Gość lpcl Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 W Gears 5 czuć te 120 fps ale prawda też jest taka, że jak jest lag to i tak nic wam to nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 407 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Ja po pograniu w 120/144 klatkach wracając do 60 miałem solidny WTF... wszystko wyglądało, jakby rwało i szarpało, choć klatki stabilne jak ilość idiotów w rządzie. Zwątpiłem mocno, bo na pierwszy rzut oka miałem "meh, te 120fps to jednak zbędny bajer", ale jak tylko mogę włączam ten tryb. Może nie w takim stopniu co przeskok z 30 na 60, ale robi różnicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 060 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Druga sprawa, że to inny rodzaj gry - znacznie bardziej dynamiczny w multi niż forza czy ori. Chociaż w Halo infinite cisnąłbym pewnie w 120 klatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Druga sprawa, że to inny rodzaj gry - znacznie bardziej dynamiczny w multi niż forza czy ori. Chociaż w Halo infinite cisnąłbym pewnie w 120 klatkach. Tylko niech ogarną serwery na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 7 godzin temu, Czoperrr napisał: Sunset Overdrive naprawdę taki sztosik? Planowałem ograć, niestety nie zdążyłem. Zdecydowanie sztosik - polecam ograć, bo to chyba najlepsze, co insomniac stworzyło Moje granie w SO zostało przerwane koniecznością oddania konsoli do sklepu i do tej pory jakoś nie wróciłem (gram naprzemiennie w Halo/Gearsy/Forza), więc z ciekawością czekam na tego newsa i oby okazało się, że faktycznie chodzi o ten fps boost - wtedy od razu wracam do mojej dziuni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 SO zdecydowanie mój top trzy generacji. Wszystko w tej grze dla mnie zagrało. Rozgrywka jest sztosem, soundtrack to mistrzostwo świata. Wizualnie moim zdaniem gra również trzyma mega wysoki poziom. Specyficzny humor z łamaniem czwartej ściany. Absolutnie to jest pozycja obowiązkowa jak ktoś kupuje Xboxa. Dodatki również są bardzo fajne. Plus okładka jest no, tak jak cala gierka 10/10. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Piękna gra, szkoda że gra nie osiągnęła sukcesu na jaki zasługiwała i to mam wrażenie że nie swojej winy. Dzisiaj w erze XSX i game passa taki Sunset byłby odebrany zupełnie inaczej. Wielka szkoda że sequel prawdopodobnie nigdy nie powstanie, pozostaje mieć nadzieję że ludzie Xbox Global Publishing którzy załatwili na Sunseta pracują w tej generacji nad podobnymi gierkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Mam nadzieję, że chociaż kilka podobnych gier wpadnie w tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 @ASX myślę, że nie ma nic kontrowersyjnego w stwierdzeniu, że hejt jaki wtedy panował na Xboxa i wszystko z nim związane nie pomógł takim gierka jak Sunset czy QB. Wielka szkoda zwłaszcza SO, wchodzisz na matacritic i zastanawiasz się jaki cudem ta gierka ma średnia "tylko" osiemdziesiątych. Przecież to był produkt kompletny, z zróżnicowaną kampania dla jednego gracza, trybem multi, świetne audio/video. Nie wiem, aczkolwiek się domyślam, że gdyby gierka nie była w żaden sposób powiązana z MS, to recenzje i opinie krytyków byłyby mniej mieszane. Nie jest to teoria z dupy fanboja czy cos xD ale smród jaki MS sobie zrobił wtedy, ciągnął się za ich wszystkimi produktami na których było logo Xbox. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Te średnia 81% na MC to i tak moim zdaniem sukces. SO to gra w której żeby czerpać większą przyjemność trzeba wykazać się jakimś skillem, a z tym jest często problem zarówno u graczy jak i recenzentów (przyzwyczajenie do chowania się i czekania aż HP się zregeneruje) no i ta cała otoczka prześmiewczo/karykaturalna nie wszystkim przypasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Zawsze twierdziłem, że eksy na Sony z automatu dostają bonus do oceny. Gdyby SO był eksem na Playstation, to średnia ocen w granicach 90% pewna. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Napewno Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Dla mnie nawet jako eks Xboxa ma te 91% Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 3 godziny temu, dee napisał: Zawsze twierdziłem, że eksy na Sony z automatu dostają bonus do oceny. Gdyby SO był eksem na Playstation, to średnia ocen w granicach 90% pewna. No na pewno xD Jednak jakby zamienić w tym twierdzeniu Sony z Nintendo to się w pełni zgodzę. Ich gierki zawsze mają chory bonus do oceny końcowej. Część gier nie trzyma nawet 30 klatek i jeb ocena w okolicy 90. A samo SO od dłuższego czasu mam w kolejce do ogrania, wygląda to świetnie jednak zawsze coś innego wpada mi w kolejkę. Do tego ciągle dokupuję nowe gierki. Muszę się w końcu za to zabrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 no ale Wredny i tak powie że to tylko marketingowa gadka i xbox to tylko konsola i chuy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 No i spoko, konsola do Żyda i gierki z chmury elegancko wjadą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 24 minuty temu, ASX napisał: no ale Wredny i tak powie że to tylko marketingowa gadka i xbox to tylko konsola i chuy xd Chciałbym za jakiś rok zobaczyć statystyki jak dużo osób gra na pc i konsolach w gpu a jak dużo na xcloudzie, bo imo te granie w chmurze to raczej nie jest atrakcyjna oferta. Mam świadomość, że coś takiego istnieje ale na pc w ogóle bym tego nawet nie odpalił, a gram sporo. A gdzie jeszcze jakieś Smart tv? Jakcy casuale z tego skorzystają? Może Japończyki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Przynajmniej napęd się nie zepsuje i nie trzeba borykać się z serwisem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 32 minuty temu, ASX napisał: no ale Wredny i tak powie że to tylko marketingowa gadka i xbox to tylko konsola i chuy xd Ty, ja wiem, jakie jest ich podejście, ale ch#j mnie to obchodzi w temacie o KONSOLI XBOX SERIES X|S, a także np w CW, którego skrót pochodzi od (uwaga!) CONSOLE Wars, bo mi, jako posiadaczowi KONSOLI ten ich cały ekosystem nie daje zupełnie nic. Całe to pierdu pierdu powinno się omawiać w dziale PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 13 minut temu, Wredny napisał: , bo mi, jako posiadaczowi KONSOLI ten ich cały ekosystem nie daje zupełnie nic. nie daję ci nic? dzięki temu ekosystemowi jeśli opłacasz gamepassa (a zakładam że raczej opłacasz) możesz ogrywać setki gier, w tym takie które nigdy nie wyszło poza 360-tkę na komórce z androidem a wkrótce również na PC i TV. Będziesz mógł odpalić najnowsze Halo Infinite czy The Elder Scrolls, Forze Horizon 5 w przeglądarce i ograć je w dzień premiery to zdecydowanie nie jest nic, a to że nie chcesz z tego korzystać, to cóż twój wybór ale nie da się powiedzieć że ekosystem nic ci nie oferuje Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 (edytowane) Podobno jutro niektórzy dostaną możliwość testowania chmury na jabłkach, ciekawe co tam wyczarowali, z chęcią bym to przetestował. Edytowane 19 kwietnia 2021 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Godzinę temu, ASX napisał: nie daję ci nic? dzięki temu ekosystemowi jeśli opłacasz gamepassa (a zakładam że raczej opłacasz) możesz ogrywać setki gier, w tym takie które nigdy nie wyszło poza 360-tkę na komórce z androidem a wkrótce również na PC i TV. Będziesz mógł odpalić najnowsze Halo Infinite czy The Elder Scrolls, Forze Horizon 5 w przeglądarce i ograć je w dzień premiery to zdecydowanie nie jest nic, a to że nie chcesz z tego korzystać, to cóż twój wybór ale nie da się powiedzieć że ekosystem nic ci nie oferuje Halo infinite w przeglądarce. Co za świętokradztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Da się aktualnie grać w gry ze steam na xbox series x? Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Psychonauts 2 w tym roku: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi