ASX 14 615 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 dopiero teraz nadrabiasz Fable? zazdroszczę, chciałbym móc raz jeszcze pierwszy raz przejść List Chapters Co do pytania: Moim zdaniem lepiej na PC ze względu na to że gry z Xboxa chodzą chyba w 30 klatkach Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Jest w gp ale właśnie tylko na Xie, a generalnie wole takie rpgi na kompie ogrywać, wiec w takim razie jak jeszcze chodzi płynniej to biere wersje na PC. Podejdzie mi na bank bo pograłem chwile na Xie i klimat bardzo na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 tylko czy wersja na PC nie ma jakichś problemów, bo co ja ostatnio odpalam staroć to trzeba mody na FPS albo rozdzielczość, a później sie gra sypie Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 141 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 A jak wy chcecie w Fable 2 na PC zagrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Mogliby wydac na xboxa z koniecznoscia korzystania z myszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Premiera pod koniec tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 No i pięknie, ogra się w gamepassie day one na blaszce, dawno nie grałem w jakiegoś dobrego rtsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 No i fajnie, a na XBOXa? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Może później będzie na konsolke aoe, w kampanię na padzie by się dało grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 To po cholerę o tym wspomina się tutaj, a nie w dziale PC? Yebie mnie ten cały "ekosystem", skoro na XBOXie tego nie dostanę - tak tutaj, jak i w CW, powinno się pisać tylko w kontekście XBOXa, a nie "ekosystemu Microsoftu", bo to tylko marketingowy bełkot, nie mający żadnego przełożenia na posiadaczy konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 a to ja nie wiem mój wcześniejszy post jest życzeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Nie no ja też bym chciał AoE na konsolę. Po prostu już drażni mnie to przypisywanie PeCetowych gierek do działu XBOXa, jakby faktycznie dało się w nie na tych konsolach pograć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Xbox to nie tylko konsola 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 XBOX to jest TYLKO KONSOLA, PRowcu MS - tak jak zawsze toleruję Twoje pseudoobiektywne podejście, często broniące (z niewiadomych przyczyn) korporacji z Redmond, tak teraz to już przeszedłeś samego siebie. Nie-tylko-konsola to jest Gamepass, ale XBOX to jest konsola i nie wiem, po co te dziwne zakrzywianie rzeczywistości 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Skoro wiesz lepiej niż sam Xbox, to nie będę się kłócił Konsola jest tylko jednym z elementów Xboxa, tak jak PC czy granie w chmurze. Mogę się zgodzić że niepotrzebnie ludzie wrzucają tu info o AoE w tym temacie jeśli gra nie wychodzi na XSX, ale generalnie jest to gra Xboxa, robiona przez Xbox Game Studios przy współpracy z Relic. Co prawda raczej nie wyjdzie na pc bo to stricte pecetowa produkcja ale nie ma się denerwować, bo przecież możesz ją ograć na pc w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Wredny tak jak pałam do Ciebie sympatią to ASX ma tu rację. Xbox jest platformą którego filarem jest konsola Xbox. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 To załóżcie sobie temat "XBOX, jako wirtualny byt" i tam wrzucajcie filmiki czy dyskusje o grach, które na tym działają, bo kiedy ostatnio sprawdzałem to tutaj jest temat o "XBOX Series" (a to chyba nadal jest konsola?), na którym nie ma Age of Empires. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Jak ci sie nie podoba, to sam sobie załóż temat i nie zawracaj nam dupy. Po co się sapiesz czlowieku xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 2 godziny temu, izon napisał: Kochani od jakiegoś czasu kusi mnie aby w końcu zapoznać się z serią Fable. Czy te gry zostały jakoś spcjalnie zoptymalizowane pod XSX? Bo zastanawiam się czy brać teraz Anniversary w promce na Steamie, czy ogrywać na Xie? Spróbowałem Anniversary na XSX i odbiłem się. Input lag jak cholera, 30 klatek i szczerze ten "remake" jest brzydki, zresztą Fable zawsze było brzydkie. Niemniej Fable: Lost Chapters czyli pierwowzór w wersji PC zapamiętałem lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Spróbowałem Anniversary na XSX i odbiłem się. Input lag jak cholera, 30 klatek i szczerze ten "remake" jest brzydki, zresztą Fable zawsze było brzydkie. Niemniej Fable: Lost Chapters czyli pierwowzór w wersji PC zapamiętałem lepiej. Rozumiem, że Anniversary to z założenia, ta sama tylko zremasterowana gra. To w sumie trochę dziwne żeby było brzydziej:) Edytowane 10 kwietnia 2021 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Moim zdaniem ten remake wygląda gorzej niż oryginał, może to kwestia nostalgii do pierwowzoru ale w edycji anniversary gdzieś uleciała ta magia i przysłowiowy pieprz Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Cytat Po prostu już drażni mnie to przypisywanie PeCetowych gierek do działu XBOXa Ciekawe jakie to gry, może niech Wredny rzuci tytułami, bo poza AOE które może po czasie wyjdzie na Xa nic chyba MS nie ma co ominie Xa. Fable mocno się zestarzało jak ktoś dziś chce zaczynać przygodę z serią, lepiej poczekać na F4 od PGG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Serio jak czytam to co tutaj wypisujecie to Paolo spoko bo krytycznie do lineupu Xboxa ale Asx i incz to serio albo macie płacone od wpisu albo jesteście nienormalni. 1 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 5 minut temu, izon napisał: Rozumiem, że Anniversary to z założenia, ta sama tylko zremasterowana gra. To w sumie trochę dziwne żeby było brzydziej:) Pod pewnymi względami ta gra była od samego początku nadmuchanym balonikiem Petera Molyneuxa. Lokacje są klaustrofobiczne a między nimi mamy loadingi do następnych. Najbardziej w tym remaku (to remake bo na innym silniku - Unrealu 3) bolą mnie modele postaci, no są po prostu paskudne a lokacje pustawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 30 minut temu, Wredny napisał: XBOX to jest TYLKO KONSOLA, PRowcu MS - tak jak zawsze toleruję Twoje pseudoobiektywne podejście, często broniące (z niewiadomych przyczyn) korporacji z Redmond, tak teraz to już przeszedłeś samego siebie. Nie-tylko-konsola to jest Gamepass, ale XBOX to jest konsola i nie wiem, po co te dziwne zakrzywianie rzeczywistości Wredny jaka agresja dzisiaj. Wyluzuj bad MF. A tak w ogóle to mogliby dać tego aoe do gpu w steamie na xboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi