Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nie kupiłeś przypadkiem gierki z innego regionu? Jeśli tak to spróbuj zmienić region MS Store na ten, z którego wziąłeś grę. Miałem tak z pierwszym Soul Caliburem, w Polsce jest nieobecny, dlatego poleciałem na zakup do UK. Teraz gierka wyświetla się jako posiadana tylko przy zmianie regionu sklepiku na UK właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Kupiełm przez konsole i nie sprawdzałem reginu ale chyba jest OK. Chyba jest inny problem. Kupiłem Red Dead Redemption 2:Tryb Fabularny. Byłem pewien że to sam tryb fabularny a teraz jak wchodze w szczegóły w MS Store to jest napisane że "Do zagrania w RDR2 :Tryb Fabularny wymagane jest Red Dead Online" - bez sensu. Po kij wydawali to osobno jak i tak trzeba miec obydwa żeby działało? Wiem że to nie wina MS tylko rockstar ale pytanie czy mi przyjma zwrot? Można kupić niewiele drożej cały pakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 jeśli nie grałes więcej niż 2 godziny to nie ma problemu ze zwrotem z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 WTF, do grania w tryb fabularny trzeba kupić Online? Gdzie tu logika? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Może to jakiś bug i się da obejść bo jak sprzedają osobno multi i singla i takie jaja i to nie przy nowym tytule to coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Lisciu nie szanuje marki, może powinien kupić na PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dobry patent na dojenie kasy, nie ma co, ten rockstar to zgłupiał do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nie ma opcji zwrotu tej gry na koncie MS. Wszedłem w historie zamówień, znalazłem zakup ale nie ma opcji ZAŻĄDAJ ZWROTU zgodnie z instrukcją. Są jakieś inne sposoby dokonywania zwrotów. ??? 6 minut temu, messer88 napisał: Może to jakiś bug i się da obejść bo jak sprzedają osobno multi i singla i takie jaja i to nie przy nowym tytule to coś nie tak. Chyba nie błąd. Jest w opise. Nie doczytałem bo to nie logiczne. Ale moja wina ze nie doczytałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Są jakieś inne sposoby dokonywania zwrotów. ??? Najlepiej wejść na czat supportu i zajmą się tym od ręki, sprawdzone rozwiązanei. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Pięknie r* dyma xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Co za raczysko xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Najlepiej wejść na czat supportu i zajmą się tym od ręki, sprawdzone rozwiązanei. Tylko jak tam teraz ten automat z dupy jest to chyba albo trzeba przez telefon załatwiać albo na czat przez zachodnią wersję strony xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Kochany Rockstar nie zawodzi Takich jak Liściu, co natną się na zakup pewnie jest więcej, a część z nich zamiast zażądać zwrotu dokupi online, hajsik leci, bajlando. Co za mastermindy dojenia graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 "No kurestwo straszne. Czat bot poległ, przekierował mnie do "prawdziwej osoby" ale jak wybrałem problem to info że tego problemu nie rozwiązuje się on line. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @LiŚciu sprawdź pod tym linkiem: https://support.xbox.com/pl-PL/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders Tylko w 'dodatkowych szczegółach' opisz dokładniej problem, bo czasami mokebe obsługujący zgłoszenia odrzuca z miejsca takie bez opisu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 2 minuty temu, LiŚciu napisał: "No kurestwo straszne. Czat bot poległ, przekierował mnie do "prawdziwej osoby" ale jak wybrałem problem to info że tego problemu nie rozwiązuje się on line. Poczekaj, spróbuj później - powinno pojawić się na liście do refunda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Bzduras napisał: Poczekaj, spróbuj później - powinno pojawić się na liście do refunda. Thx, sprawdze później. Chce to zwrócić i kupie ten pakiet dwóch trybów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @ASX Jeff Grubb i sporo osób w necie plotkuje o współpracy MS z Nintendo którą zobaczymy pod koniec roku. Nawet ostatnio media społecznościowe MS/Xboxa robią sobie dobrze jak wcześniej Sega xcloud na switcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 xCloud na switcha to jedyna sensowna historia. Raczej kolejnych konwersji gier Microsoftu nie ma co oczekiwać, bo po prostu tych gier nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 raczej Switch jest za słaby na portowanie takich gier jak Halo czy nawet stare już Sea of Thieves Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Skończy się na postaciach w supersmashu albo jakiś Banjo zrobione pod switch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 4 minutes ago, ASX said: raczej Switch jest za słaby na portowanie takich gier jak Halo czy nawet stare już Sea of Thieves Halo Collection raczej by pociągnał. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 ACG teasuje, że MS chce położyć łapska na IP MGS Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 8 minut temu, 20inchDT napisał: ACG teasuje, że MS chce położyć łapska na IP MGS MGS? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Dobra, yebnałem zwrot przez xbox.com/refund. Za 10 minut mail że zwrócili mi kase (na koncie msstore już się pojawiła w banku jeszcze nie ale to już kwestia banku). Sprawnie tam w tym mikrosfciarzowie poszło thx za pomoc edit: rockstar to stara k..... z tym sprzedawaniem trybów "osobno tylko razem" Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez LiŚciu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi