkrótce xbox powinien dostać wsparcie dla Dolby Vision, funkcję mogą już testować niektórzy insajderzy
Opublikowano 20 marca 20214 l Godzinę temu, ASX napisał: wkrótce xbox powinien dostać wsparcie dla Dolby Vision, funkcję mogą już testować niektórzy insajderzy To jeszcze nie ma? Myślałem, że jest od day one.
Opublikowano 20 marca 20214 l No nie ma, jest tylko HDR10, a jak wiemy DV > HDR10 i dlatego to jest dobry ficzer, który dodadzą niedługo.
Opublikowano 20 marca 20214 l 10 minut temu, Faka napisał: No nie ma, jest tylko HDR10, a jak wiemy DV > HDR10 i dlatego to jest dobry ficzer, który dodadzą niedługo. Ostatnio chińczyk porównywał hdr i dv w filmach i w sumie różnice były minimalne więc nie wiem czy to taki deal breaker.