Opublikowano 28 marca 20214 l 3 minuty temu, ASX napisał: jedyną istotną zmianą jest wprowadzenie do nich pełnowymiarowych grafik które ustawić można na profilu lub na tapetę To jest gdzieś do ustawienia w menu bo po dwóch calakach nic nie znalazlem
Opublikowano 28 marca 20214 l Nie wywali niczego. Niektore gry maja, a niektore nie. Wyglada na to, że nie wymagaja tego od devow tak jak achievementow w kazdej grze, a oni tego nie implementują.
Opublikowano 29 marca 20214 l Panowie, wykrzaczyła mi się strona https://gamerdvr.com/ - nie wyświetla screenów po 16 III pomimo poprawnej konfiguracji na konsoli. No aż głupio pytac, no ale muszę: Jak zrzucacie screeny z konsoli na forum?
Opublikowano 29 marca 20214 l mam nadzieję że naprawią stronkę bo bardzo wygodne było korzystanie z niej
Opublikowano 29 marca 20214 l 23 minuty temu, dee napisał: Screeny można pobrać z apki na telefon. Są to pełnowymiarowe screeny czy skompresowne pod tel?
Opublikowano 29 marca 20214 l 4k, dużo ważą. Musiałem korzystać z zewnętrznej strony, żeby zmniejszyć rozdzielczośc przed wrzuceniem na forum.
Opublikowano 29 marca 20214 l Bez kompresji, screeny zajmują około 12MB. Problemem jest synchronizacja, czasami trzeba długo czekać aż pojawią się w apce.
Opublikowano 29 marca 20214 l Japonia zdobyta - vtuberki promują game passa Stream na żywo jakby ktoś chciał
Opublikowano 29 marca 20214 l Najfajniejsza z tego wszystkiego to ta skrzynka, słabe te pady, szkoda bo MS potrafi we fajne wzory Niech już odpalają tego laba bo chcę se padzika pod PC zrobić
Opublikowano 29 marca 20214 l Paskudne. Ten z sot byl piękny. Edytowane 29 marca 20214 l przez 20inchDT
Opublikowano 31 marca 20214 l https://forum.xboxera.com/t/the-xbox-series-x-s-guide-every-optimized-game-future-releases-game-pass-console-exclusives-and-more/894?u=brunopcosta1 Bardzo fajne źródło dotyczące przyszłych premier, gier zoptymalizowanych pod X i S, Game Passa i nie tylko.
Opublikowano 31 marca 20214 l Może i paskudne te pady, ale za darmo bym przygarnął. Dla drugiego gracza takie w sam raz.
Opublikowano 31 marca 20214 l Mieliście coś takiego, że w trakcie przeglądania Game Passa po jakimś czasie pojawił się czarny ekran i pozostało jedynie wyjście do menu głównego? Wczoraj dwa razy mi się to zdarzyło.
Opublikowano 31 marca 20214 l Dosyć często store mi takie cyrki robił że się wywalał albo cofał do ekranu startowego