Opublikowano 25 marca 20214 l Te kolorowe guziczki robiły robotę. Dokładnie taką samą jak te w New 3DS.
Opublikowano 25 marca 20214 l poproście jeszcze Króla Spencera by szmatławca wykupił to nie będa musieli żebrać na patronite PE jako biblia Spencera PSX - Phil Spencer Xbox przypadek?
Opublikowano 25 marca 20214 l Może negocjuje z Panem Spencerem jakość podzespołów padów, bo kolegom na forum się psują. Panie Philu, prosimy
Opublikowano 25 marca 20214 l Od One sztywniutko działają od kilku lat bez usterek, także ja poczekam z przesiadką.
Opublikowano 26 marca 20214 l Następne przejęcia w kolejce to Monster i Pringelsy. Nie no, nie rozumiem po co im zakup Discorda za takie pieniądze.
Opublikowano 26 marca 20214 l W tych czasach lepiej wydac kase niz trzymac w banku gdzie traci na wartosci. Ciekawe czy w przyszłości zastąpią party i chat discordem na konsoli.
Opublikowano 26 marca 20214 l 25 minut temu, Czoperrr napisał: Następne przejęcia w kolejce to Monster i Pringelsy. Nie no, nie rozumiem po co im zakup Discorda za takie pieniądze. Po co? Praca zdalna i ten teges, 100 milionów użytkowników no jest potencjał
Opublikowano 26 marca 20214 l Żadna firma nie korzysta z Discorda w celach służbowych, MS już ma do tego aplikację - MS Teams. Baza użytkowników niby duża, ale jakie to przyniesie korzyści Xboxowi?
Opublikowano 26 marca 20214 l Autor Spencer już jakiś czas temu był otwarty na integracje Discroda i chatu grupowego na xboxie
Opublikowano 26 marca 20214 l No nie znają się na biznesie, a mogli kupić Gadu Gadu lub Tlen i wyciąć z nich reklamy.
Opublikowano 26 marca 20214 l Na biznesie się znają tego nikt nie neguje, po prostu dla mnie - gracza, ta transakcja nie ma żadnego znaczenia i michałek nawet nie drgnie.
Opublikowano 26 marca 20214 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Na biznesie się znają tego nikt nie neguje, po prostu dla mnie - gracza, ta transakcja nie ma żadnego znaczenia i michałek nawet nie drgnie. Microsoft to nie tylko Xbox, no sorry
Opublikowano 26 marca 20214 l Autor myśle że całe "show" będzie oparte na gadająych głowach, widać po przykładzie opublikowanego dzisiaj filmiku ze Stalkera 2
Opublikowano 26 marca 20214 l Szybkie pytanie:) Czy każda gra w gamepassie, która jest i na PC i na Xboxie umożliwia cross-save czy tylko wybrane? Bo właśnie z ciekawości chciałem kontynuować rozgrywkę z PC w Desperadosa na Xboxie, ale widzę, że się nie da? To kwestia jakiś ustawień?
Opublikowano 26 marca 20214 l Tylko i wyłącznie wybrane. Jeśli dobrze pamiętam te gry są też odpowiedni oznaczone w apce Xboxa na PC. Możesz założyć, że gry 1st party mają cross-save.
Opublikowano 26 marca 20214 l 8 minutes ago, ASX said: tylko gry z Programu Play Anywhere mają takie ficzery Tak jak Asax mówi, sprawdź sobie w aplikacji Xbox czy gra ma Play Anywhere na liście funkcji. Edytowane 26 marca 20214 l przez Czoperrr