Bigby 4 742 Opublikowano 31 marca 2021 Opublikowano 31 marca 2021 (edytowane) Halo Infinite dopiero latem 2022. Albo Prima Aprilis, bo widziałem tylko że ACG o tym pisał. Edytowane 31 marca 2021 przez Bigby 1 Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 31 marca 2021 Opublikowano 31 marca 2021 43 minuty temu, Bigby napisał: Halo Infinite dopiero latem 2022. Albo Prima Aprilis, bo widziałem tylko że ACG o tym pisał. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2021 Fajnie że coraz więcej nextgenowych gier korzysta z VRS, to jedna z tych technologii której nie widać, ale daje kilkuprocentowy przyrost mocy. Liczę się coraz więcej gier będzie z tego korzystac. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2021 w skrócie jest to technologia która pozwala optymalizować rendering, renderując mniej szczegółowo te obszary które i tak są niewidoczne lub słabo widoczne Digital foundry zrobiło na ten temat cały materiał. 1 Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Opublikowano 1 kwietnia 2021 w Gearsach 5 jak dobrze kojarzę to zastosowali Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Spring Sale 2021 https://majornelson.com/2021/03/29/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-197/ Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2021 Niby nie ma w tym nic niezwykłego, ale w czasach których w których Nintendo celowo usuwa z dystrybucji stare gry a Sony zamyka stare sklepy bezpowrotnie zabierając dostęp do zakupu starych niedostępnych nigdzie indziej gier, dobrze że jest taki Xbox. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Złoślie powiem, że to wsparcie wynika raczej z próby zalatania dziury wydawniczej, a nie chęci zaplusowania u graczy. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 No i dodatkowo z chęci jak najszybszego rozbudowania oferty żeby chwalić się numerkami. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 3 minutes ago, Paolo de Vesir said: Złoślie powiem, że to wsparcie wynika raczej z próby zalatania dziury wydawniczej, a nie chęci zaplusowania u graczy. Zgadzam się, gdyby nie bardzo dobra wsteczna XSX nie miałby racji bytu przez kolejny rok czy dwa. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2021 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Złoślie powiem, że to wsparcie wynika raczej z próby zalatania dziury wydawniczej, a nie chęci zaplusowania u graczy. Ale pierdolenie Żadna wsteczna nie jest w stanie załatać braków wydawniczych, to dwie zupełnie niezależne kwestie 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Zgadzam się, gdyby nie bardzo dobra wsteczna XSX nie miałby racji bytu przez kolejny rok czy dwa. No nie popisali się, chociaż jak obiektywnie spojrzeć to 3rd party uratowało dupę Seriesy jeśli chodzi o nowe gry + XGP. No o włos, ale uratowało. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 1 minute ago, ASX said: Ale pierdolenie Jakby nie to co oferował by na dzień dzisiejszy nowy Xbox? Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 5 minut temu, ASX napisał: Ale pierdolenie Żadna wsteczna nie jest w stanie załatać braków wydawniczych, to dwie zupełnie niezależne kwestie Wyobraź sobie teraz scenariusz, że Xbox porzuca wsparcie dla starszych gier: nie ma FPS boosta ani patchy i powiedz mi: co wtedy pokazywałby Microsoft od premiery Seriesów do dzisiaj? 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2021 Hmmm no nie wiem, np. nowe gry... Te które wychodzą niemal codziennie Wsteczna kompatybilność to tylko dodatek, który zachęca cię do inwestowania i kupowania gier na konkretny ekosystem, bo masz świadomość że gry na które wydajesz pieniądze nie przepadną w przyszłości. 4 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Nic dużego od 1st party nie wyszło, takie są fakty. Jest dużo konwersji z poprzednich generacji i/lub PC, ale jeśli mówimy o autorskich pomysłach faktycznie wartościowych gier to jest uuuu bida bida kolego bida. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 (edytowane) 8 minutes ago, ASX said: Hmmm no nie wiem, np. nowe gry... Te które wychodzą niemal codziennie Wsteczna kompatybilność to tylko dodatek, który zachęca cię do inwestowania i kupowania gier na konkretny ekosystem, bo masz świadomość że gry na które wydajesz pieniądze nie przepadną w przyszłości. Uważasz, że Narita Boy albo Outriders skłoniłyby ludzi do zakupu nowej generacji? Microsoft musi polegać na wydawcach 3rd Party bo sami nic nie zaoferowali póki co. Edytowane 2 kwietnia 2021 przez Czoperrr Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Ten Narita Boy wygląda spoko, aż sobie do listy dodam. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2021 Uważam że sama specyfikacja techniczna nowej konsoli + gwarancja gier od Xbox Game Studios i Bethesdy + Gamepass miały i mają znacznie większą rolę w zachęceniu nowych klientów. Wsteczna kompatybilność to raczej argument do pozostania w jakimś ekostemie (nikt nie chcę stracić gier które przez lata zbierał i kupował) niż coś co zachęca nowych Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Wczoraj zacząłem, więc z czasem opiszę w stosownym temacie. Na początek powiem, że nie lubię gier które wprowadzają w fabułę ścianą tekstu, gdzie w dodatku rzucane są na lewo i prawo imiona postaci ważnych dla fabuły, a to wszystko nie ma jakiegoś kontekstu i gubi się gdzieś w próbie streszczenia lore w kilku(nastu) dymkach. no ale styl graficzny jest DO YE BA NY 4 1 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 37 minut temu, Czoperrr napisał: Uważasz, że Narita Boy albo Outriders skłoniłyby ludzi do zakupu nowej generacji? Microsoft musi polegać na wydawcach 3rd Party bo sami nic nie zaoferowali póki co. Mnie jak najbardziej, sam bawię się na laptoku w dooma 2, potem odpalam sobie go jak chcę na xsx, potem outriders, dooma 3 bfg czy yakuze 6. Może jak ktoś napierdala 24/7 to nie ma w co grać i czeka tych mitycznych eksów ale tak jak ASX napisał ciągle wychodzą nowe gierki. Chyba, że ktoś liczy na te mityczne duchowe doznania to pozostaje w takim razie konkurencja. Oczywiście nie twierdzę też, że Xbox nie potrzebuje gier first ale czy te 4 gierki rocznie są w stanie tak zmienić nastawienie do konsoli, no chyba tylko w cw. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Również zacząłem Narita Boy. Oprócz stylu graficznego, muzyka też niczego sobie. Prawda jest taka, że bez GP nawet nie pomyślałbym o kupnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi