Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, ASX napisał:

nie jestem pewny co do Compulsion Games, ale Undead Labs dostał ludzi i środki żeby wynieść markę State of Decay do standardów AAA

Bardzo dobrze, bo w poprzedniej generacji MS wydawał za dużo średniaków które mało kogo obchodziły i którymi nie chwaliłeś się w gronie znajomych, minus jest taki że trzeba będzie dłużej poczekać, na plus to to że będzie w końcu odcięcie od Xboxa One. Mam nadzieję że w przyszłym roku będzie widać efekty i wyjdzie przynajmniej 6-8 porządnych gier od MSu.  

2 minuty temu, Soul napisał:

Było parę osób na forum, które w to wierzyły;)

"Parę osób" - zajebisty wyznacznik i wrzucanie ludzi do jednego wora.

Teraz, Bigby napisał:

Twitter, reddit, neogaf, Resetera. Tam była podjadka i to nie mała.

Aha, czyli ci sami co przy każdej plotce na temat Xboxa od czasu przejęcia Beci.

Serio tak samo jak Mazz już mam po dziurki w nosie tych plot, cała tą jebaną pandemie będziemy jeszcze długo w branży odczuwać i żyć osranymi plotkami, przeciąganym developingiem i pierdoleniem gadających głów jak to wspaniale nie jest :lapka:

• Dzięki 1
8 minut temu, Figuś napisał:

Serio tak samo jak Mazz już mam po dziurki w nosie tych plot, cała tą jebaną pandemie będziemy jeszcze długo w branży odczuwać i żyć osranymi plotkami, przeciąganym developingiem i pierdoleniem gadających głów jak to wspaniale nie jest :lapka:

Patrząc na to ile fajnych tytułów wychodzi w tym roku powiedziałbym, że jest całkiem wspaniale. :fsg:

A ploty jak to ploty, po prostu kolejny temat do dyskusji. Nic więcej.

Mnie już dość załamał przykład Elden Ring, żeby skakać z radości na każdą nowinę.

Edytowane przez Bigby

Mass Effect, Deathloop, Resident Evil, Biomutant, Returnal, Ratchet,Nier Replicant, Solasta: Crown of the Magister, Humankind, 12 Minutes, Psychonauts 2, Days Gone na PC, Age of Empires 4, Battlefield 6, Halo Infinite.

Tak na szybko.

Dla mnie to nie do ogarnięcia przez następny rok.

Edytowane przez Bigby
  • Plusik 4

Będzie w co grać, fakt, ale wciąż największe oczekiwania są jednak po stronie MS-u - ogromne zaplecze 1st party, budżety no i gamepass. Chciałoby się aby to XGS ruszyło dupsko, było wisieńką na torcie tego roku.

8 minut temu, XM. napisał:

Cieszę się że macie na co czekać- ja kurde patrzę na listę i dla mnie ciekawe premiery tego roku to re8 i remastery ME, Nier I Diablo :(

Tak na dobrą sprawę jesteśmy przed gamesconem i E3, a najlepsze premiery i tak lądują na trzeci i czwarty kwartał roku.